Kvasinky - vždy svědí?

Anonymní
19.4.16 07:27

Kvasinky - vzdy svedi?

Ahoj maminy, rada bych se zeptala - musi vzdy kvasinky svedit? Mam dost husty bily vytok, ktery se objevil druhy den po sexu, ale nesvedi ani nepali, tak si nejsem jista, zda jde o kvasinky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4421
19.4.16 07:30

Já mám tenhle výtok už asi 5 let, někdy svědí (kvasinky) a když nesvědí tak nevím co to je a neví to ani gynekolog, a to jsem ho už několikrát měnila a nikdo prostě neví. A nic na to nezabírá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
19.4.16 07:35

Ja si fakt nejsem jista taky… vim, ze na ne docela trpim, lehci vytok mam vicemene permanentne, to pry je normalni… jenze kdyz je clovek zdravy, tak se nestuduje do detailu, „jak to tam vypadá“… ale tohle mi prijde dost.. tak prave nevim, zda to léčit nebo ne… obvykle tenhlw vytok u kvasinek mam, ale mate me, ze to jinak zadne dalsi potize nedela.. jen vcera jsem byla trochu „rozbolavela“, ale to pricitam tomu sexu…tak nevim :(

Příspěvek upraven 19.04.16 v 07:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 07:37

@JayLee - ja bych tam zasla ale samozrejme jsem dnes jak na potvoru bez auta :( tak nevim jestli se tam dostanu.. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.16 07:44

@JayLee - ja vim, je to hrozny… kvasinky proste nekonecnej pribeh… :/ ted jsem mela pokoj, a kdyz s nikym nespim, tak mam klid uplne, ale nedejboze kdyz na to jednou dojde… fakt me to unavuje, 21. Stoleti a zadny ucinny lek na to neni :/ :D

• Citovat
  • Upravit
854
19.4.16 07:53

Ať doktorka udělá kultivaci, doktoři s tím hodně otálejí, ale můžeš mít zánět, ne kvasinkový. Jsou záněty i bezpříznakové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 07:57

Jojo, to vim.. s pritelem jsem to tenkrat resila, ale rozešli jsme se asi pred dvema měsíci a to bylo vse ok… ted jsem dva mesice byla sama, a pred tema dvema dny to bylo s novym přítelem poprve… jeste me napada, jestli to nemohlo byt tim, ze ho mel vetsiho a je to proste podrazdene a tim to mohlo spustit eventuelne ty kvasinky… fakt nevim… pokud se dnes nedostanu k dr., tak to zkusím prelecit sama a uvidime :/ ach jo..

• Citovat
  • Upravit
2325
19.4.16 08:12

Tak podle mě to klidně kvasinky být můžou, mě dělala doktorka kultivaci 2× v poslední době a vždycky se to potvrdilo a to jsem tam nešla s žádným problémem nic mě nesvědilo ani jsem neměla výtok takže tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.16 08:56

No, k doktorce jsem se nakonec nedostala a odpoledne me nevezme :( pak mam volno az v patek a do te doby je dlouho cekat… takze budu nakonec asi predpokladat, ze to jsou kvasinky a zkusim to prelecit sama… spatny postup, ale asi mi nic jineho nezbývá…:/ aspon jste me uklidnili ze to kvasinky byt můžou i kdyz nesvedi..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa