Říjen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
22.2.06 16:32

Ahojky,
též se hlásím do klubu a všem moc gratuluji :D
Jsme těhotná po umělém oplodnění. Sice se to podařilo napoprvé, ale nechci nic zakřiknout. Zatím mám těhotenství potvrzené pouze z krve a na UZV jdu teprve 8.3. Nemůžu se dočkat a snažím se věřit, že vše bude v pořádku. Psaly jste tu o sportování. Docela vám závidím. Já jsem také zvyklá dost se hýbat (hlavně turistika, aerobik, lyže), teď se ale (po tom všem, co jsme museli absolvovat) bojím. Navíc je šance, že čekám dvojčátka, takže tím spíše. Jediné, co si dovolím jsou procházky.
Mějte se krásně!
 Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.2.06 17:44

Zdravím holky,

především gratuluji novým maminkám a přeji i nám stávajícím hodně štěstíčka a zdravíčka :). Capinko, pro tvé uklidnění na horní části zad (abych byla přesnější) mám také akné (a jsem ráda, že není teplo, že můžu nosit záda schované). To jsem do předcházejícího výčtu zapomněla napsat :wink:. Také už nějakou dobu tvrdím, že musím mít holčičku, protože si to jinak neumím vysvětlit :). Vlastně mi je úplně jedno zda to bude kluk nebo holčička, hlavně aby mimčo bylo zdravé!!! Říkám si, že toto se nějak zvládne a pak zase bude dobře. Na pálení žáhy ti sice neporadím a s jídlem asi také moc ne, ale nejsi v tom sama. Někdy mám období, že je chvíli vše dobrý a pak nějaký ten den pomyslim na nějaký druh jídla, který bych mohla pojíst a jen pomyšlení na něj mi dělá zle. A pak je zase nějaký den dobře. Zkoušela jsi nějaké ovoce nebo zeleninu?
zatím pa a opatrujte bříška maminy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
22.2.06 18:47

Ahoj holky,

Zdravím nové spolutěhulky s říjňátky.

Tak mám potvrzené těhu i z krve, takže je to skvělý, jsem objednaná na 9.3. na UTZ, tak už se nemůžu dočkat. Dneska je mi dobře, tak je to fajn, protože jsem odpoledne byla s kamarádkou na obědě a pak jsme couraly po krámech s dětským oblečením, ona má 2 letého syna, musím říct, že jsem odolala a nic nezakoupila, s manžou jsme se dohodli, že nic do konce 12 tt nebudeme kupovat, sice jsem říkala, že nevím, zda to vydržím, ale musím se pochválit, bylo to těžké, ale odolala jsem.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.2.06 19:42

Tak to Klárko moc a moc gratuluji :D a jsem ráda, že ti je lépe. Já jsem o svém těhu sice řekla už blízké rodině (rodiče, sourozenci a práce), ale věcičky na mimíska zatím také nekupujeme i když mám někdy takové to cukání :wink: . Chceme ale raději počkat až na 12 tt, až budeme mít vpořádku nejen UTZ, srdíčko mimíska a první trimestr za sebou. Nechceme nic uspěchat.
zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
22.2.06 19:47

Tesali, no my to včera řekli manžovým rodičům, tchán měl 55, takže ideální příležitost a našim to řekneme v neděli, kdy zas má můj táta narozeniny. Věcičky a oznámení v práci taky až po 12tt.
Někdo jste se ptal na jména, tak my máme jasno u kluka, ten bude Jakub, ale s holkou to bude špatný, většinou co se líbí mě, nelíbí se manžovi a naopak, ale máme ještě spoustu času před sebou, tak určitě něco vymyslíme.

Klára ,00,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.2.06 19:58

Tak jsem tady, dopadlo to přesně jak jsem čekala. Na UTZ byl vidět pouze gestační váček, ale doktor mi říkal, že plodové struktury takhle brzy ještě být vidět nemůžou. Ale vy už je všichni vidět máte. Vypočítal mi těhu na 5+5 a pak dělal UTZ a označil ten váček a počítač to taky vyhodnotil na 5+5. Takže od minula je alespoň posun v tom, že ten váček odpovídá stáří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
22.2.06 20:17

leila, jsme tedy na tom úplně stejně, mě zatím UTZ Dr nedělal, čeká mě to za 14 dní. Uvidíš, že je všechno v pořádku, kdyby nebylo, tak by ti to Dr neříkal. Hlavně buď v klidu a zbytečně se nestresuj, to by tobě ani miminku neudělalo dobře.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
22.2.06 20:42

ahojky, taky se chci přidat do klubu, jestli můžu? :D

přírůstek čekáme hned prvního a hned dvojnásobný, takže to třeba bude ještě v září, ale oficoš je říjen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
22.2.06 20:43

Nazdar Kačíku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
23.2.06 07:42

Ahoj holky,

v téhle diskuzi jsem nová, ale hlásím se mezi těhule s termínem na říjen 06 :wink: . Koukám, že už vás tu je hodně. Já jsem si dělala test na Valentýna a byly tam :D .Už bylo na čase, protože jsme se s manželem snažili rok. Jinak jsem ve Štěstíčkách, jestli znáte tenhle deníček, ale předpokládám, že většina jo. K doktorce na UTZ jdu až 2.3., takže to nemám ještě černý na bílým :wink: .

Mějte se krásně.
Jana+Daník (2 a 1/4 roku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
23.2.06 08:18

Ahojdá holky,

vítám nové těhulky! Adjusko, Mio, Jani veliká gratulace. Kaciku dvojnásobná gratulace :) .

Leilo, neboj všechno je určitě v pořádku, vždyť je to zatím strašně krátká doba. Určitě při příštím UTZ už budeš s výsledkem víc spokojená.

Kláro, gratuluji k potvrzeným výsledkům!

Capinko, moje maminka, když mě čekala tak na pálení žáhy pila pivo, teda doufám, že jen malé dávky :lol:. Zkus to, třeba to pomůže. Třeba pořekadlo „kudy teče, tudy léčí“ bude fungovat.

Majdi, Jani děkuji za popisy Vašich pracovních zážitků. Já se samozřejmě nebojím jim to říct, jen mi přijde, že když už tuto zprávu pustím do éteru, tak to musí být 100 % a to nebude nikdy. Prostě se spíš bojím o tom mluvit s „cizími“ lidmi. Jo a na ten veletrh, ať si jedou sami :lol: !

Jinak u nás není nic nového. Možná jeden nový poznatek, fazole k večeři nejsou štěstný nápad :D .
Začala jsem se zajímat o kočárky, vím trochu brzo. Zjistila jsem, že vůbec netuším podle čeho se ten „stroj“ vybírá. V různých diskusích o tom holky píší v takových detailech. Už se těším až se ze mě stane přeborních v porovnávání miminkovských potřeb :lol: .

mějte se těhulkovsky
pa Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.06 08:56

Dobré ráno,
já jsme o svém těhotenství řekla jen nejlepší kamarádce a šéfovi, kteří jediní věděli, že podstupuji umělé oplodnění. Jinak rodiče ani nevědí, že se o miminko už dlouho snažíme. Rozhodli jsme se pro toto řešení, protože představa, že se mě tchýně bude každý měsíc ptát, jak to vypadá, radit apod., to bych nepřežila. Už takhle měla pár nepřijemných výstupů. My sami jsme měli problémy se vším psychicky vypořádat a na to, abychom to vysvětlovali ostatním a uklidňovali je, na to už bychom neměli síly. Řekneme jim to po UZV a už se moc těším, protože vím, že po vnoučatech moc touží a naši sourozenci zatím též nic.
Zatím též nic nekupuji, i když mě to láká. Na to máme ještě spoustu času.
Hezký pohodový den.
 Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.06 09:19

Dobré ráno,

také zdravím nové maminky a moc gratuluji k potomkům :D
Leilo neboj se, uvidíš, že příští UTZ bude všechno v nejlepším pořádku. Musíš být ale vpohodě. Neměj z ničeho strach, vše dopadne výborně a v říjnu budeš mít krásné říjňátko :D. Do dalšího UTZ ti budou dny utíkat strašně pomalu, ale zkus se něčím zabavit a myslet na něco příjemného a hlavně na mimíska co nosíš v bříšku :D. Musíš věřit, že vše dopadne dobře a ono to dobře dopadne! I já mám strach z dalšího UTZ, že nebude bít srdíčko našeho mimíska, ale věřím, že to tentokrát dopodne dobře a také to dobře dopadne! Věřím tomu a ty věř také :) !

ahojda tes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 09:24

Ahoj holky,

Vítám nové těhulinky, tedy tady se to rozrůstá, to je nádhera, o říjňátka nebude nouze.

Jinak mi i dnes dávají nevolnosti pokoj, ale zjistila jsem, že nesmím mít hlad, jakmile začnu pociťovat trochu hlad, tak mi během 15 minut začne být strašně špatně a musím hned něco sníst, což je docela problém. K tomu nemám většinou na nic chuť i když je mi dobře, zatím nejvíc jím hodně šťavnaté ovoce, žaludek to moc nezatíží, ale zároveň i zaplní.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.2.06 09:34

Ahojky holky!

Tak se hlasim po delsi dobe- v pondeli jsem byla u MUDr., takze je vse v pohode- byla jsem i na ultrazvuku- mam fotecku:-)))Sice na me koukal jak na cvoka, ale to se musi:-)
Na dalsi ko jdu 13.3.- uz i na krev- mam trochu obavy kvuli toxoplazmoze- mame doma kocku, ale snad bude vse v poho:-)

Zatim papa a pohladte briska

Zuzka, Filipek a Tulicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí