Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7427
25.10.08 10:16

Tak já můžu úterý,čtvrtek,pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 10:29

Ahoj, tak sjem holkam konecne koupila zimni boty. Nebylo vubec z ceho vybirat, vzala jsem jedine, ktere meli v cele Breclavi dvoje v jedne velikosti. Ale jsou pekne, Essi, hnede. Tak sjem spokojena. Jeste sjem jim koupila u vietnamcu takove zateplene gate na dvur a vypadaji i pekne, jeste musim sehnat nejake bundy na litacku. Mame jen jedny zimni.
Ja jsem sla vcera taky spat az v 1. A dnes jdem s manzou na veceri (mnam, se tesim), tak zase pujdu asi spat pozde…no ale nevadi, zatim se mi spat nechce.
Ja jsem u nas videla ty kuchynky tak kolem 80 cm, musim teda mrknout po nejake te 100 cm vysoke, ale to bude asi palka, co? Jdu mrknout k TP…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 10:51

Tak fajn, Capi, že jsi pořídila.

chi, přišel za Míšou vysoký tmavovlasý tmavohnědooký kluk. Kurník, chtěla bych vidět tatínka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
25.10.08 12:18

tak jsme se vrátili z nákupu. Mimo jídla jsme koupili Márovi bačkůrky a zimní boty a punčochy- ty teda stáli 180 a to se mi zdálo o čertech. No ale všechny co má doma mu jsou na fest, tak chci aby tady měl jedny pořádný až tu budou jen s taťkou :wink:

oběd se vaří tak se jdu natáhnout, manža jde dělat polívku tak už to zvládne pohlídat 8)

mě holky neštvěte teď si domluvíte sraz, když nemůžu :evil:

tak už to tady klidně zamknete, sice jsem se Jituli zastala, ale gábinka mě vlastně připomněla že tu kdysi prudila :oops: :lol: . Já mám strašně krátkou pamět tak se omlouvám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 12:21

Ahoj,
ty jo Bibi :lol: :lol: dobrý…

Od rána lítám, byly jsme pro dort, pekla nám ho paní 30km od nás a ještě objížďka tak víc než hoďka pryč, ale je náááádhernej. Úplně přesně takovej jako měla Jíťa, ale z marcipánu tak to je něco pro mě. Už se těším až jí ho oberu, miluju marcipán :lol:

Jinak od rána uklízím ten náš výbuch tady, peču štrůdly a teď půjdeme za chvíli na oběd k tchýni a potom namažu chlebíčky, jednohubky a jdeme slavit tu naší princezničku :lol: Ty vole já budu určtě řvát až uvidímjakou má radost z dárků 8)
Druhá švagroá zase nezklmala, ve čt mi psala že jsou hrozně nemocný,. Včera teda že už jim nic není a jestli by teda mohli přijít. ALe že jim zůstala hodně rýma (tu neutají že) tak jsem jí řekla že ať se nezlobí ale že se sejdem jindy. Já jí totiž znám, ona nechce být s nemocnýma dětma doma, protože se nudí tak je tahá po návštěvách a oni vždycky sotva koukaj hlavně že jsou na návštěě. Uhrála sjem to tak že se ani neurazila-to je u ní tak ydiv- a vymysella jsem si že je N po očkování 8) :lol: Ona se ale divila jak 4to s tím souvidí,takže souvislosti jí nedochází :lol: Na jednu stranu mě to mrzí protože to sjou jediný kdo mají z naší rodiny děti a N je má ráda, ale myslím že to za to nestojí aby pak byla nemocná, tak se prostě uvidí za týden ne?

Gábi kua ty jsi v kurzu, probíraj tě všude :lol:

Musím pochválit nelinku, udělala sjem dneska s ní všechno krásně v klidu, ona si vysype ty krámy do tý kuchyňky a sednes i na zem a vydržela si tam sama 2hodiny hrát akorát když jsem jí to vždycky nechtěně skopla, protože mi zase seděla u nohou, tak mě seřvala " ty maminko,tytyty, shodila!!" a byl zase klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 12:23
ditiska píše:tak už to tady klidně zamknete, sice jsem se Jituli zastala, ale gábinka mě vlastně připomněla že tu kdysi prudila :oops: :lol: . Já mám strašně krátkou pamět tak se omlouvám :wink:

Diti jj tenkrát jsem to odsrala já za to že jsem řekla že je mi jedno jeslti si někdo zamyká diskuzi a nakonec jsem se dozvěděla že lidi jako já by neměli mít děti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 13:55

kde jsteeeeeeeeeeee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
25.10.08 14:00

Tak, koukám, že se vše otočilo proti mně - už by mě to ani nemuselo překvapovat…

Takže :

1. jsem Jitulo nepsala o tom, že někoho pomlouváš, jen jsem napsala, že probíráš jinde naše témata
  2. je mu fuk, co kdo jí a co dává prckovi - to ani nebylo mým argumentem pro uzamčení
  3. mám svých starostí dost :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 14:02

Evi pod na ICQ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 14:23

Evi, vykašli se na to. Neotočilo se proti tobě nic. Naopak aspoň si nás tu víc uvědomilo, proč je zamčení potřeba. :wink:
no a rčení o potrefené huse už tu padlo.....
klid, nenervuj se s takovou prkotinou. Nemá smysl plýtvat energií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 14:25

jiak Bibi si me fakt pobavila stim klukem od M
hihi ona si privede kluka a Ty msito abys je hlidala a jeho proverovala tak premyslis jak vypada tatinek :-) hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
25.10.08 14:28
gabinka píše:
jiak Bibi si me fakt pobavila stim klukem od M
hihi ona si privede kluka a Ty msito abys je hlidala a jeho proverovala tak premyslis jak vypada tatinek :-) hihi

to si piš, že jsem pořád vcházela do pokojíčku pod různými záminkami… (nebo jsem posílala Lucku, aby to bylo nenápadný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
25.10.08 14:31

hihi uz se daj ty deti navadet co?? taky to delam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
25.10.08 14:47

Evi jak to proti tobě? 8O Vždyť se proti tobě nic neotočilo…
Kašli na to :wink:

Tak jsme přišli z oběda a za chvilku to vypukne,t ak jdu ještě konečně dodělat ty chlebíčky…

Taky už navádím 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7461
25.10.08 16:00

Tak asi mame vybranou kuchynku pro holky:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Draha, ale velka, vyhrajou si obe.Snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit