Kvasinky ve 14.tt

bara 1
28.12.12 16:03

kvasinky ve 14tt

Ahoj, mám dotaz, jsem ve 14tt zhruba a mám kvasinky, jelikož má gynda volno našla jsem doma aspoň krém Clotrimazol 1%. Jenže tam píší, že ho do 12tt nesmím používat. Byla jsem v lékárně a tam mi řekli, že nic jiného nemaj at jdu na pohotovost. Co myslíte s tim Clotrimazolem? můžu ho použít?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
28.12.12 16:07

Jdi na pohotovost nebo do porodnice na ambulanci ať ti řeknou dr co je na to vhodné.
Nevím jestli by nepomohlo i nějaké antibakteriální mýdlo :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
28.12.12 16:10

@IvkaH jenže já to nemám vůbec rozjeté, už jsem je měla víckrát a vim, přijde mi, že je to uplně zbytečné, mě radila dřív gynda jogurt na tampon, ale já ho zapomněla koupit.

• Citovat
  • Upravit
101713
28.12.12 16:48

V těhu se doporučují boraxové globule, či jak se to přesně jmenuje… a já bych tedy Clotrimazol nepoužívala, přece jen něco co se zavádí do pochvy mi přijde rizikovější, než třeba kapky do nosu, u těch jsem neřešila, že se nedoporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
28.12.12 16:51

Já na kvasinky taky ve 14. týdnu dostala přímo od gyndaře ten Clotrimazol :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
28.12.12 16:51

Dávali mi taky borax. globule, ale jsou na předpis. Zašla bych na tu pohotovost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.12.12 16:58

Ahoj já měla kvasinky v 7tt a dala mi taky clotrimazol.pak jsem je měla znova v 16tt a dala mi ho znova. a vše je v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
28.12.12 17:02

Clotrimazol můžeš, nedoporučuje se v prvním trimestru. Nejlépe použij čípky, bez předpisu se stejnou účinnou látkou jsou vag. čípky Candibene. Na intermitentní potíže zkus globule Natrium tetraboricum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
28.12.12 17:03

Já bych šla radši na pohotovost než na diskuzi, když bych už byla těhotná.

• Citovat
  • Upravit
9454
28.12.12 17:17

Uplne staci obycejnej ocet…udelej si roztok octu s vodou…a otirej nejakou zinkou a mas za chvilu po kvasinkach jestli to neni nejak extreme rozjety ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11952
28.12.12 17:17

Clotrimazol lze, nejlépe při stále se opakujících mykotických potížích zavádět Clotrimazol 100mg globule několik nocí po sobě a přeléčit i partnera clotrimazol krémem. Omez sladké, používej jen bavlněné prádlo, oblékej nejlépe sukně, kup si ještě Vagilact na obnovení vaginální mikroflóry, v případě néustupujících potíží, navštiv dr. Jsem také lékař, věř mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
28.12.12 22:53

@mikitaa tý jo, tak to neznám, jenže já bych to spíš potřebovala dovitř, takže to mam dat na ten tampon? vůbec to není rozjetý, spíš sem snědla moc sladkého a včera jsem měla trošku výtok s pálením, ale už je to pryč, ale vím že se to vrátí. Zkusím tedy ten tvůj roztok potřít okolo a když to nezabere tak tu mastičku na tampon.

• Citovat
  • Upravit
bara 1
28.12.12 22:57

Jinak moc děkuju všem :hug: já se bála tu mastičku použít, ale když to některým z Vás napsali stejně, tak je to jedno :)

• Citovat
  • Upravit
bara 1
28.12.12 22:59

@Alidan to je divný, že mi řekli v té lékárně, že nic nemají bez předpisu. :kytka: děkuju za radu

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
2.1.13 14:18

@mikitaa a v jakém množství ten ocet+voda? A jak dlouho? Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení