Poradna duly
Jana Čurdová
Ivči - tak. zítra vykročit pravou
Řekni taťkovi, že tě musí nechat vyspat, nech si něco pěknýho zdát a ráno bude fajn
Ať ti to uteče a hlavně ať se ti tam líbíííííííííííííí!
Leilo, z práce jsem si donesla jedno bílé s nějakým potiskem nebo čím Nexťácký, ale to byla náhoda jak prase. Jinak je to bída.
HaM v HK není a celkem mě to mrzí, ty věci se mi zdají hezčí než z CaA, ale teda 400,– za triko bych nedala ani náhodou. Fakt ani za svoje natož Luce, když z toho za 1/2 roku vyroste. Mně ti to přijde nějak zbytečný.
krásný večer, tak Mára je vykoupanej vyčištěný zuby a teď si ještě v postýlce poručil jogurt
. tak mám alespoň chvilku vás dočíst.
Tak jen info o mě. Asi mi nic není, asi mi jen občas tvrdne břicho (nevím jestli to dobře poznávám), ale už jsem si dobalila tašku. UŽ I KOSMETIKU MÁM PŘIPRAVENOU
(sorry za velké písmo). babička je v pohotovosti tak jsem zvědavá.
tak už jde David tak ahojky
jo ještě, Leilo, proč že nesnášíš Vanish? Mně vypere všechno, nic nevyžere a fleky zmizí. Ať jsou mastné, od vína nebo od trávy (to zní jak z blbý reklamy
). Fakt na něj nedám dopustit. Ale musí to být gel a musí se to vyprat hned.
ditiska píše: .....
Tak jen info o mě. Asi mi nic není, asi mi jen občas tvrdne břicho (nevím jestli to dobře poznávám), ale už jsem si dobalila tašku. UŽ I KOSMETIKU MÁM PŘIPRAVENOU(sorry za velké písmo). babička je v pohotovosti tak jsem zvědavá. ......
Dej vědět! A bacha, druhý bývá rychlejší ![]()
nestraš ![]()
tak mi zalehnul gauč
chce koukat na ten comeback. Líbí se vám to někomu? Mě to příjde jako strašná kravina
, tak přemýšlím, že ho snad rozložím a kdyžtak na něm i přespím ![]()
Evi a proč by jsi nejela bez Adámka? Víš co to je za pohodu? Ty jsi bez něj ještě nebyla? Ty jo to já bych se asi zbláznila být takhle uvázaná u dítěte
Bibi já vanish gel neznám ale ten normální mi ty skvrny nečistil. na kolik pereš? Já na 40 většinou teda. Možná je to tím že je to málo. Já právě teď koupila bílí triko a už ho má od čaje ovocnýho červenýho a zase to nepustilo, fakt už neváím mám snad blbou pračku nebo co.
HM má věci určitě hezčí než CA je taky dražší, ale fakt je o dost hezčí nakupuju tam radši. A 400 za triko pro sebe to je asi minium ne? Kde nakupuješ? Neznám obchod kde je levnější triko pro dospělí
No a pro Nelu jak říkám pár jichvždycky má,a le jako když vidím jak si po tom chlejstá mandarinku tak mi vstávají vlasy hrůzou,t akže mám radši takový na kterých mi tak nezáleží
Comeback je magedebilovina, nic horšího jsem dlouho neviděšla. A to sjem viděla teda jenom jeden díl a teď to slyším za zády. Katastrofa. Hele a proč nebyl tvůj manžel u prvního porodu?
Diti, Comeback žere Míša s Béďou, mě nějak nebere.
Leilo, mám na pračce program 40/60. Moc tomu nerozumím, ale prostě vypere prádlo na 40s účinností jako na 60. Tak používám hlavně ten a dobrý. No a Vanish je i gel. Nestéká tak moc. Naleješ na flek, trovchu do praní a fakt mi zmizla i mrkev.
Kde nakupuju? No abych pravdu řekla, tak jsem si tričko nekoupila už strašně dlouho. Jinak s Míšou jezdíme do Taka, to CaA a Cherokee, a já nevím kam všude. No a taky sem tam sjedeme do Polska a nakupuju i u ťamanů, to mi vůbec nedělá problém. (Krom bot pro děti).
No a jestli to povedu takhle dál, tak pro sebe budu brzy nakupovat v nadměrných velikostech…
Tak trika máme z HaM, ale ze sekáče, za pakatel, tak jsem jich tam nakoupila docela dost a jsou barevný, tak ty fleky neřeším, ale je jasný, že na bílé a růžové je to vidět o hodně víc…a je jasný, že ze sekáče jinak vypadá triko tmavě modré a jinak bílé…
Bibi, taky jsem ti chtěla pochválit metříky, fakt parádní.
Jo a ještě jsem nelezla, jen jsem si to zkoušela a nebude to tak jednoduché, jak se to zdá…
dobré ráno ![]()
tak jsem stále tady. nic nového není, zátka stále ještě odchází
. akorát mi příjde že mám míň pohybů, ale doufám, že to je tím že je níž
a tolik to necítím.
Leilo, manžel první porod nestihl, sice jsem byla na vyvolání, ale poslali ho domů že to bude za dlouho (tak 8hodin) a já to pak měla zfouklí za 3h od toho Hemiltona. ![]()
bibi, trika a kalhoty taky beru u ťamanů, problém mi to nedělá a mají hezký věci za polovic, takže mám dvě věci za cenu jednoho v normálním krámě. výčitky nemám, když normální krám je tak drahej.
Mě v tom Comebacku přímo vadí ta role Dejdara (jestli to teď nepletu), no prostě celkově to je ulítlí.
Jo a tak jsem u manželovi řekla, že pokud do zítra neporodím tak ať nepočítá, že někam pojede. No tak na to mi řekl znuděné jooo
![]()
jo a Marek je dneska pěkná vysírka, už stihl od rána dvě scény s dupáním a řvaním. Tak dnes asi žádnej dárek nedostane a slavit se bude až v neděli ![]()
Diti, Marečkovi krásné narozeniny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to docela koukám, že jsi stále dva v jednom. ![]()
Držím palce
![]()
Ahoj, taky jsem dnes zapnula jen kvuli Diti a vidim, ze muzu jit uklizet. Diti, tak hlavne na nas neztapomen a dej vedet. Vidis, ze na to cekame jak „slepice na sopel“, jak se u nas rika. ![]()