Poradna duly
Jana Čurdová
Diti jupí jupí tak se budeme těšit na zprávy jak to bylo úžasné,božské.
Leilo jo jo rachota byla ,dneska to docela šlo,kecala jsem tam s druhou pokladní co seděla naproti.Takže mi to i docela uteklo.
Já se nudím,mě tak poslední dobou neba si hrát s knedlem,jenže on si prostě sám nehraje ani chviličku,u všeho musím být,nebo se mě motá kolem nohou no hrůza.
Ivulee píše:
Diti jupí jupí tak se budeme těšit na zprávy jak to bylo úžasné,božské.Leilo jo jo rachota byla ,dneska to docela šlo,kecala jsem tam s druhou pokladní co seděla naproti.Takže mi to i docela uteklo.
Já se nudím,mě tak poslední dobou neba si hrát s knedlem,jenže on si prostě sám nehraje ani chviličku,u všeho musím být,nebo se mě motá kolem nohou no hrůza.
Ivčo, prosím přesuň se ![]()
Jé, tak to jsem moc ráda, že už to bude fungovat, díky…
Teď mi volali z Alpin Pro a jsem docela koukala minulé pondělí jsem tam reklamovala ty pohory, no a dnes mu už volali, že mi vrátí peníze…Tak nevím, ale asi tam něco našli, na jednu stranu jsem ráda, na druhou vůbec nevím, co dělat -ale v letácích jsem našla, že jak otvírají tu Hypernovu, tak tam má být ten Hermin sport a mají na obrázku pěkný Solomony, zleněné ze 3990 na 1790,– ale nevím jestli nejsou vyloženě zimní a taky tam bude na to otevření asi šílený maso, i když důchodci se nahrnou na žrádlo a ve sportu by to tak hustý být nemuselo..... ![]()
Fiflena02 píše:
Jé, tak to jsme moc ráda, že už to budu fungovat, díky…Teď mi volali z Alpin Pro a jsem docela koukala minulé pondělí jsem tam reklamovala ty pohory, no a dnes mu už volali, že mi vrátí peníze…Tak nevím, ale asi tam něco našli, na jednu stranu jsem ráda, na druhou vůbec nevím, co dělat -ale v letácích jsem našla, že jak otvírají tu Hypernovu, tak tam má být ten Garmin sport a mají na obrázku pěkný Solomony, zleněné ze 3990 na 1790,– ale nevím jestli nejsou vyloženě zimní a taky tam bude na to otevření asi šílený maso, i když důchodci se nahrnou na žrádlo a ve sportu by to tak hustý být nemuselo.....
Fif, taky se prosím přesuň ![]()
Jsem to měla napsat víc viditelný, asi, co ![]()
PROSÍM, všichni dole uvedení, přesuňte se do naší nové uzamčené diskuze http://emimino.cz/modules.php?…
lindas
capinka
Sabri7
letadlo
mumis
zuz
Lucie1977
sonik
JitkaD
Fiflena02
Zanka
Zuziky