Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Bibi - super metříky!!!
A jen tak mezi náma - dostaneš do nosu!
Straaaaaaaaaaašně moooooooooooc díííííííííky!!!!! ![]()
Diti - koukám, že všichni rodíme další říjňátko
Jak je???
Gábi - jste šikulky nejšikovnější!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak my dnes trošku lepší - teplota se drží do 38, už si hraje. Moč v pořádku, ale v krku má červeno, tak jen podle toho nám dr. napsala ATB. Přiznám se, že jsem je nevyzvedla - zdá se mi o dost lepší, tak počkám do zítřka a když se nebude dál lepšit, tak mu je dám. Nechce se mi to do něj rvát
Co já vím ![]()
Evi dobrej přístup, mám ráda když někdo přemýšlí než ATB na:,–(í a když to prostě někdy není doktorka tak to musí být mamnka. Dneska zrovna jsem tu o tom psala
Ať je Adámklovi brzo líp
Leilo - zase o kousek blíž k Vánocům
![]()
Tvůj mega seznam mě nakopl a vybrala jsem v letáku pro naše vysavač
Sice jsem si zakázala potřebné věci, ale ten potřebujou opravdu
![]()
Ale taky se činím a nakupuju postupně - jak se trošku něco uškudlí, tak to rozjedu, páč co jinýho s tím, že
![]()
Tchánovcům jsem koupila rukacice na kolo, tchánovi tričko a tašku na kolo, tchýni šátky (potrpí si na ně, tak je od nás dostává každej rok), dárkový balení svíček, manžel něco smahne a tím končíme.
Našim teda vysavač, ségře knížku a kosmetiku, „strejdovi“ kosmetiku a mamce pořád přemýšlím - byla jsem rozhodnutá pro víkendovej pobyt s relaxem, ale nevím, jak by to vzala… navíc bych chtěla jet taky a manžel se na to netvářil nadšeně…
Pro Adýska mám jasno
Tomu se nakupuje nejlíp ![]()
Pro manžela mám zatím jen košili a dál mě nic moc nenapadá
Knížku mu koupí ségra a mám fakt vymeteno ![]()
Dokonce ani nevím, co radit ostatním, že bych chtěla
neporadíte???
![]()
Evi přesně tenhle problém mám já když se mě někdo zeptá co bych chtěla, tak já nevím. Mě prostě nějak nic nechybí a všechno co chci mám
Ale když jdu pak do krámu tak vidím tisíc věcí co bych mohla někomu doporučit ale pak to zase zapomenu. Tak ale u mě se nic nezkazí kosmetikou, většinou dostávám takový ty věci co si sama nekoupím-třeba nějakou dražší palmu, to je mi líto peněz když nevím jeslti nechcípne
a nebo mě prostě dělají radost i ty vychytávky do kuchyně a takový ty potřebný věci co nikdo moc dávat nechce protože se to moc nebere za dárek ale já jsem za ně moc ráda. Mě to prostě baví vařit a péct takže mamka říkala že mi asi koupí remosku-tu nemám a je z toho dobrý kynutý
Nebo když vařím jen pro nás tak abych nemuela rozehřívat celo utroubu ![]()
A ten relax pobyt je sueper nápad a myslím že by to mamce i tobě udělalo úplně skvěle. A že se to manželovi nezdá? A proč jako?
Brý večer,
Jeník mi zatuhnul na dálnici, převrátil se tam kamion, tak se musím postarat o Sáru sama a ona je už tak protivná, tak si to jenom rychle prolítnu
Štofi - jojo, pamatuju si na to, a bylo to moc hezký, jak jsme byli všechny na jedný lodi ![]()
Sabri - tak to je pěkný hnus co dělají s těma SPZ, to by mě fakt nenapadlo, asi proto, že nekradu
Leila - a byla jsi těhotná, když ti to ta kamarádka řekla? Já nedělám rajskou s bramborama
jen že Sára by mohla pořád brambory
Dělám jí s knedlíkem, nebo kolínkama.
Jo a dělala jsem pečený guláš, recept z BC a zklamání, nechutnalo nám to, musela jsem ho předělat, udělat podle „naší“ chuti, prostě guláš je guláš a nedá se nijak ošulit pečením v troubě.
Soukromý pasti mi přišli snad nejdrsnější ze všech co byli, až mi z toho zle bylo
uf, byla to síla.
Ivulee -
díky, a jak to myslíš ve formě, že už jsem tolik nepsala. To je úplně jednoduchý, totiž, vadí mi, že si to tu každý může přečíst, tak nějak po těch událostech na emimču, jsem si začala uvědomovat, jak je net nebezpečný, takže vážím slova, co sem napíšu, no a psát každýmu SZ, to jaksi nejde, je nás tu moc ![]()
Bibi - ty máš krásný, nový metříky, ty jsou super ![]()
Diti - hele, rodit ve 38 týdnu, je luxus, buď ráda, že ti ho udělal, lepší, než přenášet. Manžela nikam nepouštět, copak chce propásnout i druhý porod? Kolikrát budeš mět být těhotná, aby to stihnul ![]()
Capi - kalanetika koho baví, tak nechápu, to je jen posilovací cvičení, není to o hecu, taky mi moc nevyhovovala, ač jsem na ní v době hubnutí začínala, pak mi vyhovovalo víc to hecování. Já bych řekla, že je dobrá pro lidi, který třeba bolí záda, nebo jsou hodně silný, že nemůžou tak lítat na aerobiku jako ty hubenější
Soník -
hele, pár dní sem, pár dní tam, stejně si to ty mimča sami rozhodnou, kdy přijdou na svět. A jak, ty se ukážeš a zase zmizíš, koukej napsat, jak se máte.
Gábi - no to je krásný, ona jim beruška usnula v kočárku, vypadá to, že se začíná dobře adaptovat, co
Bibi - hele a nemá ten sekáč i nějaký webovky? Asi ne, co ![]()
Diti - jé, to vypadá dobře, sakra, to budu muset ráno hned zapnout počítač a kdyby něco, tak koukej hned napsat, jo
Tak a já jí jdu uložit, brou noc.
Amy nene top jsi nepsala ty o bramborech to psala G že vaří klidně i s bramborama tu rajskou, já jsem to zase semlela dohromady- Vždycky nechci na nic zapomenout a pak to melu rychle dohromady a je z toho guláš
![]()
Bibi tobě taky chci pochválit metříky, už dávno jsem si říkala že ty starší šidíš, ale halvně -já mít 3děti tak se s tím chlubí jak jsem statečná že už sjem třikrát rodila, tak bych je tam šoupla hned ať všichni vidí
![]()
Prima večer, jsme byli zase na lízt - tedy kámoška lezla a my tam blbli, ale už to nebylo takové - Ríšu už to tak nebavilo, tak příště bude Ríša s mámou a já pojedu sama a konečně si to zkusím…
Teď ho jdu nahnat do postele.
bry vecer
Ivco jak bylo v praci???
Evi jsi sikula urcite pockej jak bude A zitra a podle toho se zarid- jeste porad ma spousta lidi zazite ze co rekne Dr je svate- ale proboha taky mam hlavu na krku tak obcas pouziju mozek ne? ja proste taky naduzivani ATB enmam rada- vadi mi kdyz se davaj jen tak a od boku… at je rano dobre- no a kdyz nebude tak ej na:,–(it muzes ze jo.. pusu marodovi ![]()
M si jeste vybira pohadku ale uz vypoada ze bude tuha- a zitra ja asi pujdu spat az pujde do jeslicek.. ja jsem tak hrozne unavena…( no teda pujdu si lehnout tak na hodinku mozna protoze jsem si zas naplanovala dost veci co otrebuju zaridit…)
objevila jsem KIRI syr s bylinkami a cesnekem- a M chutna ![]()
Diti tak to bych ho nikam nepoustela- jako tak aspon u jednoho porodu by byt mohl ![]()
a vic nevim ajdu makat.....
jsem tu, na plotně guláš, dítko v posteli, u poče sklenička, kdo si ťukne?
Díky za pochvalu metrů.
Leilo, taky jsem si říkala, že bych je neměla šidit, ty starý puboše moje, ale nevěděla jsem jak na to, nevešly se mi sem pořád 3 metry - příliš dlouhý podpis - a Lesinu jsem nechtěla zase otravovat, když to budu chtít každý rok měnit. No a dnes tu proběhla diskuze jak na to, tak jsem se toho hned chytla ![]()
Amynko, webovky budou, ale ne hned. Ale internetový prodej neplánujeme. Jestli něco chceš, písni SZ, já ti to ohlídám, poměřím, vyfotím. Teď jsem si vzpoměnla na Leilu, přišly tři bílé chlupatky. Kurník skoro je mi líto, že na to nejsem, na to činčání holčičky. Když my máme spíš draka než princeznu ![]()
Evi ![]()
Fif, jak ti jde lezení?
Gabinko, jen si odpočiň, pak už moc času mít nebudeš.
Diti, jsem napjatá jak špagát, moc ti přeju, abys měla rychlý bezproblémový porod.
Bibi zrovna dneska jsem otevřela šufle že vytáhnu Nele zimní bundu a ona tam zahlídla chlupatku tak jí hned vytáhla a že si veme kožíšek a za nic na světě nechtěla nic jinýho. Takže nám se dítě činčá samo ![]()
Taky máte problém sehnat hezký trimka v téhle velikosti co teď nosí? Dřív bylo tolik hezkých věcí-jako myslím když byla menší a teď teda vůbec. O sekáčích nemluvím tkamje všechno flekatý jak to nosí dýl a prostě se špiní a i mezi novýma jsem nenarazila na nic moc hezkýho. Nemáte někdo nějakej tip?
Leilo, o trikách mi ani nemluv, Tesco je bída, v CaA taky nic moc, jediný „parádní“ má Lucka z Tchiba. Jinak fakt děs běs.
No jo, taky u Nelinky mě vůbec nepřekvapuje, že se čančá ![]()
Jo nebo ještě HM ty Hello kitty ale zase stojí kolem 400 a Nela je prostě prase. Ona pořád něco dlabe a bryndá po sobě a má trika okamžitě špinavý. Za den má tak 4trika. No akdyž dám ten Ariel na skvrny tak jsem zjistila že mi to vyžírá barvu, nemám nic spolehlivýho na skvrny takže ty trika jsou pak flekatý tak s emi nechce dávat toli peněz za jedno a aby ho měla hned zničený
Samozřejmě jich pár má,a le asi jen 4. A ty si tam nevytáhneš ani v práci? To si právě myslím, že L toho musí mít kvanta. Taky když vidím v sekáči bílé triko a čistý tak žasnu jak to ty lidi dělají ![]()
Hezký večer
knedlo je ještě ve vaně s tatou,jako ten bude zase rozmočenej.
Gábi do práce jdu zítra ráno,už se připravuji.Béééé musím vstát ráno,to mi nedělá dobře.
Gábi - zapíchni to a pojď pokecat
![]()
Leilo - manžel by ani proti nebyl, ale já bez Adýska nepojedu a abych si to taky trošku užila, tak by musel s náma a to se mu nechce
![]()
Trička - opravdu je to bída. Ale v naši velikosti bych řekla, že tak nějak všechno…
Měla jsem štěstí teď v sekáči a něco pokoupila, jinak Cherokee nám vyhovuje, ale zase je z ruky, takže jen příležitostně. Třeba sehnat bílý tričko s dlouhým rukávem je snad nemožný
![]()
Bibi - ťuknu si čajem, může být?
Luba říkal, že bych v sekáči dělat nemohla - jednak by prý nebylo, co prodávat a pak bych ještě k výplatě musela doplácet
No, ale na oblečení si nestěžuje ![]()
A neříkej, že Lucinka není princezna - na fotkách z narozenin teda jo!!! ![]()
Písnu ti SZ ![]()