Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.6.05 15:20

evah, barun, zuzzi - dakujem :)

monino - vitaj :)

zienky, ja by som tak spala … mam preukrutnu krizu, vonku na parkovisku mi stoji auto a ja tu urputne bojujem aby som si don nesla schrumnut … :lol:

inak, co sa tyka TP, pocita sa 280 alebo 281 dni? nasla som aj tak-aj tak, takze moj TP vychadza na 28.2. alebo 1.3. - takze som si na ten marec (březen) trochu sahla 8)

papa, drzte sa a cakam dobre spravy
zuzzi, budeme sa drzat zajtra u lekara, dobre? :wink:

NB

• Citovat
  • Upravit
405
29.6.05 15:25

NB - Kdy jdeš zítra k doktoru? Já půjdu tak v 9 nebo 10 ráno. Podle toho, jak se mi podaří zdrhnout z práce. :) Takže potom podám zprávu, jak to se mnou vypadá. :D

A vy co jste unavené, tak běžte hezky spinkat domů. :)
já už naštěstí taky za chvilku poběžím.

papa Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.6.05 15:26

Ahoj Monino, vítej u nás:-) a doma moc neuklízej, šetři se:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.6.05 15:31

MONINO: Super, tahle diskuze bude pro únorňáčky i březňáčky, založila jsem jí, tak to tak určuju :lol: 8) stejně budeme takové přelomové a aspoň se k nám potom víc těhulek přidá.

ZUZZI,NB: Držím palce na zítřek!!!!

EVAH: to se máš, já zalehnu až kolem 20:00 hodin a už teď pořád otvírám pusu na zívání. Občas si dám v kanclu nohy nahoru a ležím-sedím na židli :wink:

to už nás tu je:

Monina-1976/Ostrava/TP 19.2.2006
evah-1978/Praha/TP 24.2.2006
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006 UTZ 29.6.
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 26.2.2006 prohlídka 30.6.
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006 UTZ 8.7. 9:00
Marketkaa-1984/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 13.7.
NB-TP 28.2.2006 UTZ 30.6.
Rysavka-TP 3.3.2006
Polarka-1978/TP 5.3.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.6.05 15:48

ZuZzi a NB: dejte zítra určitě vědět:-) a pokud budou UTZ, tak zkuste fotku přiložit do galerie, ať pak vidíme, jak nám ta miminka v bříškách krásně rostou. Já jdu v pátek na UTZ a už se nemůžu dočkat:-)

Berun,správně nožky nahoru je poloha bezvadná a někde jsem četla,že by to měl zaměstnavatel umožnit…takže hezky si udělej pohodlí:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.05 15:55

ja idem zajtra az popoludni cca o 15.00
takze takto za 24 hodin uz budem vediet, co sa deje v mojom brusku …

doktor v ordinacii UTZ ma, ale neviem, ci ho bude aj robit, vlastne mi ani nic nepovedala sestricka, ked som sa objednavala, len ze mam prist vtedy a vtedy a ci je tehotenstvo chcene … boze, a ako velmi :! :! :!

tak vsetkym pa zajtra
a tym co ich chytaju driemoty a maju moznost sa zakutrat do postele prajem dobru noc :lol:

NB

• Citovat
  • Upravit
656
29.6.05 16:02

Děkuju moc a moc za přijetí, je to moc milé a je super, že jsme všechny skoro stejně těhu. Ale to že jsem se octla v čele „pelotonu“ mě trošku děsí. No ale nebude to moje premiéra (už to mám natrénováno), tak to zvládneme :D

Zuzzi - manžílek by mi s úklidem pomohl, ale ráno odjel na služebku do Slovinska, vrátí se v pátek, tak to tu chci dát trošku do kupy. A ještě k tomu je mi dnes nějak moc dobře (ťuk, ťuk, ťuk - doufám, že to nezakřiknu), tak toho chci využít :wink:

EvaH - já ten úklid vezmu letecky a velmi zlehka :lol:

Zuzzi, NB - zítra na vás budu moc myslet a dejte brzo zprávičku :wink:

Berun - máš velmi zdravý přístup k práci, tu polohu by jsi měla praktikovat častěji :lol:

Tak holčinky pracující, pěkně si doma odpočiňte. Je tu vůbec někdo nepracující jako já??? Já jsem prosím na „Mateřské dovolené“, ale kdo tam vymyslel to slovo dovolená, toho bych nakopla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.6.05 16:20

Monino,já jsem taky doma:-) Mám rizikové těhotenství.Aspoň si před tou mateřskou „dovolenou“ pořádně odpočinu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
29.6.05 17:08

Evi - pěkně odpočívej, budeš to potřebovat do zásoby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.6.05 07:29

Ahoj holky.
Dneska jsem děsně utahaná a unavená. Ale asi to bude tím, že u nás byla v noci děsná bouřka a já jsem pak nemohla usnout. My jsme s manželem vyběhli a začali vytahovat ze zasuvek všechny spotřebiče. Takže takové noční cvičení.
Probudili jsme se po 3 hodinách spánku a byli jsme úplně grogy. Když si představím, že s miminkem tohle bude normální. :lol: Holky, to si teda užijeme. :lol:
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
30.6.05 07:49

Ahoj holky,

tak se hlásím po vyšetření u Dr..
Dr. měla radost, že už se konečně zadařilo :D a že se tedy mrknem na UTZ (vaginálním) a hned jak zavedla sondu, říkala: No jo, my jsme těhotnýýý! A ukázala mi i tu TEČKU z které bude mimísek 8O !!!
Na špinění mi napsala Utrogestan 3× denně zavádět a nakázala se šetřit, nic nedělat, nenosit apod.. Chtěla mi napsat neschopenku, ale potřebuju v práci ukončit pololetí, tak jsme domluvený, že v pondělí zase zajdu a pak mě dyžtak nechá doma.
Akorát jsem se zapoměla zeptat, proč nebo z čeho (z čípku?) špinín a nenechala jsem si potrvidit propustku z práce. No jo, těhotenská demence :D .
Koupila jsem si vitamínky Gravital (60 ks, 180,– Kč) a byli tam i lízítka Gravipop proti nevolnostem (snad je nevyužiju). Ty vitamínky budu baštit obden na střídačku s Acidofolanem (kyselina listová).

Viki 5tt+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.6.05 07:53

VIKI - Tak to je báječný, že to máš potvrzený a že si viděla mimi. To muselo bejt nádherný!!! A nemáš fotečku?
Já mám taky vitamínky Gravital i s lízátkama. To ti doporučila Dr., to takhle střídat s tou listovkou?
Tak ještě jednou gratuluju oficiální těhulce!!!!
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
30.6.05 08:14

ZUZZI - fotečku bohužel nemám, byla to fakt jen taková černá tečka, ale nádherná! Nechám si ji udělat později až bude vidět srdíčko.
Ty vitamínky takhle na střídačku je můj vlastní recept :idea: , stravuji se totiž úplně ukázkově s kupou ovoce a zeleniny (jsem na ní prostě závislá) a maso, salámy a spol. mi nic neříkají.
V kolik jdeš Ty k tomu Dr.?
 Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
30.6.05 08:16

VIKI25: No vidíš, jiná možnost, než že jste těhotnýýýýýý nebyla!!!!! Bude to všechno fajn, hlavně se šetřit a být v pohodě, jé já ti tak závidím, žes tu tečku už viděla, super :lol:

ZUZZI: Tak to máš už prohlídku taky za pár, tak hned potom informuj, už jsem napnutá, určitě bude taky všechno fajn.

MONINA: Je mi jasné, že pojem dovolená je opravdu nesmysl, který musel vymyslet chlap :evil: jinak to nevidím. My to máme před sebou úplně poprvé, tak aspoň, že nám poradíš co a jak, jako zkušenější. To by asi tentokrát chtělo chlapečka viď????

EVAH: Jak je a kdy půjdeš na další UTZ???? Co se týče vitamínků, já mám ještě zbytek Babyplanu tak ho doberu, ale listovku beru každý den už od března. Pak si koupím zřejmě Maternu, nebo podle doporučení Dr. nevím, ještě se ho zkusím zeptat na Prenavit.

pa 5tt+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
30.6.05 08:19

VIKI - Já jdu k Dr. z necelou hodinu. Jsem celá napnutá. Tedka jsem se uvolnila krásným průjmem. :D To mám vždycky když jsem nervozní. Například před každou jízdou v autoškole jsem se báječně vyprázdnila :D
S tou zeleninou to máš dobrý. Já se do ní musím těžce nutit. Já jsem právě masová a salámová. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí