Poradna duly
Jana Čurdová
jo jinak ty SPZ se kradou, pry kvuli tomu, ze prijedou na benzinu natankuji a ujedou a na kamerach je pak nase SPZ.....
Sofi si zamilovala panenku, kterou dostala k narozkam od nas, ale tak, ze s ni porad spinka a vsude je s nama, je to tak kouzelne, jak ji opatruje a osetruje…opravdova maminka
Štofi já jsem si na to s Amynkou taky vzpomněla jako jak jsme to tu prožívali všichni. Já teda moc s váma ne,a le ze začátku taky ![]()
Amy já mám taky kamarádku a tak za mnou přišla do hospody já seděla za stolem a luštila křížovku a ona se na mě koukla a řekla " Jíťo ty jsi těhotná" bez toho aniž bych promluvila. ALe ona je to taková čarodejnice tak mi to tani nepřišlo ![]()
Evi to jsou nervy co když je dítě nemocný, je to hrozný a i já jsem strašně vděčná za to že je Nelinka zdravá a opravdu je to to nejdůležitější v životě. A´T je Adámek brzo OK…
Ještě jednou moc děkujeme za gratulace. Přijeli jsme odpledne z Hutí a Nelča hned hledala ty věci do kuchyňky a ještě teď si s tím krásně hraje. To byl teda suepr kup
A FIf nene to měla prostě na hromadě a já z toho k narozkám vybrala jen ty věci do kuchyňky v takovým kufříku a je jich tam milion, žehličku a žehl prkno a batůžek a knížku. Tamto tam zbylo a dostane to k Vánocům a ještě tam jsou nějaký knížky. To bych jí všechno nedala vždyť píšu že to nechci přehánět ![]()
Na rybí karbanátky bych si teda troufla a musím říct že pro mě je to dobrej tip. ještě jsem to nikdy nedělala a N ryby miluje my docela taky a karbanátky taky tak myslím že je to dobrá kombinace. Udělala bych to asi z filet z tresky a namíchala bych to s tím pangasiusem a dál bych to dělala jako klasické karboše…
Rajsou já dělám taky s těstovinama anebo rýží a s rýží je ještě lepší. S bramborama si to moc neumím představit teda. A plněný papriky máme rádi, zrovna L už asi 14dní škemrá že je chce-viděl to teď v těch nejpitomějších reklamách na světě na Vitanu nebo co-ale j teda ty papriky taky svlíkám a vyhazuju. Jsou takový hlřký ale jinak zvlášť to mám taky ráda všechno ![]()
Gábi mě to teda nepřišlo jako nějaký extra sraní s tím medovníkem. Nejvíc jsem se bála toho válení 7placek ale šlo to krásně jak to těsto bylo teplý, tak mě to fakt bavilo a dělala jsem to docela s chutí. Doufám teda že bude dobrej ale je tam všechno dobrý tak by bylo divný kdyby nebyl ![]()
Sabri hele ty jsi takovej klídkař že by jsi k dvojčatům třetí dítě zmákl alevou zadní, tak do toho jdi ![]()
Kua já snad taky budu těhotnět nebo co,pořádtu o tom melete a teď ta Amynka mě tak nějak naladila…Kua neserte mě
![]()
leila píše:Kua já snad taky budu těhotnět nebo co,pořádtu o tom melete a teď ta Amynka mě tak nějak naladila…Kua neserte mě![]()
![]()
a to je slovo do pranice
![]()
M uz spi hec hec- ![]()
My jsme jí teď dostali do postýlky, jenom jak jsme řekli že půjde spinkat tak spustila strašněj pláč že ne že si chce ještě hrát. Úplně mi jí bylo líto, ale přece jen je vzůru od třičtvrtě na 7 a nespala a to jsem myslela že usne když vstávala tak brzo. ALe myslím že vytuhne brzo.
Gábi kdy usnula Madlenka předevčírem nebo kdy to bylo jak spala do půl 5?
Ríša snad taky usne, dnes nebyl ve své kůži, doufám že na něj něco nevleze…
Zítra ráno jdeme na kardiologii, ach jo, to zase budou nervy… ![]()
No i tak dobrý ![]()
Fif ať ej všechno OK, tyhle starosti s dětma fakt nikomu nepřeju ![]()
N už je tuhá, paráda
Ty Soukromý pasti asi budou dneska docela hustý, já nějak nemám tohle téma ráda ani nevím proč ![]()
Gábi - aspoň kecali prďolkové s náma
u nás to dneska taky vypadá na pozdější usnutí, ale nevadí - prospal celé odpoledne a to fakt potřeboval…
Pasti budou opravdu síla ![]()
Leilo - že by
Já taly když to vidím okolo nebo to tady čtu, tak mě to strašně bere
pak to trošku rozchodím a řeknu si, že do zimy už to vydržím
Ale je to úžasný ![]()
A čarodejnice jako kamarádka - super
Já mám jednu malou za ségru
![]()
Hezký večer
nějak vás zase netsíhám
celý den jsem byla pryč a to jste toho nakecali,ale přeci
AMYNKO moc gratuluju,všichni počkáme co nám řekneš po porodu,to víš jsme babi zvědavé.Už několikrát jsme si s Bibi říkali,že podle příspěvků nejsi nějak ve formě.No a už víme proč.Takže ještě jednou přeju at už zbytek těhu je jen to krásný.
![]()
Evi ty jo chudák malej,tak to má otřes mozku??Bože to se moc nevyspíš.Tak at mu nic není prdelce.
jenom v rychlosti.
příjdu se sem podívat a co nevidím Amynka bude mít miminko
![]()
Amy přeji Ti pohodové těhulkovství, a hlavně rychlý porod,ale ten druhý už je fakt rychlovka a zdravé miminečko.
ani nemám dočteno
a už jdu zase chrupat tak dobrou noc
Ty jo hustý, přesně jak jsem to čekala. A příště to vypadá taky dobře…ALe přesně jak jsem čekala byo mi to takový proti srsti…A tradičně blbej konec. Mě bylo tý holky tak líto jak tam na ní ta máma řvala a házela jí s tou hlavou. Dřívby mi to nevadilo ale od té doby co máme Nelušku tak se mě tohle hrozně dotýká. NEdovedu si představit že by jí někdo ubližoval a já jako mám abych se k ní zachovala takhle ![]()
Pasti síla, zase dobrý, ale taky ten příběh pro mě proti srsti, chvílema jsem se prostě nemohla dívat…uf. Ale dobrý a konec otevřenej - zase je o čem přemýšlet a to mám ráda.
Jo, Amy, taky házím tip na kluka.
Evi, co Adámek?
Leilo, hele, tak kdy se do toho s Lukynem dáte?
ať je tu další metřík!!!
Rybí karboše bych dala, asi je někdy v příštím týdnu udělám.
Teď jsem při TV dovařila oběd na zítra a dopekla koláč (Ivet, těš se) a jsem grogy. Zítra Luca se mnou v práci, to bude mazec.
holky
ty jo takovy napinavy a do toho spadlo Sofince miminko, ale to byla rana, tak jsme tam bezeli a nasli ji nahatou, takze oblikani, vzbudil se i Jim, myslel, ze mu asi unasime segru, tak musel jit s nama hi
no ale nevim, jak dopadli pasti, presne v ty casti, co ji ta mama trepe hlavou a vuuuuubec ji neveri jsme odebehli.....no a potom uz jen titulky .......jak to dopadlo???