Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, kolik nás je co jsme šťastné lednové maminky ![]()
Karolínka se nám narodila 11.1.2006 (3260g,49cm, v 8:19, 21 porod v měsíci)
Narodili sme sa 28.1.2006. Je to chlapec. ![]()
Ahojky,
Berenika se narodila 8.1.2006.
Celkem zatím:
2 holčičky
1 chlapec
Ahojky,
Berenika se narodila 8.1.2006.
Celkem zatím:
2 holčičky
1 chlapec
lubka 72, zdravím a gratuluji, jste jen o něco málo mladší než my
, jak jsi to vyřešila s kočárkem? Vejde se ti tam mimi i příští rok v zimě?
Ahojky holky,mě čeká porod letos v srpnu,chci se zeptat,jaký je porod,já už mám teď z toho panickou hrůzu.Budu rodit asi v Podolí,nerodil tam někdo z vás?Jestli budete mít některá čas,prosím písněte mi ![]()
Moc štěstí a zdraví pro miminka.
Míša
Ahoj Katko,
napsala jsem to blbě, mám jen jednu holčičku, nějak jsem chtěla sčítat kolik je celkem lednových holčiček a chlapečků.
Debatuješ na emiminkovských deníčkách s maminkama- zimňátkama 2005/2006?
Jinak zdravím tebe a Karolínku
, jak to jde?
Ahoj, náš syn Honzík se narodil 25. ledna 2006 ve 14.11. Zdraví Renata a Honzík z Jablonce n. N.
Ahojky my jsme taky 28.ledna.
Kde si jinak zvatlate?Prisli by jsme mrknout.
B+F
Baruse: Maminky prosincových a lednových miminek si povídají v deníčku Zimňátka 2005/2006. Najdeš ho když půjdeš na úvodní stránce emimina vlevo jsou tam emiminkovské deníčky-miminkovské. Tam vždy najdeš aktuální díl, stačí jenom vložit komentář a povídáš si. Tady je odkaz na aktuální deníček:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a nebo je ještě náš deníček únorňátka a březňátka 2006 kde máme taky lednové maminky, víc ale s únorňátky a březňátky, náš deníček je taky v těch miminkovských. Záleží na tobě kde se ti bude chtít povídat víc. Každý deníček (text) má pod sebou seznámek, kde najdeš datumy narození miminek apod. ať víš kolik nás všech je.
Berun únorňátka a březňátka 2006
davmi píše:
Ahojky holky,mě čeká porod letos v srpnu,chci se zeptat,jaký je porod,já už mám teď z toho panickou hrůzu.Budu rodit asi v Podolí,nerodil tam někdo z vás?Jestli budete mít některá čas,prosím písněte mi
Moc štěstí a zdraví pro miminka.
Míša
Narodila jsem se 11.1.2006 a jmenuji se Janička.(3400g a 49cm).
![]()