Říjen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3888
19.2.06 11:38

Tesali, v tvém případě je pochopitelné, že necvičíš, taky bych to po dobu 1. trimestru neriskovala. No uvidím, co mi zítra řekne Dr, třeba budu mít taky smol pachol, ale doufám, že ne, žádné potíže nemám, tak snad je vše OK a já budu moct pokračovat, tak jak jsem zvyklá, aby zatím nikdo nic nepoznal.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
19.2.06 17:32

Holky a vy už jste všichni byly u doktora? Já jsem měla poslední MS 13.1, takže jsem teď v 6tt? Rozumím tomu dobře? Já jsem teda sportu nikdy moc nedala dokonce můžu říct, že ho nesnáším jen aerobic mám ráda, ale myslím že ten zrovna není nejvhodnější…Ale jsem rozhodnutá že když by všechno dobře dopadlo tak bych chodila na cvičení pro těhotné. Akorát teda nevím jestli u nás nějaké je. Jsme z docela malého města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.06 18:24

Ahoj Leilo,

pokud nevíš zda je u vás někde cvičení pro těhotné nevěš hlavu. Zkus se například zeptat svého doktora. Možná by ti i pomohla cvičitelka z aerobiku. Za zeptání nic nedáš :wink:
Zatím ahoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.2.06 18:36

Průběh těhotenství

Na této stránce najdete odkazy informující o průběhu těhu, vývoji mimísků i nás maminek. Podobných webů je spousta, ale ne všechny máte čas hledat. Tenhle je asi nejzajímavější, protože je tam toho hodně a je to hezky seřazené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
19.2.06 18:51

Zrovna dneska jsem na tyhle stránky taky narazila a moc mě zaujali, jsou fakt dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
19.2.06 19:21

Leila, tak to jsme na tom úplně stejně, taky jsem měla poslední MS 13.1., jsme tedy v 6 tt. Já jsem se zrovna vrátila z aerobiku a zatím mi to nevadí. Četla jsem, že pokud člověk neskáče, tomu se dá vyhnout, tak to nevadí, pokud je člověk bez potíží. Jen posilovat přímý bříšní svaly jen do 3 měsíse a šikmý břišní svaly do 5 měsíce. Pak jsou tabu švihové sporty jako tenis, golf, ale to je jasný, je tam hodně zapojovaný břicho. K dr jdu zítra po práci, tak jsem zvědavá, co mi řekne, ale když jsem tam byla po vysazení HA na kontrole, tak mi říkal, ať přijdu budu mít tak 5 až 7 dní zpoždění, jdu sice o pár dní později, ale to určitě neva, každý Dr je jiný, kamarádce řekl, že nemá chodit dřív jak 50Dc.

Tesali, na ty stránky jsem nakukovala zrovna včera večer, jsou fakt pěkný, díky za upozornění.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.2.06 19:56

Ahoj holky,

skoro po týdnu sem zase píšu. Bylo mi tak zle, že jsem nebyla schopná se k vám vůbec podívat. Toho 14. února jsme byli na prvním ultrazvuku a kontrole. Haha, to byla sranda. Když jsem paní doktorce na její otázku, jestli jsem si děllaa testy, řekla, že 4, smála se a říkala, že to vezmem rovnou ultrazvukem. No, viděla jsem tam plodový vak a v něm takový pidi miďi něco a nad tím taky něco. To první pidi miďi ( 0,52 cm ) byl náš Boban :lol: a to druhý byl žloutkový váček. Prý to vypadá výborně. No, já stejně budu juchat až po třetím měsíci. Paní doktorka mi řekla, že na 90% to vyjde, poněvadš viděla, že jsme oba s manželem ještě takový zaražení. Na další kontrolu jdeme 14. března, to mi nabere krev a dostanu těhu průkazku, tak snad to dopadne dobře. Paní doktorce jsem říkala o problémech s bolením břicha, ale řekla mi, že to je nesmysl, že mě nemůže bolet, nemám cysty, Boban sedí v děloze prý ukázkově, tak mi říkala, že je možný, že jsem to měla psychický, protože jsem si nebyla jistá. No, tak mě uklidnila a do večera to bylo dobrý, ale pak zase ty šílený křeče a manžel u mě seděl na záchodě a já tam skoro brečela. Už jsem ale přišla na to, proč mě tak bolí. Zřejmě mám citlivější dělohu a při jakýmkoliv plnějším střevu to zřejmě na ní tlačí a pak to bolí. Zjistila jsem, že když si zajdu na velkou ( pořád mě trápí ty strašný zácpy střídaný s průjmem ), tak to povolí. Ach jo. Dneska a včera mi bylo kráásně, najedla jsem se, vyspala se. V práci je to horší, nejsem schopná pozřít nic jinýho, než trochu polívky, jinak je mi zle. Asi je to z toho, že jsem strašně unavená, do práce mě vozí naštěstí manžel - 1 hodina ( plus před začátkem prac. doby, musí být taky včas v práci z sebe ) a zpátky jezdím normálně dopravou - 2 hodiny, to je fakt šílený. Jestli to dobře dopadne, tak po velikonovích si nechám napsat neschopenku, to cestování je víc než šílený. A ty lidi tak strašně smrdí :x
Jinak my to zatím říct rodičům nechceme, já se vážně hodně bojím, že by tp nevyšlo a chtěli bysme jim dát takový dopis s fotečkou ( kterou ještě nemám, protože Boban byl vážně mini mimi ), takže ještě počkáme. Paní doktorka se smála, když se ptala, co na to mamka ( znají se ) a já jsem jí řekla, že ani neví, že jsme si nechali vyndat tělísko ( teda, teď mi došlo, jestli to s našima nešvihne ). No, jenže výsledky krve posílají přes firmu, kde pracuje na odběrech právě moje mamka, tak říkal, že jestli to opravdu nechceme říct do toho 12 týdne, že to pošlou jinam.
A co na to říkali vaše „babičky a dědové“ a jak jste jim to pověděli?

""http://bd.lilypie.com/WCFmp1/.png:http://bd.lilypie.com/WCFmp1/.png

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.2.06 20:01

Jé, tak tam máme už metřík, teď jsme to dělali podle návodu Haidule. Haidule, dííííky moc. Ten je ale krásnej :D

• Citovat
  • Upravit
722
20.2.06 08:22

Ahojky holky,

teda holky vy jste sportovkyně. Já sportu moc nedám, ale mám moc ráda squash. Trochu mě překvapilo, že někdo psal, že tyto sporty nejsou moc doporučovány. Taky jsme zrovna dneska chtěli jít plavat. Ty jo, to snad budu muset zůstat doma a koukat na televizi :wink: .
Naše velké tajemství stále držíme pod pokličkou. Ještě chvíli počkáme. Můj stav mě každý den překvapuje. Jeden den je mi fajn, druhý den mě bolí celý člověk. A zjistila jsem, že Mates nemá rád cibuli :lol: . Cibule v jakékoliv podobě je problém. A taky mě opět začalo bolet bříško. Ale zítra to bude určitě jinak.
Ted žiju další velkou událostí. Mám uchovněnou fenku, která bude mít letos najaře poprve štěňátka. Tento víkend jsme měli námluvy. Seznamovali jsem ji s ženichem. Je to krasavec, a dokonce se líbil i jí :lol: . Vzhledem k tomu, že ona je z 10 štěňátek, tak očekávám velkou úrodu. Už se fakt těším, to bude sranda. Máme to přesně naplánováno, pokud všechno vyjde, tak koncem září uz všichni budou u nových pánečků. Jestli ne a zůstanou nám (tak to mě klepne pepka) a budou se chovat jako naše rozmazlená fenka, tak už se do obyváku nevejdem :lol: .
Holky opatrujte se! A všem budu držet palce, aby návštěvy lékařů byly vždycky radostné.

pa Soňa

Amynko, ten metřík je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
20.2.06 14:14

Klárko tak to jsem ráda, že je na tom někdo úplně stejně jako já…a jsem moc zvědavá jak dopadneš zítra u doktora a jestli tam už něco uvidí. Já jdu ve středu, ale pořád mám pokušení, že bych si tam skočila už dneska. Ale vím, že je lepší ještě trochu počkat…
A jaké máš příznaky? Mě jen bolí prsa a jsem docela unavená. Jinak nevolnosti nic moc-spíš nic.
A bříško mě už pobolívá jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
20.2.06 19:14

Tak Dr mi nabral krev na HCG, mám si zavolat ve středu po 13 hodině, ale podle prohlídky to na těhotenství spíš vypadá než nevypadá, pokud to tedy krev potvrdí, tak mě hned objedná na UTZ a pak do poradny.

Leilo, ničeho se neboj, taky jsem byla nervozní po cestě k Dr, ale vše je OK. Dr mi dělal jen klasickou prohlídku, UTZ dělá jen jeden den odpoledne jednou za 14 dní.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.2.06 20:13

Ahoj těhulinky,

tak jak bylo dnes při pondělku. Náš Boban byl vzorový, jen jdnou se mi udělalo špatně a zácpa asi jen 2 hodiny = paráda, mám radost. Bojím se bojím, že zítra si to ale vynahradí :)
Jé, Soníku, ty máš uchovněnou fenku? A co máš za rasu? My máme labradorku, Amynku :lol: Jsou jí 2 roky a 3 měsíce a tak za rok bysme chtěli štěňátka, jednu holčičku ( nejraději bysme měli černou, Amy, aby je měla s černým labrouškem ) si necháme, teda jestli bude mít nějakou holčičku. No, ty se teda máš, tak u vás bude přírustků hned několik, viď.
Jinak dnes boleli a bolí jen prsa, připadá mi, že se mi každý den víc a víc nafukují, k radosti manžílka :o A ty vůně a pachy, bože, to mi dává zabrat. Nejvíc, z čeho mi naskočí husina je chlap, co smrdí hospodou, to mi vadilo už dřív, ale teď.....strašný. Už máte některá fotečku. Docela mě teď mrzí, že jsme si nenechali vytisknout to naše pidi midi, sice by tam byla jen tečka, ale co jsem se dívala do fotogalerií, tak tam nějaká mamča měla takovouhle fotku, no jo, no. Tak až 14. března, doufám, že nám teda paní doktorka udělá ultrazvuk.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.2.06 20:15

Jé, ještě metříček

""http://bd.lilypie.com/WCFmp1/.png:http://bd.lilypie.com/WCFmp1/.png

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
21.2.06 09:07

Ahoj holky, prosím o radu, kdy mám zajít k doktorovi, když poslední MS byla 10. 1.?

• Citovat
  • Upravit
3888
21.2.06 09:19

Stofi, nejlepší asi bude tam zavolat. Já tam byla včera a poslední MS byla 13.1., ale když jsem u něj byla naposledy, tak mi říkal, ať přijdu, až budu mít tak 5 až 7 dní zpoždění, ale každý Dr je jiný, zavolej tam a domluv se.

Jinak mě asi dostihly nevolnosti. Včera ještě v poho, jen večer mi trochu vadil odpadkový koš, tak jsem ho vynesla a v pohodě, ale dneska od rána je to děs, na chvíli to přešlo a tak jsem se najedla a to byla asi chyba, no uvidíme, jak to půjde dál.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital