Zimňátka 2005/2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
980
19.4.06 18:01

Zimňátka 2005/2006

Berun měla dobrý nápad tak snad se nebude Missorka zlobit že zakládáme taky naší diskuzi.

Je to nějaké prapodivné.Ráno jsem psala komentář a teď kouknu a ono nikde nic.Počet komentářů sice roste ale žádné tam nejsou.

Tak jsem dneska byla na tom pers.pohovoru.Závazek mi prodloužili do doby než bude mít Tadeášek 3 roky a potom mě asi vyhodí Smutný Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý Zlý nebo velmi zuřivý

No ještě se uvidí.Pokud by se uvolnilo nějaké místo tak bych nastoupila i dřív ale muselo by být útvar přestěhovaný už zpátky protože oba by jsme nemohli 160km dojíždět.
Jinak na tu rodičovskou nastupuju hned po MD a dovolenou si nechám proplatit vždy až po dvou letech.To mi potvrdila i paní na fin.úřadě tak s tím asi nic neudělám ale hlavně že mi to proplatí.Oni by mě sice teď zařadili na nějaké provizorní místo abych si mohla ŘD vybrat ale to by nebylo k ničemu a ještě bych vlastně přišla na 1 a 1/2 měsíce o roďičovskou protože z loňska mám 28dní a za letošek 15dní.A to by byla škoda že Tázající

Martina a Tadeášek 4m17d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
19.4.06 18:07

Marti, no vidis, ja zavislak tu hltam uz snad veskery mozny diskuze. :) Vcera jsem odpovidla Bare na to, ze nasi Stelle doma rikame Drobena naprosto bezne, tudiz mi to neva. Odeslu komantar - kouknu do denicku a nic. Tak si rikam neco o vykojenym mozku, napisu komentar, odeslu - a nic. To uz i muj vykojeny mozek pochopil, ze je nekde chybice…
Dnes jsme byly na kyclich a pan doktor nam rekl, jak je dobre, ze jsme nosily to siroky baleni, ze uz ho nosit nemusime. Musela jsem se drzet, abych mu nerekla, ze siroky baleni jsem Stelle dala jen asi 5× a to hned prvni tyden jejiho zivota. Pak jsem se na to vyprdla a ejhle, jake mame krasne kyclicky :D :D :D

Ovsem ono nefungujici emimino ma neco do sebe - mame doma vytreno, navareno, uklizeno, vyprano, slozeno - bylo by i vyzehleno, ale vzhledem k tomu, ze nezehlim, tak jsem si nechtela tuto peknou nezehlici tradici kazit :D :D :D

Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
19.4.06 18:08

Jo, Marti, snad nám to Missorka promine, ale když diskuze fungujou, tak je to dobrý řešení.
Taky jsem koukala, že počet komentářů přibyl, a marně jsem je hledala.
S tou dovolenou je to zajímavý - asi je to u vojáků jinak.
Je nějaká šance, že by se do 3 let útvar přestěhoval?

Jinak my jsme byli na očkování. Mates je kapku ospalejší, ale jinak v pohodě. Dnes nás dr. jenom vážila a Mates má 7,08 kg. Za měsíc, co přikrmujeme ještě Nutrilonem přibral 1,8 kg!

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
19.4.06 18:12

Moni my máme útvar normálně ve 30km vzdálené St.Boleslavi ale protože se opravuje tak nás přesunuli do Žatce.To je zase ráda Majky protože její manžel dělá na stejném útvaru takže je doma 8)
Znovu by se měl útvar přestěhovat za 2 roky zpátky tak snad to klapne.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.4.06 18:13

Monco - teda Matysek je ale kus chlapa!!!! :D
Martino - vazne ti to proplati?? 8O 8O Mne rikal ucetni, ze nelze dovolenou proplacet… Ovsem ja jsem vedena jako mala organizace, treba je to jinak… Kazdopadne drzim palce, at ten utvar prestehuji, dojizdet 160 km je vazne nerealny :o

Ony ty diskuze maji neco do sebe, mame to tu takovy barevny :D :D :D
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
19.4.06 18:17

PROMÍJÍM, AŽ SE TO ZPROVOZNÍ, TAK TO PROMAŽU ;-)

• Citovat
  • Upravit
1124
19.4.06 18:18

Zkouším zda to funguje…radši … než napíšu komentář který i mě zmizel v propadlišti dějin
Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
19.4.06 18:20

No vida, aspoň se dozvím, kdy je Péti Wedding day !!! :--))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
19.4.06 18:20

Ahóój holky,
konečně o vás slyším !!!!! Lepší nová diskuze,než ten šílený absťák,co mám od rána…odeslala jsem asi 3komentáře do deníčku a furt nic.Asi jako Nicol,furt jsem do toho „vložit komentář“ klepala a pak jsem čučela jak vyvoraná myš,že se tam nic nezobrazilo 8O

Martino-s tou tvojí dovčou je to fakt nějaký zvláštní.Já 1.5.nastupuju na rodičovskou dovolenou,ale zároveň nastupuji 1.5.řádnou dovolenou 25dní.

Ještě že bylo dneska tak nádherné počasí a my byli na dvouhodinové procházce.

Kuba se rozčiluje v postýlce,tak ho jdu bavit…nejspíš budu „štěkat“ jako pes,to se mu děsně líbí :lol: :lol:

pá Yasmin+Kubíček skoro 6.m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
19.4.06 18:25

Ahoj holky,
dneska jsme byli na vítání občánků. Na veledary jsem se ani nedívala, jen vím, že je tam jako vystřihovánka Sazka arena. No, asi si ji dám na noční stolek, abych to měla blíž, když se mi nebude chtít jít podívat na ni z okna…
Jinak jsem Týnu nastrojila a nevím, jestli jsem to trošku nepřepískla, byla tam nejvíc nastrojená 8O.
Moni, ten váš šikulka je teda opravdu kus chlapa. Stellu od Nicol nekomentuju, jen tiše závidím :P
Mějte se zatím fajně

M @ Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
19.4.06 18:26

Caute holky,
ja cekala, ktera zavislice uz to nevydrzi a zalozi diskuzi :lol:
Ja teda dneska taky mela spoutu volneho casu, ale ja neuklizim, tak jsem si tu tradici nekazila. Ani nezehlim, pradlo skladam rovnou ze snury, vsak ono se vyrovna na nosici - zdravim Nicol :D
To je dobre Nicol, ze te Drobena neurazila, ale to proste jinak nejde. Co bude Stellinka nosit, az ji bude treba rok? To bude jako moje neter, v sesti letech ma segra problem ji koupit spodni kalhotky, protoze ma velikost, kterou nosi tak 12tilete slecny a na ty se pry dneska delaji uz jen tanga.....

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
19.4.06 18:31

Ježíš, vystřihovánka Sazka Arény je snad ještě lepší než bryndák Občan měta :--))))))))

Velikost oblečků paní S dostala i mě, my taháme ještě jeden kabátek č.56 a to má 6,5kg a vel.86 kupuju zimní věcičky v naději, že to bude mít příští zimu. Asi bych měla brzdit v nákupech … :--))
Claudie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.4.06 18:31

Milko, dnes jsem resila problem, jak Stellu obleknout… Mela body s dlouhym, puncosky ponozky a kalhoty, cepicku a bundicku - takovou jen lehkou. Spocena byla az na … no az na zadecku. Tyk jsem ji sundala cepicku, rozepla bundicku.. Ted vazne bojuju s tim, jak prcka oblekat. 8O :?
BARO - tak jstre me tolik vyjukaly, ze jsem se letela podivat, zda opravdu oblekam 80. No, pochopitelne ze jo… ylo mi to divny, ze ji nikdo z vas neobleka, kdyz mate prcky stejne vahove kategorie. Stellu jsem premerila, ma 66 cm, coz je taky okaaaa. :D :D Jukla jsem v obchode na body od LOANY a ani ty mi v 80 neprisly velky… tak nevim. Je fakt, ze mam par kousku v 80, ktery jsou jeste velky, ale jinak davam normalka 80 - 86, jedno nosime i 92, ale to je vazne mensi. :D :D

Jeste me napadlo, zda mi to susicka trochu nezmensuje… To byvysvetlovalo i to, proc je mi po porodu vse male :D :D :D
 N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.4.06 18:33

:D :D :D jooo, jooo, vystrihovanka Sazka arena, Obcan mesta a nase pametni medaile :D :D :D Budu si to muset vse zapsat, abych to pak Stelle mohla vypravet :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
19.4.06 18:40

Nicol, ja teda nevim, ale ja mam od segry zdedeno par veci od Loany a prijdou mi prave docela dost velike. Specialne jedny dupacky 68 jsou priserne dlouhy. Ze by ta susicka?

Holky, zacinam litovat, ze nas tu nikdo nevita..... Takove dary veledary, to by bylo neco! :lol:

Bara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital