Poradna duly
Jana Čurdová
ZUZZI - tak to je paráda!!!
Jsem moc ráda, že je to OK a je to těhu jako Brno!
Dneska jedeme s manžou nakupovat do Plzně asi do Carefouru a Olympie, tak se těšim na okukování těch pidi věciček
. Nebudeš tam taky?
POLÁRKA - tak co, už víš něco bližšího?
Mě Dr. krev nebrala, říkala, že když jsou těhu testy opakovaně pozitní, tak je to jasné
, což jsem pak viděla
na UTZ.
Viki 5tt+6
VIKI - Já ještě nic nakupovat nechci. Většinu věciček mi asi půjčí švagrová a navíc to nechci zakřiknout, takže nebudu nic pořizovat alepoň do půlky těhu. Teda pokud to vydržím. ![]()
Ale hezky to okoukněte a něco pěkného si kupte. A jestli jezdíte do Plzně častěji, mohli bychom se sejít a pokecat. ![]()
Ahoj Berun a Zuzzi: Díky za povzbuzení, možná jen opravdu vyšiluju,kéž by…
Berun, jinak je to můj 3.UTZ, na prvním nebylo ještě nic vidět, to bylo ještě před očekávanou mens. a druhý za týden, tak tam už byla vidět kulička, asi ten plodový váček.Já jsem po poslední zkušenosti dr.změnila,nemenstr.ani půl roku po zákroku a dr. s tim nic nedělal,přestože mě vys.hl.prolaktinu před tím léčil.nezabírala ani vyvolávačka…od ledna jsem u doktorky a je to změna jako nebe a dudy.
Před tím jsem na UTZ čekala víc jak týden a teď, kdy je potřeba.Má ten vaginální.A navíc je moc milá a můžu přijít kdykoliv i bez objednání.Prostě bezva péče o těhulky:-)
Polárko, tak cooo?
Zuzzi: Veeeliká gratulaceee:-)))pohlaď za mě bříško:-)
ZUZZI - já taky zatím neplánuji nic kupovat, jen se chci podívat a udělat si představu. Bohužel ve svém okolí nemám nikoho po kom bych mohla dědit. Dneska spíše chceme koupit něco pro sebe… Často sice do Plzně nejezdíme, ale na případném srazíku, bysme se mohli někdy domluvit
.
Já se budu taky držet zpátky s věcičkama, ale včera jsme s manželem byli v Chiccu, nějakej blázen chlap tam platil nákup za 60.000,–Kč přebalovací pult, postýlku a kočárek…to jsem teda manželovi říkala, že mi opravdu stačí kočárek po někom kolem 6.000,– a ostatní taky nebudu kupovat nové-stejně to nemá cenu. Naštěstí mi spoustu věcí dá švagrová, takže o starost míň. Pořádně budu nakupovat výbavičku od 2.trimestru. Teď chci hlavně to mimi poprvé vidět, ale je super, že už mě tolik netrápí ten podbřišek ![]()
ZUZZI: Ještě jednou gratulace a může se oznamovat rodině viď???
EVAH: Určitě to bude fajn, teda takovou Dr. ti závidím. Můj doktor taky není špatný, chápu, že si stojí za tím, že nemá UTZ smysl dělat dřív. Pak bych zase šílela jestli už uslyším srdíčko…ale tu krev…to by snad mohly sestry vyřídit. Neva, kdybych nebyla spokojená přesídlím k někomu jinému.
Já u toho médo Dr. taky zatím zůstanu. Dokonce si se mnou povídal mnohem víc než při normální kontrole. Tedka bude mít 2 týdny dovolenou, tak mi několikrát říkal, kdo ho zastupuje, a kdyby se mi něco nezdálo (krev, bolesti..) tak že mám hned jít k tomu zastupujícímu doktoru.
Takže jsem docela spokojená s jeho přístupem. ![]()
A těm věcičkám na mimi. Hrozně se mi líbí kočárek Hoco Striker, ale stoji 12 tisic. Tolik do kočárku vrazit nechci. Taky chci maximálně tak za 6 tis. A u našich na půdě namě čekají 2 dětské postýlky, ještě po mě a bráchovi. Takže se moc těším, že je brzo obhlídnu a vypulíruju a odvezu k nám domů. ![]()
A samozdřejmě, moc se těším na oznamování rodinám. K mojí rodině pojedeme zítra a budou tam všichni. Mají dvougeneračni domek, takže je tam babi a děda i rodiče. A tedka provizorně i brách se švagrovou. Tak to řekneme všem najednou. ![]()
A k manželově rodině pojedem bud o víkendu nebo v pondělí. Příští týden mám dovolenou, takže pojedeme počechách na krátké výlety. Ale na emimino se po večerech určitě mrknu.
Tak a je to dlouhý jako román. ![]()
Berun,mě taky dr. nebrala krev,jen mi dala těhu test z moči a tenbyl okamžitě pozit.,tak říkala,že už neni krev ani potřeba.A UTZ byl za týden, kdy se potvrdilo,že nejde o mimoděložní…
a co se týče nakupování, asi jsem se z minula troch ponaučila a počkám si tak do 20.týdne, stejně budeme nakupovat zimní oblečky a ty budou až po září. Kočárek mám vybraný Quinny, je sice dražší,ale my chceme stejně dvě mimča po sobě, takže ho užijeme:-)
A nábytek? ten jsem si obšlehla a nechala udělat truhlářem:-) www.vox-nabytek.cz
Polárko,tak jak?
POLARKO: doufám, že to bude v pohodě, myslíme na tebe!!!!
Holky já bych spala až bych řvala, už to nejde ani přemoct, jak se mi zavírají oči. Nejradši bych z práce vypadla, jenomže nemůžu, protože tu prostě někdo musí být. Ještě že za hodinu už končím, jinak bych tu vážně usnula. Já jsem od té doby, co jsem poprvé testovala už na testy kašlala, mimoděložního těhu se nebojím, to už bych zaznamenala v bolestech. Bojím se zamlklého těhu, ale fakt si to raději nepřipouštím.
Na rodince byla tabulka HCG v krvi, podle toho bych až půjde k Dr. měla mít HCG 7.650/229,000 (mlU/ml) to je hodnota pro 7-8tt. Tak jsem na to zvědavá:)
Berun - No a já zapomnětlivec jsem se toho doktora ani nezeptala kolik mám to HCG. Není to se mnou děsný? Samou radostí jsem se nezmohla vůbec na nic.
Doufám, že se to se mnou nebude moc zhoršovat. ![]()
Polárko - Taky na tebe moc myslím. Hlavně aby ti to dobře dopadlo. Držím všechny palce!!!
Ahojky holčiny,
dneska nestíhám. Celé dopoledne jsme byly s malou a kamarádkou v kavárně s hernou, no pak jsme skákli do Ikei na obídek a hurá domů. Malá chrupká - jsem zvědavá do kdy bude chrnět ![]()
Viki - moc gratuluju, je super, že jste v pořádku
Já jsem na UTZ viděla i srdíčko a měla jsem co dělat, abych udržela slzičky. Je to nádherný ![]()
Berun - No chlapeček do páru by nebyl marný, ale všichni mi prorokují holčičku, nevím proč
Ještě by jsi mi mohla dát tip ty
Ale jestli to bude dle Jonáše, tak mi taky vychází princezna
No a pokud budu vědět a znát ráda poradím a předám své zkušenosti ![]()
Zuzzi - Teda super noční cvičení
. Přiznávám, že já si taky před návštěvou dr. vždy kvalitně vyčistím střeva
Gratuluju k oficiálnímu potvrzení ![]()
EvaH - Mě by asi kleplo vidět kohokoliv za oknem ![]()
Polarka - držím všechny palečky co mám !!! Snad je vše OK !!!
Holky mimoděložní těhu se nemusí vůbec projevit. Může být vše OK až do doby, kdy dojde k prasknutí… To se teď stalo kamarádce, v sobotu objevila // a už je po laparoskopii ![]()
Mějte se krásně pa M.
Teda holky, člověk nemá chvíli přístup na internet a vy tady toho napíšete, že to ani nemůžu přečíst ![]()
Takže všem co mají těhu oficiálně potvrzené gratuluju a tiše závidím (já jdu na utz až 19.7, což mi přijde jako hrozně dlouhá doba. No ale s tím už nic nenadělám. Když bude všechno v poho tak vydržím)
Polarko - ježíš co to čtu! Holka drž se a dej nám vědět jsk jsi na tom. Věřím, že vše bude v pořádku.
Ryšavka
..... a vítám novou tvářičku - Moninu
MONINA: Tak to se můžu bát i toho mimoděložního…ne, já si to fakt nepřipouštím. To se mi prostě nemůže stát, protože to svýmu tělu nedovolím. Jen ať pěkně mimi roste kde má a je živé a zdravé, nakazuju mu to!!! Já se ti nedivím, že sis pobrečela, já teď brečím i u komedie, natož pak u pohledu na vlastní fazolku, to pokropím i Doktora!!!! Už jenom týden a den!!!!
RYSAVKA: Je to nekonečné čekání viď???? A to jdeš ještě po mě. Já aspoň přesunula UTZ z pondělka 11.7. na 8.7. v pátek. Ten víkend bych se už asi zbláznila totálně.
Jdu domů, usínám i ve stoje, takže už je načase. ahoj.
POLARCE A NB: Držím palce a myslím na ně!!!!
Když on má tři týdny dovču ![]()
A jak říkám, když bude všechno v poho tak počkám. Chodím do Gyncentra a tak případně můžu zajít i na poliklinku na Chodově. Ale zatím jsem rozhodnutá čekat.
Ryšavka
Berun - vše bude určitě OK!!! Já myslím, že mimoděložní těhu, by se ukázalo na hladině HCG…
Ryšavka - díky za přivítání
Já jdu 19.7. taky k dr ![]()