Poradna duly
Jana Čurdová
Leila - tohle se mi stalo min. týden s chňapkou, tu jsem vyhodila a musím si koupit nový a jak na potvoru mají všude jen ty závěsný a né s magnetem.
Sabri - ty bláho, no ono je to hned, co. Sára sporák teda zapnout nemůže, máme ho dotykový a je na desce, může zapnout troubu, kterou taky zapíná
a dostane za to přes ruce, ale tam „nehrozí“ že bychom vyhořeli
Ivča - na pokladně jsi byla, no tak to se ti nedivím, že tě to nebavilo
Ale Ivčo, zase si vezmi, že jsi už výdělečně činná a zase vyděláš nějaký prašule ![]()
Amynko právě na pokladně už jsem nebyla a děala jsem jen dozor,tak jsem myslela,že to bude změna,jenže nic jiného vlastně neumím,tak mám smůlu.
Amynko - jsem pro zamčení
Je pravda, že si nás čte několik „cizích“ lidí a už se mi podařilo najít v jiné diskuzi „naše problémy“
Takže JO ![]()
Diti - jak dopadly perníčky?
Recept od Leily jsem dělala už loni a jsou výýýýýýýýýýýýýborný
![]()
Sabri - je to mazec… Chlapi tohle neřeší ![]()
Ivči - chjo, ale snad to bude lepší a přijdeš do toho ![]()
Gábi - pak písni, co malá
Ty jo, ta musí škytat ![]()
Dík yza optání - Adýsek je o dost lepší - TT max 37,6, takže ATB nedostane ![]()
Druhé těhu - šla bych do toho hned, jenže prostě mám strašněj strach z porodu
Vím, že to bude jiné, ale nemůžu to dostat z hlavy… Řekli jsem si, že to zkusíme v zimě - říjňátko se nám osvědčilo
A jinak za rok - prostě odučím jeden rok těhotná ![]()
Ivet ,taky si rikam kdyz vidim ty pani na kase, ze ji asi musi pipat vecer v hlave.....
Jinak pro zamčení????Je mi to jendo,přikláním se k většině.
Evi fakt nás někde rozebírají jo???Já teda jinam nekoukám.
coze Evco? ty jsi cetla nejake „nase“ problemy v jine diskuzi?
No ono to pípání pak nějak nevnímáte,ale je ti nudná práce,prostě pásovka.
Ivet, musíš na té práci najít něco pozitivního, a né si jí ještě víc protivit ![]()
Stofi a ty delas pro svou praci? nebo to mas taky neco noveho?
Já jsem taky zvědavá, napiš nám to Evi…
Já tady nikam jinam nekoukám nezajímá mě to. Jenom občas kouknu do těch nových diskuzí jak jsou na liště a když můžu tak poradím nebo max tam se zapojím jinak tady fakt nikam, tak taky nic nevím…
Evi dobře jsi udělala že jsi je nena:,–(ila, snad už bude brzo dobrej. Hele a já sjem sem recept už dávala nebo máš stejnej? A koukám že máš stejnej problém. U mě taky prostě nad to všechno co jsem psala stojí strach z porodu a u mě i z těhu ![]()
Ještě jak to vysvětlovala Zuz tak to prostě na své ID dostanu povolení do diskuze-takže když budu třeba u našich tak se sem nedostanu? Je to tak? Nebo to blbě chápu? Já jsem tatárek ![]()
N ještě spinká, tak doufám že se neprobudí počůraná ![]()
Ty jo my tu máme zimu. Venku ej 5stupňů a já jak jsem pekla ty bramb.tak sjem větrala a tď se nemůžu zahřát. Vůbec nevímco budeme dělat odpoledne, kam půjdem, nějak se mi nechce ven