Poradna duly
Jana Čurdová
Pokud tě Gyndař uzná a pošle tě na neschopenku, což dělá při tom, když je těhotenství rizikové (to je většinou po potratu), nebo máš rizikovou práci, tak bys měla dostávat stejné peníze, jako bys byla normálně nemocná na neschopence s nějakým úrazem, nebo chřipkou. Nevím přesně kolik je to procent a jak se to vypočítává, to by věděla tvoje personální v práci. Pokud budeš chtít podívej se do našeho denníčku Únorňátka a Březňátka 2006 na hlavní stránce a přidej se k nám. Ať ti všechno vyjde Berun
Ahoj holky, tak se po delší době opět hlásím a nestačím se divit, jak jsme se krásně rozrostly.-)))
já teď už jen dozařizuji dětský pokojíček a radost a očekávání roste každým dnem:-))
naštěstí všechny problémy ustoupily, ale stále zůstávám doma…
tím také mohu odpovědět na poslední dotaz: nemocenská nad 3O dní je 69% z platu a můžeš si to přesně spočítat na www.sfinance.cz
Důvodů pro rizikové těhotenství je víc, např. i vysoký tlak, krvácení atd.,ale je to nemocenská jako každá jiná,takže přesto že máš vycházky většinu času bys měla strávit v klidu a na lůžku..
Evah 13+2
EVAH: Fajn, že jsi se ozvala, ale diskuze skončila, tak se honem mrkni do našeho denníčku
Únorňátka a Březňátka se skvěle rozjela, už máme aktuální 2.díl denníčku a je v něm aktuální seznámek. určitě tam napiš. Je fajn, že ti problémy ustaly a s tou neschopenkou děláš dobře, přeci jen, stres v práci za to nestojí
Pa
Zdarec holky,
člověk sem týden nenakoukne, pak v rychlosti přelouskává všechny vaše příspěvky a na konci se dozví, ze diskuse končí a máme tu deníček. Berete to ale hopem.
Nám se daří celkem dobře. 29.8. jdu na kontrolu a UTZ,dostanu těhu knížku a vyptám si fotečku. doufam, že už tam mimisek bude trochu vic poznatelny, ať z toho manža taky něco mu.
jdu se juknout na ten deniček.
mějte se fajn
OLA
Ahoj holky,
nejsem tady zrovna dosti casto ,ale chtela bych se pridat k maminkam ,ktere rodily v breznu 2006.Ja jsem porodila 1.3. holcicku Nelly .Rok utekl jako voda a my nedavno oslavili prvni narozky jako vetsina z Vas.Preji vsem spokojena ditka a zivot bez mracku. ![]()
ahoj Bebis, poslala jsem ti SZ.
Já mám Michaela narozeného taky 1.3.2006.
Jak se žije ve Švédsku????
Ahoj holky, je to nejaka doba, co jsem tady na techto strankach hledala odpovedi na ujisteni se v tehotenstvi a nevyslo to… Nicmene hned na druhy pokus se uz zadarilo a jsem v 6 tt
Takze jsme i s manzelem velmi statstni…
Tak se tady trochu rozkoukam a mozna se i rozepisu. Chtela jsem se ale zeptat,protoze mimo jine zacinam uvazovat i nad praktickymi vecmi… jestli nekdo nevite, jak je to s pracovni neschopnosti, jestlize me doktor necha doma. Kolik procent z platu dostanu, jestlize odejdu z prace na nemocenskou. Dekuji moc za informaci a nezlobte se, ze s tim tady otravuju, ale nevim, kde to najit…
Mějte se hezky, K.