Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky!
Zatim jen potichounku polehounku- uz to u nektere z Vas vypada na rijen 2006?
Zuzka+
a href=„http://www.TickerFactory.com/“> http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;18;19/st/20061008/dt/7/k/0bdb/preg.png
Ahojky, už jsem čekala, jestli to někdo založí.
Já sice patřím do zařiátek 2006, ale až ke konci.
Moc Vám všem to těhotenství přeju.
Lucka
Fíííha, to už se zakládají „říjňátka 2006“? Tak moc držím palečky ať je vše v pořádku!!!
Teda holky,
toto letí!!!!!!!!!!!!! Já před rokem vstupovala do diskuze Říjen 2005… A rodila jsem 4.10. Říjen byl nádherný, teplý, prostě ideální pro miminko! Žádný vedra k zalknutí, ale příjemné teplíčko na procházky s kočárkem!
Přeju krásná říjnová miminka.
Adka
Ahoj holky, jsem tu dneska né zrovna prvně, ale prvně píšu do říjňátek 2006. Pokuď to vyjde, tak my k nim budeme patřit
Včera 2 testy //, dneska jeden // a k tomu clear blue + ( kdyby náhodou nějaký byl špatný
), tak to asi vážně bude pravda, včera jsem to rozklepaná volala manželovi, že to teda asi vážně vyšlo. Akorát nevím, co mám dělat, kdy se mám objednat na gyndu, zkoušela jsem tam volat dneska, ale už tam nebyli. Nikomu jsme to zatím neřekli a neřekneme a já tomu asi stejně nebudu věřit, než to budu mít jistý i z krve. Vůbec nevím, jak se mám chovat, co dělat, asi jsem blázen, co. Tak doufám, že se někdo honem přidá.
Holky,
už jsem vás dlouho vyhlížela! Moc všem gratuluju k vašim štěstíčkám!!!! Užijte si ty krásné pocity od prvního okamžiku! A nějakým blitíčkem se nenechejte znervóznit - odezní!!!
Krásné mimísky narozené v říjnu 2006 přeje
Bebet z dubňátek 2006
ahojky vsechny nove tehulky,
dovolim si take k Vam pridat. Ve na stredecnim i ctvrtecnim rannim tehu testu byly krasne //. Zatim si to nechavam jen pro sebe, manzilkovi to chci rict na Valentyna. I kdyz nevim, nevim jestli to vydrzim. I ty tri dny byly problem
.
ahoj holky!
Tak ja si hezky zalozim diskuzi i s krasnym metrikem a on se mi nezobrazi ![]()
Amynko, taky si pripadam jak prastena:-)a to uz mam doma trileteho chlapecka:-)))
Jinak holky, jak vam je? Uz nejake tehupriznaky? Me hrozitaaansky boli prsa, to jsem u Filipka nezazila a je mi nejak…divne, no…proste ten pocit neumim popsat:-)
Podle PM mam termin 8.10.- hezke, presne na vyroci prvni pusy s manzelem:-)))
Taky premyslim, kdy se objednat k doktorovi- jestli hned na pristi tyden nebo vydrzet a pockat, aby tam bylo pri jednom i videt srdicko…Jak jste na tom vy?
Jo, a vsem ostatnim „nerijnatkam“ diky moc za gratulace:-)))
Opatrujte briska, zatim papa Zuzka + Filipek (3 roky)+ ? (jeste neni pracovni nazev:-))) 4t+5
Soniku
taky jsem myslela, ze vydrzim se zpravou manzovi na Valentyna, nebo jeste lip do 26. (mame vyroci svatby)- nevydrzela ![]()
Snad to ty zvladnes:-)))))
Zuzka
Zuziky,
taky myslim, ze to nevydrzim. Mame zase o vikendu stehovat nabytek, a nejak se na to ted necitim
. Asi budu muset s pravdou ven tento vikend, ale Valentyn by byl taaaak romantickej, chjo.
Taky uz budu muset trenovat metrik, at si to poradne uziju od zacatku
.
pa, S.
Ahojky!
Taky myslim, ze stehovani neni nejlepsi napad- zazila jsem to na zacatku prvniho tehu a nikdy vice:-)))
Zatim papa, Z.
No to je náádhera, jak to přibývá. Velkou radost mi udělal Soník. Tobě vyšli testy přesně jako mě, ve stejný dny. Dívala jsem se i do knížky o miminkách, kterou jsme dostali v červnu ke svatbě a k vánocům jsem dostala ještě jednu od manžela a podle výpočtů jsem by nám to vycházelo na 10. října. Ale jak jsem už psala, zatím si z toho děláme legraci, dokuď mi i paní doktorka neřekne, že to tam opravdu je ( i když by to bylo asi hodně nepravděpodobné. Kdyby se mýlil jeden test, tak dobrá, ale čtyři…
to snad ne ), tak tomu věřit nebudeme.
Jinak u mě Zuziky žádné extra příznaky nejsou, akorát mě pálí bradavky, prsa mě vždycky začala bolet cca 3 dny před menzes. Teď to bylo jiné, začala už minulý týden a k tomu ty bradavky…to se mi nikdy nestalo. Špatně mi není, akorát si všímám toho, že dost říhám
A jinak mi vadí vůně, není mi z nich špatně, ale strašně mi smrdí. Né teda všechno, ale třeba když manžel smažil kuřecí křídla, tak jsem ho musela v kuchyni zavřít, otevřít si okno a dýchat do deky…to byl vážně hrozný smrad. Lilo děkuju moc za zprávu, kdy jsi šla k doktorce, můj manžel je takový opečovávatel a když jsem si dovolila mu říct, že bych na gyndu zavolala až za 14 dní, ten mi dal
Lilo, jak probíhá první návštěva u gynekologa. Odebere krev a …? Musím nalačno, nebo stačí objednat se navečer? Ptám se proto, že nechci, aby to v práci někdo věděl ( ani tušil ), tak abych začala včas simulovat nějaké problémy s tím, že jsem na ten den objednaná k např. zubaři ![]()
Ahoj holky,
přidávám se k Vám, první test jsem dělala ve čtvrtek ráno a druhý dnes, obě ukázaly krásné //, tak to snad bude pravda. U mě to všechno bylo trošku komplikované, před 14 dny jsem na kole přeletěla auto, mám naraženou páteř, několik rentgenů, měla jsem strach. Naštěstí mě paní doktroka uklidnila, že prvních 14 dnů po oplodnění se nic nemůže stát.
Těhu příznaky už začínají, občas mi je na zvracení, na husto teď můžu ostrá jídla a hořčici, přestala jsem jíst večer, to snesu víc zeleniny. Stále mě pobolívá v podbřišku, ale to je asi normální. Aspoň si to tak pamatuji ze svého prvního těhotenství. A taky ta pekelná únava, kdy nemůžu udržet víčka a nejsem ani schopná se najíst, jak nemůžu. Jsme zvědavá, zítra jdu do práce po delší době, smradů je tam dost, obzvlášť ryby, snad to ustojím.
Dnes si ještě zajdu koupit zázvorové sušenky, prý zázvor na ble stavy pomahá.
Amynko, při prvním těhotenství jsem měla pocit, že JÁ jsem těhotná, tak se musí svět zbořit a něco rychle dít. Volala jsem to své gynekoložce, která mě s naprostým klidem objednala za 3 týdny, bylo to myslím 7. týden. Stálo to za to, má v ordinaci ultrazvuk, viděla jsem bijící srdíčko. Krev mi brali až ve 12. týdnu, to se dělaly i všechna ostatní vyšetření a až v tom 12. týdnu jsem dostala těhu průkazku. Teď to bude všechno jinak, neb v současnosti žijeme v Anglii, v pondělí budu volat midwife a tak se snad dozvím, co dělat dál.
Mějte se zatím krásně, opatrujte bříška.
Jana
Ahojky holciny,
koukam ze jsme se rozrostly od dalsi dve tehulky. Amynko, Letadlo gratuluji ke //. Podle „mych vypoctu“ by to i u me vychazelo na 10.10. - to by bylo fakt hezke.
Manzilkovi jsem to v sobotu oznamila. Dostal boticky a dopisek od miminka. Byl tak rozkosne nadsenej, mel z toho temer detinskou radost. Konecne bude mit partaka na svoje vylomeniny
. I kdyz bude si muset jeste chvilku pockat.
Opatrujte se vsechny!!!
pa S.