Termín v březnu 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4921
21.6.05 09:34

Termín v březnu 2006

Protože mám velikou radost, a chci se s ní podělit snad s celým světem,tak zakládám fórum pro březňátka 2006. Dneska jsem zjistila testíkem, že se to povedlo.TP mám podle poslední MS sice 27.2.2006 ale myslím, že to bude už březňátko:) pokud se nic nestane, samozřejmě. Tak kdopak testíkoval a bude mít podobný TP?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
21.6.05 10:03

ahoj Berun !!!

GRATULUJEM ! :D
krásna správa.

zatiaľ to vyzerá, že sa k tebe pridám, ale nechcem to zarieknuť, takže počkám až na výsledky u lekára.

tak ti držím palce a dúfam ZATIAĽ papa.

„nádejná“ bruškanda :)

• Citovat
  • Upravit
195
21.6.05 10:15

Ahoj Berun,
tak to je bomba :! Moc gratuluju :!
Přeju pohodové těhotenství :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.6.05 10:28

Nadějná bruškando!!! Ať vyjde těhu jako vyšité!!!! Doufám, že ten můj test, ač to byl spolehlivý test Clearblue nelhal. K Dr. mám jít až 11.7. v 7tt na UTZ, pokud mi prý nic nebude a nebudu krvácet. Testíky jsem použila dva a oba byli pozitivní, zjistila jsem to 15dní po ovulaci. Vůbec nemám žádné příznaky, jen mě trochu pobolívá podbřišek. Jinak vůbec vůbec nic. Byl to pro mě krásný šok, už jsem to vzdávala a očekávala MS.
Tak určitě napiš jak to dopadlo, uvažuju taky o krevním testu, abych to měla potvrzené na 100%

KUBULA: Moc děkuju a určitě se do březňátek brzy přidej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.6.05 10:35

Ahoj Berun,
příští týden se budeme snažit :oops: a budu moc ráda, když se přidám do březňátek - byl by to ten nejkrásnější dárek ke třicátým narozeninám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.6.05 10:49

Gratulace !!!

Berun, strasne, strasne moc gratulujem. Uz som cakala, kedy sa ozves a napises co nove. Mam za teba taku radost… No snad sa to podari aj nám, co cakame.

Tesim sa s tebou a krasny den :o) Gigi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.6.05 10:51

KUBULA: Já mám ty narozeniny 23.7. takže to mám taky jako velký dáreček, určitě to vyjde!!!!! Snad se nic zlého nestane a březňátko se mi narodí. Zatím to ví jenom manža, ostatním se to chystám říct až po UTZ 11.7. Dnes bych tedy měla být 4tt+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.6.05 10:57

Je to fakt skvělá zpráva, mám velkou radost, že se vám to povedlo :lol:

Tak toho jedenáctého na UTZ vyřiď maloškovi pozdrav - to budeme zrovna na dovelené :wink: A já dám pak vědět, jak to dopadlo u nás. Termín MS je 14.7. tak snad už červená potvora nepřijede a ukážou se // :P

Přeju fajn den, Kubula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.6.05 11:05

Gigi moc děkuju, tohle fórum jsem založila nejen pro tu svou radost ale taky v očekávání, že se ke mě brzy všechny přidáte. Já budu na začátku března a vy určitě v tom průběhu. Teď jsem volala na svou gyndu, řekli mi, že když mám pozitivní testy tak je to jasné, na krev mě brát nebudou, a mám skutečně přijít 11.7 Už se hrozně těším, to jsou skoro 3 týdny-hrozná doba. Jediný můj příznak snad byl že jsem včera měla po hrachové polívce chuť na sladké musli:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
21.6.05 11:08

No teda Berun-velikánská gratulace!To je paráda, že vám to tak rychle vyšlo!!!Jestli chceš, přidej se do očekávání zimních miminek!
Mám radost!!!! :D :D :D
Zdraví Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.6.05 11:38

Berčo děkuju a zdravím miminko, do Očekávání se ráda přidám, ale asi až bude 100% potvrzeno toho 11.7. pořád tomu totiž nemůžu uvěřit a připadám si jako ve snu. Vlastně se nám oběma zadařilo na 2.pokus viď? Toho je potřeba si moc vážit, je mi moc smutno když čtu o velkém zklamání, kdybych měla tu moc, všem bych to přičarovala, aby ty // byly co nevidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
21.6.05 11:59

Ahoj Berun a ostatní novotěhulky!

Tak jsem tu! Neuvěřitelné se stalo zkutečností a já dnes ráno 13DPO (33DC) po roce snažení jsem zjistila, že budu maminka! Já i manžel máme strašnou radost :D :lol: . Je to paráda!!! Lépe 1. letní den snad ani nemohl začít.
Příznaky mám stejné jako Berun - takže žádné! Fakt vůbec nic, jako by se nic nedělo…
Tak doufám, že se další snažilky/těhulky budou přidávat a zachvíli nás bude pěkná kopa :lol:

Viki od Nových snažilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.6.05 12:10

Ahoj Viki,
taky velká gratulace :! :! :!

Je to paráda, že se to tak krásně rozrůstá :wink:

Na jaře bude záplava kočárků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
21.6.05 12:31

VIKI25-Jsem stopro přesvědčená, že se k nám přidá moc a moc těhulek, červen a červenec je přeci nádherný měsíc k početí:)) Zítra dám do galérky nových snažilek testíky. Pořád je pozoruju, jako by se ta druhá čárka měla ztratit. K tomu ty obavy, jestli je vše OK. Prostě musí, že jo???
Já mám i podle početí (6.6.)TP 27.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.05 13:08

Ahoj Berun!
Tvoje krásné těhulkovství už na 2. pokus jsi si jistě zasloužila díky těm desítkám (možná) stovkám tabulek s Jonášovým termínem, které jsi nezištně rozposlala všem zájemkyním. Já jsem jednou z nich. Zatím taky čekám, možná se přidám do březňátek. Každopádně moc blahopřeji. Ať začátek března 2006 začínáš s mimískem v náručí!!!
 Estel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí