Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
Amy - já nevím kam jít .. třeba se projít někde venku .. na chvilku 2 hoďky .. nechtělo by se Vám ?
Capi - kuchynku kup co nejdřív - ta cena je neskutečná !!!! A je moc hezká .. neváhej dlouho … ta cena není ani můj nákup ![]()
Zanko - já nekrvácela, neboj, to bude dobrý uvidíš .. smůlu sis už vybrala !
Jsme dneska byli na výletě v jizerkách na hoře Jizera .. bylo krásně .. sluníčko .. jen jsem zakázala poslední úsek vzít nahoru Verunku .. už sem se bála že mi ji vyklopí ![]()
Dneska jsem zkusila dát obě holčičky do jednoho pokoje na usnutí … a oni normálně spí … ťuk tuk tuk … tak doufám, že jim to vydrží … sice jsem tam šla asi 4× ale mám radost .. na chalupě jsme až do úterý tak mám čas na vyzkoušení … a pokud to bude OK tak je přestěhuju už asi i doma .. už mi totiž dost vadí, že Verunka spí s náma v ložnici …
Prima večer,
Zanko, držím palce.
TP, jé vy jste zase v Jizerkách?? Dnes bylo na výlet někde nahoře parádně.
Tak já než vyřídila 4 telefonáty s maníkama z Komerční banky, tak jste toho napsaly. Normálně jsem se nemohla dostat na Moji banku a přitom jsem heslo dávala správně. Tak první poradil změnit certifikát - že tam vadí to moje ü v příjmení, ale zase to chtělo ten certifikát změnit i při dalším pokusu o přihlášení, třetí pak chtěl vědět, jakou verzi linuxu nebo ubuntu nebo čeho mám, to jsem nevěděla, tak jsem volala J. no a volám po 4 na tu banku a ten maník mi ve finále řekne, že je to možné, že to teď bude pár dní blbnout…No nevím, proč mi to neřekl už ten alespoň druhý, maximálně třetí, no ale tak prej se to řešilo až teď…
Evi, oslavu máme až zítra
A nevím v čem by měl být Marek lepší? jestli v náladě tak jo, dnes to je zlatíčko ![]()
No ale jak jsme postavili konečně tu novou skřín, tak manžel musí zlikvidovat takový starý botník… takže teď to z něj tady všechno vyházel a začal koukat na tv
. Já ho snad přerazím, fakt nemůže udělat jednu věc najednou, prý musí odpočívat.
Takže je to tady jak po výbuchu, takže neumytou koupelnu nemusím řešit, protože si hosti nebudou mít ani kam sednout. No nebudu se zbytečně ještě víc nasírat než je nutné.
Já koupila podobné boty jako Capinka, ale v modrém.a na těch stránkách co dával odkaz jsou levnější o 50kč než u nás v klrámě tak to jde ![]()
Zanko, to je naprosto normální, tak ybych běhala… i teď chodím častěji jak ze mě šla ta zátka tak se pořád kontroluji, ale už je to asi všechna tak už budu mít klid. tak ať jsi brzo v pořádku!
leilo, medovník závidím. Jsi fakt šikovná, tý jo hned bych si taky dala ![]()
Tak jdu chrnět, zítra nám přijede návštěva, bratranec,teta, sestřenice s manželama a dětma, takže zase hafo lidí, tak ať jsem fit ![]()
Dobrou…
A ještě si nemůžu odpustit napsat Amynkce, že jí to strašně moc sluší. Koukala jsem na fotky a psala jsem to už do galerky, ale fakt ti to nikdy neslušelo víc, úplně záříš
Tak a už dobrou
Ahoj holky,
Zanko, to určitě bude dobrý, taky mám kamarádku s podobným problémem, a krásně těhotní! Držíme palce!
S uzamčením diskuse je mi to fuk, mě nikdo nesleduje
, a pokud jo tak ty moje příspěvky jednou za 14 dní mu asi moc nedaj
. Ale jestli chcete tak mi to nedělá problém, a jsem pro. Švagrová v září má taky uzamčeno, normálně pokračují, jen se to už ostatním nezobrazuje.
Musím letět vyrábím věnečky a moc mi to nejde ![]()
Ahojky,
tak vecere vcera byla vybornaaa! Pak byl ejste dezert a lahvinka vina, bylo to moc fajn!
TP, ja jsem se prave na ty kuchynky divala a tahle byla vsude vysoko pres 3 tisice, tak cekam, co se z toho vyklube. Vcera jsem tam psala a zatim zadna odpoved, tak uvidime.
Odpoledne jedeme s holkama za nasi babickou do domova duchodcu k Uherskemu Brodu, tak mame vylet. Moc se mi teda nechce, ale uz jsme tam dlouho nebyli, tak musime.
Hezké skoro poledne
tady se to toršku vylupuje,jinak byla mlha jako blázen.
Odpolko jedeme k našim úspěšně opakovat narozky knedla,je to jako u blbejch.Tchýně nemá ráda naše,takže nadvakrát i s dortem jako idioti.Knedlo včera dostal vláčkodráhu,ale z plastu .Je teda krásná,je zní unešenej a psa na baterky jak chodí a štěká,ten se mazlil.Aspon mu ty dárky podělíme a nemá to v jeden den.Jak jsme byli v Telči tak tam dostal auta vojenský.
Jen všechno dělá zvuky a to se mu líbilo a ted to nechce pouštět,jako mu to vadí.
Se tu probírám katalogem Bon Prix a ucvrkávám,jako fakt super hadry.
Čau,
jsme u našich, odpol jdeme na návštěvu k babičce a bude tam ta návštěva, tak bude zase veselo. Už jsme se za nima byly podívat na hokeji a N je teda dneska ukvičená a protivná
Ráno se vzbudila v 5 a chtěla z anáma jít do postele a usnula tak dobrý. Ale já bych šla ještě spát ![]()
Prima odpoledne, ráno jsem naházela nějaký hadry na MMB, když to tady nejelo, rovnou se mi ozvala holka, koupí ode mne boty po sestřence, tak jsem koukla k ní a vyměním je za dvoje tepláky pro Ríšu, prej mi přihodí ještě punčocháče, tak jsem celkem spokojená. Jako 41 lodičky já nosit nemůžu a tepláky Ríša unosí. Tak mám radost. Odpoledne jdu do sauny, snad to sihnu do 5 být doma.
Ale bude to dnes asi náročný den. J. se mne ptal, jestli může vzít Ríšu do bazénu, já mu řekla, že hlavně aby se vyspal, měli jít ještě k jeho mámě na oběd a samo, že jsem šla k našim a načapala ho jít z toho bazénu, takže Ríša byl už úplně apatický, to mu tam jíst nebude, pak než ho dostane na spaní, tak bude spát dlouho a bude zase celý rozhozený, ach jo. To bude asi večer náročný.
Ale Fif prosím tě íša už je velkej kluk, už přece nemusí mít tak pevný režim. Nech to na nich ať si to spolu taky kluci užijou. J je přece jenom jeho táta a určitě pro něj nechce nic špatnýho a že to dělaj jinak než vy spolu přece není nic hroznýho ne? ![]()
Holky prosím vás nevíte jaká značka je to Impidimpi? Včera dostala N kombinézu od babičky ale tmavě modrou. Trochu jí podezřívám že to koupila asi v lednu ve slevách aprostě jí vzala a teď nám jí dala. Je tmavě modrá klučičí a já to prostě Nele nikdy nedám
A navíc je to 98/104 ale je veliká a N má krásnou růžovou a i ta je jí s koro velká a to je to 92. Tak bych jí chtěla zkusit prodat na MMB jestli jí někdo koupí a doplatit si pak na boty. No a potřebovala bych vědět kolik tak může stát. A nejsem si jistá jestli je to CA nebo co…
Leilo nevim ![]()
ivco z toho katalogu jsem ejdnou objednavala a uplne stejny jako Queele- krasne nafoceny a desny hadry- mela jsem asi 8 veci a vsechny jsem vracela.takze nemas proc smutnit ![]()
jo Capi kuchynka krasna!!!
Leilo tu značku taky neznám.
Gábi já jsem z Quelle měla svetry a ty byli moc hezký a hlavně povlečení.Tak jsem na vážkách na svetry,nemámnic.
Fif jak říká Leila,hod si nohy na trnož a vyprdni se na to.Neznám chlapa který by jel celý den jako hodinky,jak vydím R tak všechno co má s knedlem dělat dělá tak o hodinu a půl déle.Takže doba jídla a spaní se sakra posouvá.
Gábi včera jsem byla v Orsei,nebo jak se to píše a všechno bylo strašně hezký a já jsem si tam nikdy nevybrala,nějak jsem tu modu nepobírala a ted teda jo,ale materiál k zblití,hnusný,kousavý.
aha Ivco tak to nevim … no nic frcime ven- vymrznem a pak si dam horky caj- uaa- jdu nas nabalit ![]()