Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
24.6.05 16:53

Ahoj holky,
tak vam vsem jeste jednou gratuluju k tehu:)
Jak si tu tak pisete o tech nevolnostech, tak se mi po nich snad styska, nebo co… Vymizely asi ve 12 tt, takze vydrzte, neni to na cele tehu.
Hlavne budte v klidu, uzivejte si to, kdyby se vam cokoliv nezdalo, supajdete k dr., trvejte pri spineni na Utrogestanu (nedej boze aby se neco takoveho stalo, ale mne to mimise zachranilo).
K Betynce - mam u sebe par starsich cisel. Je to docela pekne udelane, je tam rada zajimavych clanku, ackoliv temer vse zde vycist zde na eM. Pokud jste sikovne, najde se tam i par strihu na oblecky, pleteni, hackovani. Kazde cislo je nejka zamerene, na tehu, na deti, na porod… Ale i v danem cisle jsou samozrejme clanky nejenom k tematu. Pokud cislo stoji jen 29 ,–, tak se mi to zda vcelku fajn.

Opatrujte briska, soupnete mimisum neco dobreho a z nafouknuti si nedelejte nic, take jsem byla jak balon:)
N + akrobat 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
25.6.05 16:10

Já už si betynku nějaký čas kupuju ale líbí se mi taky časopis Maminka, takže zvažuju jestli si objednat Maminku nebo Betynku. Mám novinku píšu z připojení z domova, takže budu konečně online když budu potřebovat. Jinak je hrozný pařák, je sobota a mě i mimi se zatím daří výborně, opustily mě už i průjmy a na těhunevolnosti se můžu jenom těšit viď Nicol????
Mějte se fajn a v pondělí ahoj
Berun 4tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
25.6.05 21:16

Ahoj holky.
Tak jsem si dneska ráno dělala další test, abych viděla ty silnější čárky, a on mi ukázal jenom jednu. Tak jsem z toho byla zklamaná. Byl to test Axiom (myslím, že se takhle píše) a už jsem i někde slyšela, že to taky takhle někomu neukázal. :( Ale stejně je to divný, když mi lekárnice tvrdila, jak je spolehlivej.
Takže jsem koupila další test a ještě to zkusím. V pátek jdu k doktoru, tak aby si doktor nemyslel, ze to tehotenstvi jenom simuluju. :lol:
Ahoj Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.6.05 07:24

Zuzzi: To jenom potvrzuje, že některé testy opravdu spolehlivé nejsou,ale jestliže ti MS nedorazila a tvoje předchozí testíky byly // tak to přeci musí být těhu!!!! Dr. ti vezme krev a konečně budeš mít jistotu. Já tedy tu jistotu mám i bez krve, protože mě začaly silně bolet bradavky, BT mám pořád 37.2 a dneska mi po ránu není nějak dobře, mám žaludek na vodě, tak jsem zasedla na net, nechce se mi vůbec spát. Zuzzi moc ti držím palce ať se konečně na 100% dozvíš, že je to těhu a kup si ještě nějaký jiný testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.05 09:39

Berun - Tak jsem si udělala dneska další test a byl pozitivní. Krásný //. Byl to Seratec, stejnej, jako jsi měla ty. Takže je to jasná věc. :lol:
No, když mám 3 testy pozitivní a jeden negativní, tak ty pozitivní jasně převládají. :D
Manžel tomu štěstí pořád nemůže uvěřit, ale i přesto jsme dneska lítali po ložnici s metrem a zkoušeli, kam se nám vejde kolíbka. :D
Je mi líto, že je ti špatně, ale zase je to další příznak. :D Mě pořád jenom bolí prsa, ale jinak nic. Dneska jsem to počítala a už mě ty prsa bolí 16 dní. :lol:
papa Zuzzi

• Citovat
  • Upravit
123
26.6.05 19:24

Ahoj holky,
naprosto vas chapu, mam uplne stejne pocity. Cely vikend jsem myslela na to, abych uz to tehu mela fakt potvrzene. me to sice ukazaly 4 testy, ale kdyz clovek slysi o Berunde, tak se obava…Zitra rano jdu k doktorovi, takze doufam, ze mi udela testy z krve, abych to mela potvrzene. Proste abych to fakt mela cerne na bilem.....
Rysavko, nezoufej, urcite to vyjde!!!

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
26.6.05 20:52

Zuzzi: To je absolutně skvělý. Tak to vidíš. Hezky už přeměřuj. A těš se, je to prostě tak!!!

Už je mi líp, prsa mě bolí taky, tedy bradavky, nejde se jich ani dotknout.

POLARKA: Jasně že od Dr. je to lepší potvrzení, ale já to jednoznačně cítím, že se se mnou děje něco krásně zvláštního.

Dneska jsme byli u mojí mamí a otčíma a řekli jim to oficiálně, mamizase brečela a otčím byl nadšený, měla jsem takovou radost. Ostatním to řekneme až po UTZ,protože tam si myslím takové nadšení nebude. No necháme se překvapit, hlavně se modlím aby bylo vše v pohodě,což zatím naštěstí je.
opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.6.05 07:03

Berun, ale neboj, oni z toho budou mit take radost, uvidis.....pak se budou na toho drobecka tesit.....
My jsme to rekli o vikendu obema rodicum a byli z toho uplne mimo…Ostatnim to rekneme urcite taky az po tom utz…na to je cas…

U nas je teda pod mrakem, ale porad dusno…jak je u vas?

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.6.05 07:57

Já se moc těším, až to řekneme našim rodinám. Jsem zvědavá co tomu budou říkat, vůbec si to dopředu nedovedu představit. Ale myslím, že budou mít radost, protože obě maminky se na vnoučátka těší a často o nich mluví.

Berun - Takže si myslím, že rodina tvého manžela bude mít taky radost. A budou tě hýčkat. :)

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.6.05 08:57

Tchýně bude koukat, že bude mít vnoučata půl roku po sobě, jedno v srpnu, druhé v březnu. Asi si bude myslet že jsme se všichni zbláznili, jenomže o těhotenství přítelkyně švagra jsme se dozvěděli až na konci ledna, tedy po tom, co jsme se rozhodli mít s manželem v roce 2006 miminko. Říkám si, ať si říkají co chtějí, hlavně,že se těším já a manžel :lol:

Holky budete si něčím mazat prsa, já už začnu raději hned, protože mě začínají prsa opravdu bolet. Moje těhotná kamarádka mi doporučila Exipial, prý stojí kolem 100,–Kč a je na suchou pokožku, nebo je prý dobrá Enya… Co koupíte vy??

Berun 5tt+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.6.05 09:40

Berun - Tvoje tchyně bude určitě ráda, že bude mít kolem sebe tolik drobotiny. Alespoň si spolu budou dětičky hrát a nebudou zlobit. :lol:
O mazání jsem teda ještě nepřemýšlela. Ale něco na tom je. Asi se zeptám někde v lekárně nebo u doktora.
Začala jsem si sepisovat seznam otázek pro Dr., protože se znám a vím, že až k němu přijdu, tak si na nic nevzpomenu. :D Takže budu připravená a jenom doufám, že nezapomenu ten papír vyndat z kabelky. :P
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.6.05 10:17

To bude asi Dr. koukat až na něj vytáhneš archy s otázkama, ale máš pravdu dobré to je, protože oni jsou na slovo dost skoupí a člověk by pak ty otázky přemílal cestou domů, což by mu bylo k ničemu. Zase mě chvílemi pobolívá podbřišek už aby se to uklidnilo. Hlavně že už nemám průjmy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
27.6.05 10:37

Ahoj holky, ahoj bříška:-)

o víkendu jsme už skoro frčeli do nemocnice, hrozně mě píchalo v podbřišku teda spíš po straně…ale nakonec mi po telefonu poradili,ať ležím s nohama nahoru. Naštěstí to zabralo…ale mám pěkný nervy. A dneska jsem si změřila b.t. a byla jen 36.8, myslíte,že je to v pohodě??

K doktorce jdu v pátek, tak doufám,že mimíska uvídím, jak se mu u mě krásně daří…:-)

Berun, zaujalo mě to s tím horoskopem, mě je 26 a manželovi 33 a mimi bylo počato v květnu.Prosím,mrkneš se mi na to?? jsem strašně zvědavá a tyhle věci mě moc baví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.6.05 11:02

Ahoj holky,
tak se hlasim po navsteve doktora. Nejen, že mi potvrdil tehotenstvi, ale dokonce jsem ho uz na utz videla - a to jsem na zacatku 5. týdne:-))Mala, krasna tecicka:-))
Pry tam je mala cysta, ale to pry k tehotenstvi patri. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.6.05 11:49

EVAH: Tak to jsi musela být vystresovaná, neboj všechno bude dobré :lol:
Jinak s tím horoskopem, potřebuju znát den početí, jinak se to nedá. U věštění z krve je to u vás 50-50, máte oba 5 let po výměně krve, takže jste nastejno, tudíž je to hodně nerozhodně, záleží kdo bude mít dříve narozeniny, jestli manžel 34, nebo ty 27 narozeniny. Pak by pohlaví dítěte mělo zvítězit podle toho z vás, kdo bude mít narozeniny později, než ten druhý, protože bude mít mladší krev.
Opatruj se ať je všechno v pohodě.

POLARKA: O těch cystách jsem slyšela, prý je to normální a většinou se cysta během těhotenství sama ztratí, což může vypadat jako špinění nebo lehké krvácení. Musíš se o tom poradit s Dr. ten ti to vysvětlí líp, ale myslím, že by to neměl být problém. Je super, že už jsi fazolku viděla. Já musíš čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí