Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, nikde jsem „červenčátka“ nenašla, tak zakládám …
Dneska jsem zjistila že jsem těhu, ještě to nemám potvrzené od dr.
Termín podle kalendáře tady mám 17.7. … vychází to skoro stejně jako narozeniny mojí mamky
takže to bude ráček …
Je tu někdo další? ![]()
Tak jsem zde.. ![]()
Nespletla jsi to s tim terminem? Pokud jsi otehotnela 18.10. tak bys mela mit termin 11.7.. Ja jsem otehotnela asi 20.10. a termin vychazi na 13.7..
Ted zalezi, jestli nebudeme prenaset, mohl by to byt taky LEV! ![]()
No ale vychazi to na toho racka, coz jsem i ja (v cervnu), takze s timto znamenim jsem dobre obeznamena!! ![]()
Jak dlouho jste se snazili?
Janca
ten termín jsem si pocítala na 9mesicu.cz … ale ja myslim ze je stejne jenom priblizny
jeste se to urcite zmeni a nakonec bude vsechno jinak - deti maji svoje hlavy a svoje terminy. …
Lvíček, to by bylo něco, mám lvíčka sestřenku a je fakt občas hustá, se svým jasným názorem na svět a život … a to je jí 16.
No, snažili jsme se 3 měsíce. Sama se divím jak rychle se to povedlo, já tomu vůbec nechtěla věřit, zírala jsem na tu čárku a byla jsem úplně mimo. Teď jí mám danou v dokladech a občas na ní juknu, abych si to připomněla ![]()
Jak to bylo u vás?
Evewolf
No my jsme se taky zacali snazit pred tremi mesici! Ten prvni jsme ale kvuli memu nachlazeni prosvihli ovulaci, ten druhy byl zase nachlazeny manza, no a ten treti jsme slavili uspech!! A to jsem se smirovala s tim, ze to bude par mesicu trvat, jako u ostatnich holek. No ale je mi 30, tak jsem rada, ze nemusim dlouho cekat.. ![]()
Co se tyce tech znameni, tak na racka se musi opatrne - jsme hodne precitliveli a naladovi. Od narozeni potrebuji spoustu lasky!
Ale mivaji velke srdce.
Lvicky jsem tak nestudovala, znam jen par dospelych a jsou to vsichni dost originalni osobnosti a byvaji dost zabavni a spolecensti.
No a v 16-ti maji snad vsichni pubosi husty nazory..
Vzpominam si na sebe…
![]()
Já mám ráčka maminku, navíc se zabývá astrologií, takže už teď žhaví své mozkové závity a zkoumá co bude a tak … ale nechce mi nic říct.
Přesto určitě až bude potřeba tak poradí …
Já jsem vodnářka a s mamkou vždycky ohromě vycházíme, tak snad to bude i naopak …
Necháte si říct co to bude? A co by sis přála víc? Já toužím po holčičce, ale manža už má dva kluky, tak ani nedoufám … ![]()
Mě je 27 … i tak jsem ale už cítila jak ty biologický orloje bijí jak o život. Moc jsem se bála že to třeba nepůjde nebo tak. Ale (ťuk ťuk) snad bude vše ok.
To je bezva, ze muzeme spolu tak zvandat! ![]()
Me taky astrologie hodne bavi, takze urcite nejake informace, jak nam porostou briska, prihodim!! ![]()
Ja znam vodnare jen chlapy a vsechno to jsou pekni „opicaci“, nevernici. Tak tomuhle znameni jsem se chtela vyhnout. Ale ted jsem si vzpomnela na jednu znamou Vodnarku, a ta je uplne super - moc hodna, verna a stala. Asi to je u chlapu a zen v tomto znameni jinak. Jinak je to hodne odusevnele a inteligentni znameni.
Nas ale zajimaji hlavne ti racci, ze?
Mam se tak nastudovanou, ze urcite pridam par zajimavosti o tomto znameni… ![]()
Zrovna vcera jsme si s manzou na prochazce rikali ruzna jmena a zjistili jsme, ze bez kalendare apod. to nepujde.. Skoro zadna nas nenapadala. Jeste, ze je na to dost casu. Ja zase touzim po chlapeckovi, ale hlavne at je to zdrave!! Manza ma z predchoziho manzelstvi uz docela velkou holku, tak by byl taky rad, ale je mu to taky jedno, hlavne zdraaaaveee!!!
![]()
Ted me picha v brisku, to se asi roztahuje deloha. Jo a nemas ted problemy s plynatosti? Ja kvuli tomu nekdy ani nemuzu spat.. ![]()
tak vás taky podpořím
…
evewolf - kolikátý DC teda jsi? já dneska 35 (takže 4+6tt)…
janca - plynatost - jak kdy. ale taky pozoruju horší trávení a nadýmání. fakt se na těhuzácpu těším…
jména - Anežka - tatínkův favorit, Marie - můj favorit, Hana - kompromis
elda
Já budu ráčky taky studovat mám doma „Sluneční znamení“ a spoustu dalších knih. Myslím, že to bude častá literatura - stejně jako Průvodce těhotenstvím a Velká kniha o matce a dítěti ![]()
Píchání v podbřišku cítím taky trochu..... já celou dobu myslela že dostanu MS, protože mě normálně bolelo břicho …
Mě mamka o ráčcích hlavně říkala ( a já to i viděla) že oni dělají ty svoje „račí tance“ - opatrně, pomalu, pozpátku - jeden krok tam, dva zpátky ![]()
Prostě - bude to legrace!
elda
Já budu mít buď Sofii nebo Adama (Adama jsem jako Eva vždycky moc chtěla) ![]()
Jak se počítá DC od prvního dne MS? A jak to je když jsem vlastně MS nedostala - počítá se to od prvního dne poslední MS?
ano, od poslední MS. Já měla MS 4.9., takže dneska jsem vlastně 35 den cyklu (DC). // jsem viděla už 29DC. jinak končím 5tý týden těhotenství (počítá se od prvního dne poslední MS).
elda
Holky, ja mela posledni MS 7.9. - zaregistrovala jsem se na rodina.cz a denne mi budou chodit maily, jak dlouho trva me tehotenstvi atd.. Dnes mi napsali, ze zacina fungovat srdce, ale neni to jeste videt na UTZ. Tak jsem pekne cucela.. ![]()
Jo a ty raci tanecky sedi i na me
a velmi casto si pripadam jako jedna velka EMOCE!!! Takze sranda urcite bude!!! ![]()
Eldo, takze vybirate staroceska jmena - Marie je moc hezke, nepripada ti jmeno Hana moc tvrde? I kdyz zdrobnovat se da dobre. No a Pepik je dobrej, to je klasika.. ![]()
Evewolf - jmeno Adamek se mi taky moc libi (uvazovala jsem o tom) a Sofca je taky moc hezke.
Ja hlavne nechci davat jmeno, aby dite nejak moc nevycnivalo z davu a nedelali si z nej srandu. Tak uvidime - to je asi ta nejprijemnejsi cinnost - vyber jmena. ![]()
Tak v tom případě jsem 32 DC (začátek poslední MS byl 6.10.) … ![]()
Já jsem taky moc ráda že si tu mohu takhle s vámi pokrafat .. i když pak v práci houby udělám. ![]()
No, ona Sofie je neobvyklé jméno, zatím jsem potkala jenom jednu holčičku v životě která se tak jmenovala …
Jenže mě se moc líbí. ![]()
Ale devět měsíců je dlouhá doba a tak se to třeba ještě změní … uvidíme.
Kamarádka prý měnila jméno pětkrát za tu dobu. Nakonec mají Šimona ![]()
No tak to jsem vlastně 4tt … když mě se k té doktorce tak nechce volat ![]()
první dcera je Ludmila - staročeská klasika. Lída, lidunka, Liduška, Lídiště…Anežku nechci - stejně by se jí říkalo Anko
Hana - haní, hanička, Hanina, … Maruška mi asi neprojde, i když bych spíš ukecala Marii, než Františka ![]()
maily z rodiny mi taky chodí. mám tři dny náskok - to o srdíčku mi došlo v pátek ![]()
elda