Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
24.10.08 13:11

Stofi.....diky

nevim, ono se tam hlavne neda dostat do ty nadrzky.....jsme to zkouseli a spis bychom to jako orvali.....no nic konec story zachoda

Sofi mi znova asi vyskocila z postylky, ted uz tam mela periny na pristani…a ted uz spinka, no takze bude cas velke postele.....jdu omrknout co je na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 13:17

Ty jo ta Amynka je jediná která mě s tím těhu nakopla, jinak nikdo fakt. Čím to je? Já vím, že Nelča by taky strašně ráda sestřičku,a le já na to prostě ještě takhle brzo nemám. Kamarádka když sem přinesla mimčo tak mu donesla do postýlky housku :lol: Chtěla bych to hlavně kvůli ní. ALe já prostě musím počkat až bude chodit na celý den do školky, protože prostě musím počítat s tím, ež to těhu bude zase s problémama. A taky abych pakměla na mimčo klid a nepřekřikovali jsme se tady s Nelou všichni dohromady. ALe tak taky se dočkáme :wink: A taky chci ještě chvilku do práce abych se dostala mezi lidi.

Tak já dělám ty bramoráky, nevydržela jsem a ty jsou tááákdobrý :lol:

Nelču jsme dostali do postýlky na kočičí jazýček 8) Ale je tam a je i klid, možná dneska usne, kdyby tak alespoň na hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 13:22

Leilo, kdyz to takhle citis, tak je to spravny......ja kdybych mela moznost vyberu…jako, ze by se mi narodilo jen jedno mimco, tak sourozenec nejdrive za 3 spise 4 roky, jak pises, ted si muzes Nelinku vychutnat a jit jeste do prace mezi lidi!!!! ja taky obdivuju maminky, co maji deti rychle za sebou…coz neni teda pripad zadne z vas krome Lindas.....jeste to treti, ale i tak ji fandim, ale musi to byt hukot!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:22

Leilo, však když zaděláte v zimě, tak porodíš, když Nelinka půjde do školky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:24

Sabri, taky jsem si říkala, že bych šla do práce, ale za a, chci mít děti blízko od sebe a za b, asi bych šéfa moc nepotěšila, kdybych se po roce zase zbalila a šla na MD a on musel zase pracně shánět záskok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:25

Sabri, na jak dlouho máš zvolenou mateřskou? Už po prázninách povalíš? Nebo to máš na 4 roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 13:28

Štofi to ne takhel to nechci. Ona je taková citlivoučká, na ní se musí opatrně. To by se jí nelíbilo kdybych jí strčila do školky a měla doma miminko :lol: A navíc jí chci do tý školky zvykat opatrně, prvně po obědě domů a nechat jí vymarodit když bude potřeba . Myslím že na tom prvním vztahu strašně moc záleží na celý život-jako pak školy a pak, takže chci aby se jí tam pokud možno líbilo :wink:
A i tak by to na mě bylo brzy, já sio prostě myslím, žet y 4roky jsou ideální. Můžu si vychutnat Nelinku a pak nějaký druhý když tak a zase na něj budu mít hezky čas a nebude žádnej shon a honění komu se věnovat dřív a tak. Mám jasnou představu prostě :wink: Jenom je mi jí trochu líto když jí vidím jak miluje dětičky a vím že by doma nějaké strašně chtěla :lol:

A otázka-je tu někdo kromě Bibči (o té vím) kdo si dal MD na 4roky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 13:28

jo tak to chapu i ty zamestnavatele.....ale tenhle vekovy rozdil uz nejak jde.....taky bych je nechtela jako daleko od sebe, ale tenkrat, kdyz jsme planovali ,tak prvni mimco no a do ty 35 byt aspon tehotna a mit to druhe, ale tak kdyz uz to je takhle najedou, tak to ma taky sve vyhody :lol:

No ja jsem si zvolila na 3 roky, ale chtela jsem uz tak pomalu zacit vyvijet nejake aktivity uz ted, ale momentalne neni ta prava chvile......

tak snad mi vezmou ty deticky do skolky a ja povalim, ja se na to taaaak tesim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
24.10.08 13:29

Zamčení - nezamčení

Jsem neutrální, ale napiš si mě že jsem pro zamčení. Asi nebudu psát nic víc co bych nenapsala někdy dřív, ale vím o jiných které toto přivítají, takže kvůli nic hlasuji pro zamčení.

Pro objasnění ostatním, vím že je mezi námi jedna co přestala do diskuze přispívat i z důvodů, že byla „vystopována“ kýmsi z příbuzenstva apod. Myslím, že toto se může stát kterékoli z nás a možná ne vždy sem napíšeme to co bychom chtěli aby tchýně, švagrová, bratr, sestra, manžel :lol: apod. četli. Takže jsem celkem pro.

Navíc pro nás se nebude nic měnit, akorát se přesuneme ze sekce Stálé diskuze do Skupin a budeme fungovat normálně dál, akorát nám tam nepoleze nikdo bez přístupu.

V tomhle bych možná opravila Amynku - není to pokud vím na heslo, ale jedno ID diskuzi spravuje a ten přidělí přístupy ostatním. Takže není možné někomu heslo zdělit, přiděluje se přístup pro uživatele, ne heslo na vstup.

A o uzamnčení je potřeba požádat adminy, pravděpodobně to také zdůvodnit a taky to nějakou dobu trvá. Nebo alespoň v jedné diskuzi které jsem členem to nějakých pár týdnů trvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 13:29

Tak koukám že se Štofi taky ptá…
Nela usnula, asi po 14dnech, to je nádhera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 13:33

tak leilo rychle nohy nahoru, bramborak do pusy a kaficko na stul!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
24.10.08 13:38

Ahoj

Leilo bramboráky mňam,ty už jsem neměla věčnost.

Tak jsem byla v rachotě a normálně jsem si myslela,že si odpočinu,přijdu na jíné myšlenky,ale… makačka to jako nebyla,ale neba mě to.Jsem pěkně zlenivěla něco dělat. :oops: Jsem trapná,trapná,trapná.

Tak a jdu dočíst co jste napísmenkovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 13:39

Lucka - jako, že když jí ukážeš prso, že začne vyvádět? To jsem včera vyprávěla holkám, jak dělal kamarádky kluk, nikdy jsem to dřív neviděla, bylo to hrozný. Ale jak mu hrozil Nutrilon ( + babičky si vzali staršího na chatu ), tak se rozpil a v pohodě kojí. Ten je hodný a se ti nedivím, taky bych rostla, ale když ono to asi nejde je z toho úplně vynechat, jsou to přeci jejich sourozenci, že jo. A i se podělí o tyčky, hihi, do doby, než zjistí, že mu bude brát autíčka :D

Jsem se tu teď vztekala s jedním wordovským souborem, snad 50× mi to řeklo, že se tam stala chyba a spadlo mi to a já tam mám poskládaný fotky, tak jsem to chtěla jenom zmenšit, no hrůza, ale dobrý, už to mám.

Sabri - uf, teda, to asi jo, a nebo jí zkuste vyndat jenom bočnici, aby mohla vylejzat, ale musíte tam dát nějakou malou zábranu, Sára už 2× v noci spadla, jak nebyla zabržděná a ona se v posteli hodně točí, tak si odjela a sklouzla na zem.

Leila - :D fakt, tak to jsem ráda, ale myslím, že to nebude mít dlouhýho trvání, že tě to přejde, kor jestli to bude kluk :lol: Ono tohle musí každý podle svýho, to nejde jinak, musíš ty sama chtít, na tobě to bude. A s tou prací to taky není špatný nápad, jen bacha, dost holek, co znám se pak k druhýmu nerozhoupali :? prostě jak byli zase zajetý, nechtělo se jim znovu z toho koloběhu vypadnout, pochopitelně. Mě se včera líbila Verunka od Jitky, dávala malý Verče dudlík a říká jí „miminko, chčes dudlík, na tady máš“, to bylo tak krásný.
Ty se máááš, já chci taky, ale jsem líná je udělat.

Sabri - ty bys fakt chtěla druhý až za takovou dobu? To mi k tobě vůbec nejde :)

Zuz - díky za opravení, vidíš, jsi v tom víc zběhlá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:39

Leilo, tak to jo, když to máš takto naplánovaný, tak to jo.
Já to mám naplánovaný zase jinak a hlavně kvůli práci, na rok někam jít a už během toho roku být těhotná, to si radši sfouknu o rok dřív a bez starostí, jak to říct šéfovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.10.08 13:46

Lindi a fotíš si pupíka jak u Sárinky? Ježiši, u tebe mě to taky jaksi víc bere, si připadám jak kdybych měla být těhotná poprvé, takovýto těšení a tak podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí