Říjen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7461
23.2.06 10:19

Ahoj holky,
Tak Klárko, jsme na tom stejně. Taky nesmím mít ani chvilku hlad, ale je to problém, protože mi nic nechutná. A jíst pořád to stejné, to už mi leze krkem.Ach jo. Manžel už se směje, že přede mnou nesmí vyslovit název nějakého jídla, protože se mi z toho dělá zle a to jsem dřív o jídle mohla mluvit hodiny! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 10:31

Capinko, to je nejhorší, že člověk na nic nemá chuť, do oběda to docela jde, ale od odpoledne mi fakt nic nechutná, takže jedině ovoce ještě do sebe dostanu. K tomu mi do teď nevadilo kafe, jsem tento týden bez něj nemožná, vstávám ve 3:50 a abych dopoledne fungovala, tak to bez kafe nezvládám, většinou jsem pila tak 2 až 3 denně, teď to stáhla na to jedno ranní, ale dneska mi tedy neudělalo vůbec dobře, no zítra si zkusím udělat slabší a naleju do něj víc mlíka než do teď, pak už zas nebudu takhle brzy vstávat, tak ho vypustím úplně.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.2.06 10:36

Kláro, tak kafe jsem pila dřív 1-2 denně, ale už asi 3 týdny jsem neměla ani jedno. Prostě mi přestalo chutnat, ba co víc-smrdí mi! Kolega si kafe vaří a to musím vždycky otevřít okno, než ho vypije. A mléko? Tak to nemůžu ani vidět. Ach jo. Přemýšlím, že zkusím víc toho ovoce, třeba banány. Ty jsou jemné a i zasytí…Ale pořád si říkám, že jsem na tom ještě dobře. Kolegyně je taky těhotná, o týden dýl, jako já a ta pořád zvrací. Dostala od DR i nějaké čípky, aby jí nebylo pořád špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 10:41

Capinko, taky si říkám, že na tom nejsem nijak špatně, holt jsem bez chuti a občas se zhoupne žaludek, ale to k těhotenství patří a co bych pro Berušku v bříšku nevydržela. Kafe mi taky moc nechutná, proto jen to jedno po ránu na probuzení, ale nijak mi na žaludek nevadilo, až do dneška, zítra zkusím hodně mlíka, to mi nevadí, ještě docela můžu jogurty, takže střídám šťavnaté ovoce, banán mi fakt nejede, s jogurtama.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 10:45

Ahoj těhulinky,

asi vám tak trochu závidím, že vám moc nechutná jíst, protože já bych snědla snad i ten kelímek od jogurtu… :lol: To je snad jediný příznak mého těhu, protože jinak se cítím úplně normálně. Každé ráno si říkám, jak budu jíst hodně hodně zdravě, přesně podle všech moudrých knih a příruček, ale pak jdu kolem kantýny a vidím tam humrový chlebíček a všechna moje předsevzetí o zdravé výživě jsou fuč.. :roll:
Nechci za nic na světě vidět ručičku od váhy!! :oops:
Soňo a Tes děkuju za gratulaci…nápodobně.. :P

Já jdu na ultrazvuk 1.března, tak už doufám, že se tam něco objeví.. na jednom už jsem byla před týdnem a zatím byla vidět jen zvětšená sliznice… krev mám ale úspěšně za sebou…
A teď mě napadá jestli dávají už takhle brzo z utz fotečky.. Nevíte?

Zdar říjnovým pupíkům

Ajduska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.2.06 10:48

Adjsuko, myslím, že fotečka záleží jen a jen na DR. Já jsem si o ni řekla. Viděla jsem, že zakládala fotečky do karty, tak jsem se zeptala, jestli bych taky nemohla jednu dostat, tak mi ji bez mrknutí oka vytiskla taky. jen jsem ji zaplatila, ale to se platí všude. Takže už tu první mám. Josu tam vidět 2 plodové váčky a už i jeden plod, na druhý zatím čekáme.:) Fotku jsem dala i do Fotoalba, je v galerii TPP. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 10:56

Capinko,

tak ty budeš mít dvojčátka? Tak to gratulace hned dvojnásobná… A přirozenou cestou? (Možná už jsi o tom psala, ale já jsem prostě hlava děravá).
Tak to budu muset na pana doktora zamrkat.. abych mohla dostat fotečku.. :o)) jupí
A kolik jsi za ni zaplatila, jestli se můžu zeptat?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.2.06 10:59

Adjusko , platila jsem 50 Kč. Co vím, tak ceny jsou mezi 50-100 Kč.
Dvojčátka ještě nejsou jistá, ale je to přirozenou cestou. :) Jak jsem psala, zatím jsou tam 2 plodové váčky a v jednom už je živý plod a v tom druhém ještě ne, ale DR říkala, že na dvojčátka je to ještě moc brzo, takže 3.3. jdu na další ultrazvuk a uvidí se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 11:00

Ajduško, do pondělka jsem na tom byla stejně, předsevzetí zdravé stravy šlo každou chvíli stranou a byla jsem celkem nenasytná, ale od úterního rána je to horší. Fotku z UTZ ti určitě udělají, když si o ní řekneš, s tím by neměl být problém, mě čeká první UTZ až za 14 dní.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
23.2.06 11:05

Ahoj holky,
tak jsem absolvovala dva ultrazvuky - minulý týden první u Apollináře, po tom co jsem začala silně krvácet. Myslela jsem, že je to začátek potratu, ale na ultrazvuku byly jasné srdeční odezvy, ale nalezen hematom který krvácel. Právě jsem se vrátila z druhého a vše se zdá v pořádku, ta naše fazolka se úspěšně vyvíjí a roste - nyní 8,8 mm a hematom je pryč.

Nicméně týden jsem ležela a ještě dva týdny (min) mě doktor nechal doma protože ještě špiním, což ja na psychiku docela nápor, ale co bych pro to mimi neudělala. Tak doufám, že Vám vše probíhá bez problémů a mně držte palce ať je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 11:09

Zuz, hematom se občas objeví a miminko neohrožuje, když se včas podchytí, což se u tebe stalo, tak se zbytečně nestresuj, užívej si těhulkovství, buď v klidu a odpočívej a v říjnu budeš mít ten uzlíček v náručí.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
23.2.06 11:13

Zuz , taky už jsem tu četla o spoustě holek s hematomem a jsou v pořádku, takže klídek. Jen to chce opravdu odpočívat. :wink: Tak hodně štěstí!
Taky bych docela brala volno, stejně jsem v práci třeba dnes k ničemu. Spala bych, pořád zívám, pořád se mi brká, i když není moc co…a venku je zima a škaredě, takže v posteli by mi bylo nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
23.2.06 11:27

Ahoj Klárko,

to jsem ráda, že mám alespoň nějakého spojence.. nejhorší je, že mám chuť na takové věci, jako jsou právě majonézy nebo cibule a tak.. a pak se nestačím divit.. :roll: Jinak držím palečky na UTZ.. Je to ale čekání, viď?
Zuz, ničeho se neboj.. moje nejlepší kamarádka taky měla ze začátku hematom, musela ležet a dostala tabletky na podporu žlutého tělíska.. hematom se brzy vstřebal a teď už je v osmém měsíci a čeká zdravé a velikánské miminko.. :wink:
Capinko, tak to by byla radost dvojnásobná, ne?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3888
23.2.06 11:41

Ajduško, musím říct, že bych radši zas jedla, než se stále nutila jíst, když mi nic nechutná, ale když se nenajim, je mi zle, takhle je mi jen občas, když mi něco nevoní.

Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
23.2.06 12:00

ahojky,

capinko, tak jsme na tom úplně stejně :wink: taky jsem měla nejdřív vidět jen dva gestační váčky a jen jeden plod, ale za týden už byl vidět i ten druhý plod :lol: za týden jdu na další utz a na KO…

jinak ty nevolnosti - já zažívám neskutečné stavy, bohužel, už jsem shodila přes pět kilo a je ze mě fakt kost a kůže :( , ale snad to brzo přejde, včera večer jsem měla stav jako kdybych měla zánět močového měchýře, děsně mě řezalo v podbřišku…

jinak všem přeju, aby nevolnosti brzoučko přestaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital