Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16743
24.10.08 20:05

Jo a odpol sjme jeli za babičkou na Hutě nakonec tak jsme zabili čas. Ale po cestě jsem si docela užila. Slunce mi svítilo přímo do očí a neměla jsem tam zrovna brejle a pak se mi zdálo že jedu ve stínu tak jsem si rychle ostříkla okna a amezitím mě oslnilo slunce a asi tak 3vteřiny jsem vůbec neviděla kde jsem. 3vteřiny nic moc, ale za volantem je to teda pěkně dlouhá doba. Ještě že proti nic nejelo. Fuj, když si představím co se mohlo stát. Taky jezdím jak magor, ale zrovna dneska jsem jela i pomalu jak to svítilo a stejně :?

Tak já se jdu vrhnout na ty ubrousky co mi přišli a jdu si zakutit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.10.08 20:09
Sabri7 píše:
ty jo po dlouhe dobe jsem nahledla na stranky Rijnat 2006 a musim rict, ze nas zustalo jako parta docela dost, ze jo?

Já tedy vůbec nenakukuji do jiných měsíců a ani ve svém „srpnu“ jsem přílilš nezdomácněla (není čas), takže nevím kolik stálých přispěvovatelek kde je, ale v tom srpnu určitě nebylo tolik jako je tady nás. Takže bych řekla, jooooo docela slušně držíme. Uvidíme jak to bude vypadat, až pošupeme zpátky do práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 20:31

Zuz, ja myslela stranky, ktere pro nas udelala Klarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.10.08 20:37

Gábi těší mě, jaká je Madlenka ve školce šikulka :D

Zuz - s bříškem jsem se ozvala holkám z února, je nás tam jen pár a jsou dny, kdy nikdo nenapíše. Nemám někdy čas ani dočíst vás, natož koukat do jiných diskuzí, takže nemám porovnání, ale myslím, že naše říjňátka jsou úspěšný. Nedávno jsem vzpomínala na naše společné těhotenství, to jsme tu vysedávali snad pořád :lol:

Ditisko, dnes už po několikáté nahlížím, jak to s tebou vypadá :wink: Přeji, ať to máš porod co nejméně bolestivý a rychle za sebou. Mě hemiltna udělali v den termínu ráno a v sedm večer už jsem měla pravidelná stahy po 5 ti minutách.

Amy, jak jsi včera dorazila domů? Zastavila jsi se ještě na Hájích v Kiku?
To co jste včera nesnědly, tak postupně mizí ve mě :oops: Včera večer půlka Toffifee a dnes celý závin (snídaně a večeře). Zbytek koláče dám zítra Patrikovi do práce, už ho nemůžu vidět :lol:

Jsou kouzelní, jak se s námi loučí…Veru nám říká " pusu " a pak „bobou noc“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 20:37

Sabri já poslední dobou hlavně blbě spím,když není vzhůru knedlo,on se často budí tak jsem vzhůru já a nemůžu usnout,pak jsem přes den jako mátoha.Už jsem přemýšlela,že si vezmu prášek na spaní,ale to bych ke knedlovi nevstala ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 20:41

aha Ivet, tak to je jina......tak treba ti ta prace pomuze k poradnemu spanku, ze budes utahana a spat jako dudek…

jo a co se rika? tuhle jsme meli teda debatu s M, jsem se posmala, mam hlad jako vlk
a mam zizen jako?????? na to mi muj drahy odpovedel, mam zizen jako stamgast :lol: se doma docela pobavim, co se tyce jazyka ceskeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 20:47

Sabri hezky doma mluvíte,to by jste se k nám hodili,hlavně ke knedlovi :wink: :lol:
Ono já se třeba zbudím a mám před očima co všechno potřebuju zařídit a že kluk potřebuje boty,kde na ně mám vzít no hrůza…
Dokonce jsem si myslela,že budu nervozní až půjdu do práce,po K jsem to tak měla a hlavně mě každej rozhodil,klepošky ruce a ted hotovej kliďas.Až ted amoc,tak čekám pohromu,ale prašule mi dneska sedli perektně.
Nechceš přijet?Já vím,že jsme s Bibi na řadě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 20:58

no Ivet a odpoved je kde? teda…

ty jo, ani nepovidej........ted uz to bude spis na svaraka!!!! to vis, ze chci prijet!!! ale mate jeste nekde skulinku mezi praci pro strhanou matku dvojcat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 21:04

Sabri ty a strhaná matka :lol: :lol: :lol: to určitě.Hele Bibi má směny jasné a já je vím týden i více dopředu,takže by jsi mohla vzít děti na výlet do HK.Zase teda no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
24.10.08 21:07

Cože, srazík v HK 8O 8O :lol: :lol: :lol: Já (Hujer 8) ) se hlásím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 21:11

Evi,že by to dopadlo konečně i s tebou???Jupíííí

Takže se jen domluvit a to je asi to nejtěší co může být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 21:14

to vis, ze jo a jak rada!!!

me to nejak dneska blbne cele emimino......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
24.10.08 21:16

Ivči - jj, už bych taky konečně ráda dorazila :wink: Jen teda ještě kdy 8) :lol: To víš, už chci mít taky nějakou fotku ze srazíku :lol: :lol:

Jinak holky, děkuju za podporu 8) Snažím se takovýmto věcem nevěnovat pozornost a už vůbec ne energii, ale bohužel na rozdíl od jiných nejsem splachovací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 21:18

Mě to taky blbne.

Takže zítra budu čekat na nějaké návrhy jako KDY???

Jdu čumákovat na TV,to zase bude nuda. BROU VŠEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 21:21

Evi klíííd a ještě jendou prmiň,kdybych se tak blbě nevyptávala,jsem zvědavice tak se to nemuselo tak blbě strhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí