Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5784
23.10.08 13:49

leilo, zatím mě nenařknul a ráno měl blbou náladu tak jsem to nechala být :oops: . Ale už mi od rána odchází zátka no tak jsem zvědavá…

štofi ty jsi mě zase vyděsila, tak snad v noci nebudu rodit :lol:

sorry že neraguju, ale jdu honem doma poklidit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 13:50

diti!!! tak to vypadá nadějně :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 13:51

A přesně jak u mě :! brzy ráno máš prcka u sebe :wink: a zrovna na Markovi narozky, to by bylo krásný, kdyby to tak vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.10.08 13:53

štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlo :lol: . prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila 8) si navymejšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
23.10.08 13:57
ditiska píše: štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlo :lol: . prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila 8) si navymejšlím :lol:
celkem nenarocn a:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 13:59
gabinka píše:
ditiska píše: štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlo :lol: . prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila 8) si navymejšlím :lol:
celkem nenarocn a:-)

to jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.10.08 14:01

Ty jo fuj, mě je z toho špatně, tak ať to máš rychle za sebou :? no jo ty máš další říjňátko, ty jsou super co? Takový hodný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.10.08 14:02

:lol: :lol: vás tady bavím co? tak už fakt jdu pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.10.08 14:03

:lol: :lol: vás tady bavím co? tak už fakt jdu pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
23.10.08 14:06

Ditisko, no nejvic me pobavilo, jak jdes jeste uklizet hi hi hi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
23.10.08 14:08

SAbri, já jsem taky tentkrát uklízela jak najatá :lol:

A diti seš nervozní? já bych byla jak sviňa, když už vím, kdy a jak to začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
23.10.08 14:10

no jo my predcasne rodici jsme tohle nemeli

jo bibi krasny metriky......ty uz mas taaaaaak velkyyyyy deti ty jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
23.10.08 14:24

tak jsem vymalovala po druhé tu zeď a tak jdu už jen žehlit, aby měl Mára co nosit a hlavně soupravu do porodnice a plíny :oops:

p.s. na uklízení kašlu, stejně tady david neuklidí když nebudu doma, tak o nic nepříjdu :roll: .

stofi nervozní zatím nejsem stále nějak doufám, že ještě rodit nebudu, ikdyž to mám úplně stejné jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7427
23.10.08 14:45

Diti to je náhodou fajn,že nejsi nervozní.Ono to nějak přijde a uklízení ti fakt neuteče.Já teda rodila ve 37tt a můžu ti říct,že jsem jen ležela a ne malovala,to jsi fakt dobrá.Dokonce jsem říkala at mě otočí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
23.10.08 17:40

Ivet nějak si tě dovedu představit jak je buzeruješ ať t ě otočí :lol: :lol:

Tak jsme byly odpol pěšky na procházce, ušla pěknej kus, pak jsme šli na zahrádku, zatopit a pak přijel můj brácha a teď odjel. Sdělil mi skvělou věc, ještě to není vůbec jistý, ale možná že tady u nás ve městě koupí jeho šéf jeden podnik a on by měl dělat téhle pobočky ředitele, takže super job pro něj i když on dobrej má i teď ale hlavně bych tam pak našla nějaký super místečko i já 8) :lol: Jé to bych byla tááák ráda. ALe ještě to není úplně 100%
A ještě jsem vám ráno nenapsala, že jsem šla roztáhnoutráno v 8 v ložnici závěsy a odtud mám krásnej výhled na Boubín a vlastně všude máme výhle dna kopce a na tom největším bylo bílo. Tak jsem nevěděla jestli to je mráz enbo sníh a pak jsme šli k našim a taťka přijel akorát z Hutí a na střeše ho měl taky. Takže já už si šahala letos na sníh :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí