Říjen 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3639
24.10.08 11:58

ahoj zensky,

tak Gabinka me opet rozbulela......jeste ze mi uz konci MS

a Amynka me rozesmala.....jako jak rve dite a ona dela a ukazuje neco jineho

a Ditisku si predstavuju, jak ma zadelano na pernicky a odjizdi rodit

add zamykani, me je to vcelku jedno, beru to tak, ze co chci, aby se vedelo…napisu…co nechci, tak nepisu.....

docela me pobavil vtip v dnesnim blesku......Misto antikoncepcnich tabletek jsem brala omylem nekolik let antidepresiva. Ted mam 9 deti a je mi to uplne jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5784
24.10.08 12:00

sabri :lol: :lol: :lol: tak abych nakonec nejela kvůli tvému vtipu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 12:04

ty vogo, tak instalater mi rekl, ze takovyhle maly veci nedelaj… :roll:

tak mam jit snad do hospody a nekoho tam uhnat nebo co......

jinak Gabi, mas dobrej plan na dnesek, ty jo taky bych sla s nekym na kafe, jak jsme byli nemocny a sedeli doma, tak to neni fakt nic moc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.10.08 12:04

Diti, typickej chlap :roll:

Amy, přemýšlela jsem o tom, je fakt, že sem už asi nikdo nový nepřibyde, šmíráci a pomluvy mi taky vadí, takže jsem pro zamčení. Jediné, co je mi líto, že se to tu na Miminu může zvrtnou a všechny se můžou pozamykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.10.08 12:05

Sabri, prosím tě, co to je za instalatéra? A poradil ti aspoň, kde máš koho sehnat? To přece odakživa instalatéři dělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 12:07

Sári spí, to je klid, si půjdu udělat čaj. Venku je taková zima, budu se muset příští týden mrknout do CA na vyteplený kalhoty, nemá žádný přímo na zimu, dvoje manžestráky a jedny džíny a jedny manž. lacláče a jedny džínový, to není moc, co a ani jedny nejsou zateplený, takže pod všechno jedině s punčocháčema a i tak si myslím, že by jí byla zima.

Diti - on na to přišel až teď :lol: že je to ze zákona :lol: Ty jo, já perníčky miluju, jak to doma krásně po nich voní, letos si koupím na trhu na Kladně, na stromeček, vezmu si jich asi 20 a zase budeme mít staročeský stromeček, voňavý po perníku.

Sabri - když ono to jinak někdy nejde, je jak kolovrátek a mele pořád to samý, ale přiznávám, že ona je silnější soupeř, než jsem já, moje mozkovna tohle moc dlouho nevydrží :roll: Tenhle vtip jsem četla nedávno, někde na BC a musela jsem se tomu smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.10.08 12:12

Když jsme u těch perníčků, máte dobrý recept? Na nějaké, které jsou vynikající, nemusí se dlouho „rozkládat“ atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 12:12

ty vogo, tak instalater mi rekl, ze takovyhle maly veci nedelaj… :roll:

COŽE 8O :x

Bibča - dobře, to píšu na papír, zatím je tam 4× ano, 1× ne, a 2× že je to mi to fuk.
Myslím Bibi, že ne, co jsem se bavila s tou kamarádkou, tak se zavírají už party, měsíce, kam už nikdo nepůjde, né aktuální diskuze pro všechny.
Co Míša? Vyřešilo se to nějak v tý škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
24.10.08 12:13
Bibiana píše:
Když jsme u těch perníčků, máte dobrý recept? Na nějaké, které jsou vynikající, nemusí se dlouho „rozkládat“ atd.?

taky bych ho chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
24.10.08 12:17
Amynka píše:Co Míša? Vyřešilo se to nějak v tý škole?

no tak napůl. Tak moc v\váděla za poslední léta, že už tam mají obrázek a teď se sice trochu zklidnila, ale stačí se blbě podívat a má poznámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 12:18

Amy no my to tak děláme, dřív jsme jí ustupovali a ještě se to horšilo. Teď ví že když se řekne tohle tak to tak bude. A fakt je to účiná metoda, nicméně to ještě nedošlo tak daleko aby šla třeba i s radostí a to mě mrzí…A jakmile začne nějak prudit doma nbo vztekání a scény kvůli ničemu tak jí řeknu ať okamžitě vystřelí do pokojíku že jí nebudu poslouchat a je většinou klid :lol:
A s tou vrtulí v prdeli :lol: říká mi to hodně lidí že sjemrychlá ale já myslím že to mám z hospody. Zvykla jsem si tam dělat hodně věcí najednou, protože tam byl vždycky šílenej nával a já jednou rukou točila pivo, druhou myla půllitry ve špílboji a ještě jsem diktovala objednávku do kucchyně :lol: No myslím že tohle mě vyučilo. Teď užmám hotovo kromě těch bramboráků ale na ty už dlabu, uděláme si je až odpoledne, stejně jsem přeslazená jak jsem to ochutnávala tak nemám hlad a L určitě něco dostane u našich…

Diti dobrý :lol: Hele ale můžu ti říct že by mi bylo jedno o kolik peněz na měsíc přijdeme hlavně aby byl se mnou doma. Pamatuju si jak mi bylo a jak jsem se skoro nemohla hýbat když jsem přišla po Nelče domů a natož teď když budeš mít mimčo a ještě Marka. Hele jak se vůbec bude jmenovat? A co to bude? Nějak mi to uniklo…

Amy já jsem v CA koukala a měli tam moc hezký termo kalhoty. Nekoupila jsem je a teď si trhám vlasy :lol: Ale snad tam ještě pojedu. NO a i když ne, tak přežijem, máme jich dost :lol: HEle ještě k tomu jak jsi se včera ptala jestli sjem byla těhotná když mi to řekla ta kamarádka tak jo, byla. Ona to prostě poznala z jedinýho pohledu, jenom jsem jí řekla ahoj a ona to na mě vybafla :lol:

Tak každou chvilku mají přiject, tka jsem zvědavá jeslti ta koza dneska usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 12:19

Ditisko, ten tvuj chlap premysli jako chlap…

Vsecho nejlepsi Mareckovi a radsi to oslavte, kdovi kde ty o vikendu budes

no ja jsem taky zirala 8O prej, ze dela jenom vetsi veci.....a o nikom jinem nevedel.....

Amynko, to ja si uz koupila svaraka…hi hi hi a tak si rikam, zda ho nemam rozdelat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 12:19

Holky já mám skvělej, jsou vyikající a hned měký a už neztvrdnou, najdu ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
24.10.08 12:21

Vánoční měkké medovníčky

500 g hl. mouky,
120 g cukru,
150 g medu,
100 g másla,
1 prášek do pečiva,
3 hřebíčky,
1/2 kávové lžičky anýzu,
1/2 kávové lžičky nového koření,
1/2 kávové lžičky skořice,
2 celá vejce,
1 vejce na potření

POSTUP PŘÍPRAVY

Do mouky přidáme vejce, umleté a přesáté koření (výborně se hodí půlka sáčku směsi „Koření do perníku“), rozpuštěné máslo s medem, cukr a prášek do pečiva. Nejlepší je, když se těsto udělá večer a až ráno se z něj vykrajují tvary. Figurky potřeme rozšlehaným vejcem a opatrně pečeme na vymaštěném plechu. Upečené zdobíme bílkovou polevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3639
24.10.08 12:22

jo termo kalhoty mela Sofi vloni z CA a byli super, ale ja jsem teda minuly tyden v CA byla a na zadny jsem nepadla, tak se musim asi mrknout do HM nebo neco

taky shanim zimni bundu pro sebe, ale koukam ona je v mode kozesina na kapuci? 8O no to teda budu vypadat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí