Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všichnísci:O)
Jelikož nám stále nefunguje deníček, založila jsem taky diskuzi. Nebo vám ostatním to funguje a je chyba na mém přijímači??? ![]()
Pa, Jaa a Sára
Kruciš, tak nemám chybu na svém přijímači, to jsem ráda, čučím a čučím, dnes žádný příspěvek??
![]()
Co se děje??
sany
Já vůbec nevím, co se děje, ale nejsme určitě samy (soudě podle toho, že ostatní také zakládají prozatímní deníčky=diskuze). Já tu furt taky čučím a taky jsem vysledovala, že počet příspěvků v našem deníčku se zvyšuje, ale příspěvky nejsou vidět. Podařilo se mi taky jeden odeslat a neobjevil se
Záhada ![]()
Ha, jsem to ale slepoťák, dyk nám to píšou na hlavní straně, že má emimčo nějaké problémy, přímo nad naším deníčkem, ha, taky jsi pro oči neviděla?? že?? jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
sany
Já jsem před chvílí psala Missorce a ta říkala, že je tam oznámení, jdu si to přečíst… Já to tady tak úúúsilovně furt zkouším, že nevidím ani oznámení ![]()
Ahoj.
Tak já kpčím, co jsem včera s vypětím všech sil naťukala:
Tak jsem četla, ale jen tento deníček. Nějak nemám enrgii…
Tomča už přes týden srajdí, normálně mu to přeteče vrchem, bokem, teče po nohách, včera to měl až v botě. Takže máchám, pak stříkám sprejem od Amway (vzhledem k tomu, že jí jen skleničky, které děsně barví na oranžovo hned i po strávení, tak nic jiného nefunguje), nechávám působit a peru. Aspoň, že ten sprej funguje… Dneska jsme byli teda uDr. na výtěr, ve ČT jsem to přikládala přejídání se, protože mi Dr potvrdila, že 300ml obídku nebo přesnídávky je fakt dost, na jeho věk a váhu… Tak uvidíme, jaké budou výsledky.
Jinak je to moje zlatíčko, ten zákaz sezení, stání docela snáší, tak doufám, že se přeci jen po:,–(í sám, než půjdeme na tu rehabku… Že já jsem nebyla takhle odhodlaná už dřív, mohli jsme si tohle trápeníčko ušetřit.
Ale dnes už válel sudy, i to je u něj docela pokrok. Nedělá mu problém se překulit na bříško pro hračku, na zádička, prostě se to podle mě docela dalo do pohybu…
A asi vás, hlavně tedy Ivču, zklamu. Tomík si s hračkama hraje, je fakt, že má některé oblíbenější, ale hraje si snad se všema. Dokonce nezklamal mnou navržený dárek - Clemmy, trošku ne nejlevnější - fakt je miluje i ve větším počtu, než dvě, co byly jako vzorek, tak jsem byla ráda, že to nejsou vyhozené peníze. Máme jich 40, takže má něco u tchýně, něco u našich, zbytek u nás. Až (jestli) si s tím bude hrát - myslím stavět z nich, tak to zase dáme dohromady.
Ale uznávám, že u nás jsou ovladač a mobil zakázané, naprosto, takže to ne, ale PET lahve teda MILUJE!!!
A to o té ignorované hračce sedí na 100% - kamarádka Hanička (9,5 měsíce) když přijde, tak to je boj, furt se rvou o jednu hračku, ani třeba dvě stejné kostičky nezaberou na dlouho, ale to určitě znáte…
Pěkný večer P+T
Jen dodám k Tomčovi, už i válí sudy, dnes překoulo-lezl celou postel u kamarádky, jen aby se dostal ke žbrdlinám od postýlky, kde si chtěl stoupnout - tak jsem ho za odměnu na chvilku nechala…
Jo, a Hamino, díky za podporu se sexíkem - no, kdybysme měli víc, než ten 1 pokojík, tak se toasi nestalo…
Mějte se
Téééda, Jaa, ty jsi tak šikovná, že tě napadlo založit nám diskusi tady!
Haha, holky, teprv když to emimino nefunguje, člověk zjistí, jak děsná je to droga, co??
![]()
Hele, já si taky říkala, že by nikdo celý den nenapsal?? Přitom , jak už jsi psala, příspěvků dle info 53 a kde nic, tu nic
Chjo, mno jdu se hygienovat a dokoukat Sherlocka Holmesů, sice bych ráda s někým pokecala, ale tohle je až tak nějak veřejné a na icq nikdo
Stejně u nás nic nového. Vzpamatovávám se z návštěvy u bábinky ![]()
sany
Pomlenko - přejeme Tomáškovi, co nejrychlejší vyzdravení, já prožila úděsný víkend, průjem zvracení, na pohotovosti mi řekli, že toho je teď spousta, tak snad to nebude nic vážnějšího, tfuj, tfuj, tfuj ![]()
sany
Sanynko, právě proto jsme šli radši na výtěr… Děkujeme, už to vypadá líp, menší množství, hustší struktura ![]()
Tak já sem taky kopíruju to, co mi celej den čeká v PC na odeslání:
Ahoj všichnísci:O)
Zdravíme vás v povelikonočním čase, doufám, že jste všechny pěkně vyšlehané a prťata že dostaly dárky, aby je beránek nepokakal:O)
My jsme přijely dneska ráno, Ondra se vracel už včera kvůli odečtům v baráku. Velikonoce byly fajn, pohoda a hezké počásko, táboráček, buřtíky, pivečko…v pondělí jsme byli se Sárou koledovat, bylo to super, dám nějakou fotečku do galérky.
*Ivčo: Super deníček, do posledního slova pravdivý:O))) Vaše „hovínková příhoda“ se mi taky moc líbila:O) Jo a k tomu leváctví - já mám už dlouho pocit, že Sára bude levák. Pozná se to prý snad až kolem dvou let (jestli se nepletu), ale já bych na to v:,–(ila, že to tak bude.
*Markéto, Nelinko: Stále držíme palečky a myslíme na vás, je fajn, že teď už můžete být spolu:O)))
*Piki: No, další sourozenec? Ideální datum 26.4.2008:O)))
*Alte: Nahotu doma neřešíme, bereme to normálně, já i manža a chceme, aby to tak brala i Sára:O) Jo a shodou okolností nám minulý víkend kamarádů tříletá holčička popisovala, že tatínek ho má véééélikýho:O))) (Myslela to ve srovnání s osmiměsíčním bráškou…)
*Kristo: Myslím, že na léto budeme pořizovat asi dvoje punčocháčky, ale u holek je to jiný, Sára je bude mít třeba k šatičkám, kdyby bylo chladno a tak…
)
*Pomlenko: K tuli tuli napíšu až do deníčku, ju:O)
*Umučení Krista: No, my viděli asi 30 minut a stačilo, nemohla jsem se na to koukat…
*Zuz: Já jsem pro, aby Emička s maminkou jeli klíďo s námi, ale obávám se, že už nebude místo.
*Marty: 27 tt? Jéžiši, toto letí, to je hrůza! Už se na Luca Roberta MOC těšíme, pohlaď za nás bříško:O)))
*marodi: Všem přejeme, ať se brzy zbavíte těch protivných bacilů!!!
*oslavenci: Všem oslavencům přejeme všechno nejlepší, i zpětně!!!
*Nat: Nefunguje mi galérka, takže se nemůžu mrknout na Zappky…:O/ Jsem šíleně zvědavá:O)))
Tak zatím papa, jdu uložit Sáru a dodělat jí oběd.
Hezký den přejí Jaa a Sára
P.S.: Jo a Pomlenko - přejeme, ať se zbavíte toho průjmu!!!
Jo holky, já žádný upozornění (co je s emimčem) nemůžu najít - kde to je? Jsem asi fakt slepá jak patrona ![]()
Jaa, to upozornění je tam hned dvakrát. Jednak na začátku stránky, pod prosbou o hledání Maxe, a pak i v aktualitách… „Problémy na emiminu“ jen taková stručná zprávíčka. ![]()
H.
Ahááá, díky, ono je to na hlavní straně…já to klasicky hledala jinde, no nic… ![]()
Ahoooooooj Květňandy - od včerejška se marně snažím dostat do deníčku, až jsem dnes kolem poledne zjistila, že nejsem sama. ![]()
Včera večer dokonce emimino spadlo celý a taky dneska po poledni to nějak padalo.
Klára dneska celý den celkem dost prudila, asi opět zuby
. To si všechny ulevíme, až bude chrup venku, co? ![]()
Z počasí jsem měla radost, tak doufám, že zítra to na ty Vojanky bude vypadat stejně
.
Mějte se fajn a přeju všem dobrou, samozřejmě posíláme Nelince a Markétce spoustu energie.
Snad deníček začne fungovat
brzy, ten absťák mě už dost drtí
![]()
Ivča