Poradna duly
Jana Čurdová
leilo, zatím mě nenařknul a ráno měl blbou náladu tak jsem to nechala být
. Ale už mi od rána odchází zátka no tak jsem zvědavá…
štofi ty jsi mě zase vyděsila, tak snad v noci nebudu rodit ![]()
sorry že neraguju, ale jdu honem doma poklidit ![]()
A přesně jak u mě
brzy ráno máš prcka u sebe
a zrovna na Markovi narozky, to by bylo krásný, kdyby to tak vyšlo ![]()
štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlo
. prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila
si navymejšlím ![]()
ditiska píše: štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlocelkem nenarocn a:-). prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila
si navymejšlím
gabinka píše:ditiska píše: štofi, rodit v noci ale nechci. je to pak složitější s hlídáním. Hned po ránu by to šlocelkem nenarocn a:-). prostě by manžel neodjel do práce a babi by se z práce vrátila
si navymejšlím
to jo
![]()
Ty jo fuj, mě je z toho špatně, tak ať to máš rychle za sebou
no jo ty máš další říjňátko, ty jsou super co? Takový hodný
![]()
Ditisko, no nejvic me pobavilo, jak jdes jeste uklizet hi hi hi
SAbri, já jsem taky tentkrát uklízela jak najatá ![]()
A diti seš nervozní? já bych byla jak sviňa, když už vím, kdy a jak to začíná.
no jo my predcasne rodici jsme tohle nemeli
jo bibi krasny metriky......ty uz mas taaaaaak velkyyyyy deti ty jo
tak jsem vymalovala po druhé tu zeď a tak jdu už jen žehlit, aby měl Mára co nosit a hlavně soupravu do porodnice a plíny ![]()
p.s. na uklízení kašlu, stejně tady david neuklidí když nebudu doma, tak o nic nepříjdu
.
stofi nervozní zatím nejsem stále nějak doufám, že ještě rodit nebudu, ikdyž to mám úplně stejné jako ty ![]()
Diti to je náhodou fajn,že nejsi nervozní.Ono to nějak přijde a uklízení ti fakt neuteče.Já teda rodila ve 37tt a můžu ti říct,že jsem jen ležela a ne malovala,to jsi fakt dobrá.Dokonce jsem říkala at mě otočí. ![]()
Ivet nějak si tě dovedu představit jak je buzeruješ ať t ě otočí
![]()
Tak jsme byly odpol pěšky na procházce, ušla pěknej kus, pak jsme šli na zahrádku, zatopit a pak přijel můj brácha a teď odjel. Sdělil mi skvělou věc, ještě to není vůbec jistý, ale možná že tady u nás ve městě koupí jeho šéf jeden podnik a on by měl dělat téhle pobočky ředitele, takže super job pro něj i když on dobrej má i teď ale hlavně bych tam pak našla nějaký super místečko i já
Jé to bych byla tááák ráda. ALe ještě to není úplně 100%
A ještě jsem vám ráno nenapsala, že jsem šla roztáhnoutráno v 8 v ložnici závěsy a odtud mám krásnej výhled na Boubín a vlastně všude máme výhle dna kopce a na tom největším bylo bílo. Tak jsem nevěděla jestli to je mráz enbo sníh a pak jsme šli k našim a taťka přijel akorát z Hutí a na střeše ho měl taky. Takže já už si šahala letos na sníh
![]()