Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
12.8.05 12:36

Děkuju, děkuju. Opravdu jsem 7tt+3dny od poslední MS, ne od otěhotnění. Byla jsem přesvědčená, že jsem těhotná od 1.7., ale je možné i tak toho 7.-10.7. Jistý je, že když jsem šla slavit svátek Markéty (13.7.), už jsem to cítila, že se něco děje. Ale mohlo to být cokoliv, těžko určit přesně, protože tak časně po vysazení HA se asi tělo chová podivně. I tak to vychází už na alespoň 31 dní ke včerejšku. Takže jo, no pravda, nemůžu to úplně vyloučit. Na druhou stranu, fakt mám strach se něčím utěšovat. To je ale hnusná vlastnost.

Jak jste tady psaly o těch proporcích…já mám 162 a přítel 194cm. Je to moc fajn, protože mě může kdykoliv nosit na rukou:-), což teda on i rád dělá.

Tak už teď zdar a sílu Vašim mimískům, já jdu spát, jsem z toho ze všeho strašně unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 12:37

MAJDI moc ti přeji aby to ta Matylda nebo Metoděj nakonec byli! Matylda je mooooc kráááásný jméno.

Hanuli: já právě velké prsa už mám. Nyní 3 - 4 bych řekla. No takže jsem zvědavá co se z nich vyklube ještě do konce těhu. Jaké je největší číslo podprsenek STANY ne? :D
Tristan je dost neobvyklý - zase záleží jestli k tomu jménu půjde i příjmení a jestli tě jednou syn nebude proklínat.
A Kristiánek se líbí i mi. :wink:

BERU: vítám tě zpět! Juva juva Johanka - to je pěkný jméno. A o Michaelovi uvažujeme taky.

Několik let jsme měla vybranou Natálii (jenže je jich habaděj), pak se mi líbila Viktorie (těch je taky v okolí požehnaně), pak to měla být Nelly (od které jsem upustila) a nakonec jsem si vybrala pro holčičku KLÁRKA :D :D :D
No ale s tím klukem se ne a ne rozodnout!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 12:44

MAJDI: já jsem otěhotněla hned ten měsíc po vysazení HA. No a nic jsem necítila, jen jsem pak nedostala MS, tak jsem šla k doktorovi, ten mi to potvrdil (viděla jsem fotku z UTZ - černá skvrna bez viditelného mimi ani flíček) nic jsem pořád necítila a až jsem šla za měsíc na druhou kontrolu, tak to mi asi týden před ní narostly prsa a až 14 dní po kontrole jsem začala zvracet,takže jsem pocítila těhu až v polovině 2. měsíce, ale samozřejmě u každého to může být jinak. DRŽÍM PALEČKY!!!!!doufám,že se z toho vyklube Máťa nebo Méťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 12:52

Holčiny, že těch jmen ale je, že? Kdo to vymyslel, člověk pak neví, které vybrat dřív a dětí by musel mít tak 10.
Já jsem příjmením Majerová, takže celkem neutrální. Myslím, že se k tomu hodí cokoli. Na druhou stranu TRISTAN MAJER, když mě se to tak líbí!!!!!!!!!!!
Ach jo!!!!!!!!!
Ta Klárka je moc pěkná, vidíš to by mě nenapadlo a o Viktorii jsem taky uvažovala, ale s manžou se shodujemem na Elizabet, tak uvidíme. Podle babské předpovědi na netu mám mít kluka, tak se na to už připravuju, ale od doktora, jestli to půjde vidět si to říct nenechám, nechci to vědět.
My to věděli jen u prvního a překvápko je lepší.
Tomi chtěl jako druhé strašně moc holčičku, už proto, že v jeho rodině holky skoro nejsou, no jen pár.
To se splnilo a teď je to v podstatě jedno, i když vím že Tomi i Domik by chtěli raději holku, nevím proč, jsou po nich jak diví.
Jestli to bude kluk, tak věřím, že se dáme tak za 7 let ještě na to čtvrté.
To už asi nerozchodím!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 13:07

CHCEŠ 4 MIMI????? TAK TO TI FANDÍM. JÁ ZATÍM JEN 2 A POZDĚJI MOŽNÁ TO 3.,ALE 4 TO BYCH NEDALA. ALE CO JÁ VÍM, TŘEBA DALA :D
NO JE FAKT ŽE UŽ HOLČIČKU I CHLAPEČKA MÁŠ, TAK TI TO MŮŽE BÝT FUK! PŘÍJMENÍ MÁŠ SUPER, JÁ SE BUDU JMENOVAT ŠUGAROVÁ.
KDE SI NAŠLA TU BABSKOU PŘEDPOVĚĎ NA POTOMKA??? SKOUKLA BYCH TO TAKY!!!!!
JÁ TO VĚDĚT CHCI, JSEM HROZNĚ ZVĚDAVÁ A CELÁ RODINA TAKY, STEJNĚ BY FURT DO MĚ HUSTILI AŤ TO ZJISTÍM. A STEJNĚ JE NA MIMI JESTLI SE MI UKÁŽE NEBO NE. KÁMOŠKA TO VĚDĚLA AŽ NA KONCI 8.MĚSÍCE A BUDOU MÍT ADAMA. :lol: :lol: MÁ TERMÍN 28.8. TAKŽE MI NEMŮŽE PŘIJÍT POPŘÁT ANI NA SVATBU A JÁ NESTIHNU JÍ POPŘÁT K ADÁMKOVI, ALE CO SI POPŘEJEME POZDĚJI! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 13:22

Weri,
ta adresa je strašně dlouhá, já jsem teď zadala na seznamu jenom „babská předpověď“ a našlo mi to. Je to ta adresa www. volny.cz a zatím je nějaké reiki a kdesicosi, fakt nevím kdo to vymyslel, no a nakonci, je něco jako miminko a ještě něco, ale určitě to najdeš a dej mi hezky vědět co ti vyšlo. Mě to poslali na meil hned během dne, je to rychlovka, docela by mě zajímalo, podle čeho to dělají.
Já tomu ale zase tak nevěřím, pořád je to na 50%. Ale kdo ví, možná to vyjde.
Weri, my původně plánovali mimi jenom jedno, pak jsme řekli dvě, nakonec tři, no a tomu třetímu se nějak už teď taky nebráníme. Ale situace všechno ukáže.
Já pořádně ještě nepracovala, dělala jsem půl roku na informacích v Tescu, ale byla to pakárna a pak jsem si otevřela svůj salon jako kosmetička-vizážistka, ten jsem měla rok, necelý. Nakonec to skončilo mateřskou a teď pokračuju. Na to čtvrté bych se nedala dřív než za 7 a možná více let. Bude mi 35, takže by to nebylo až tak pozdě. Moje mamča mě měla ve 36. Jak říká, taťulda měl líné mršky.
Domik už bude mít 16, bude to už chlap.
No uvidíme.
Jaké vy máte holčiny vlastně povolání? Jestli to není tajné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 13:27

https://www.emimino.cz/modules.php?…
ZKUS TUHLE ADRESU: mi tam vyšla holčička!
já omrknu tu tvoji.
Já pracuji v Charitě Opava v Chráněných dílnách sv.Josefa jako Personálně-sociální asistentka www.charitaopava.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 13:37

TAK JSEM TO NAŠLA A POSLALA, TAK TO JSEM ZVĚDAVÁ, CO TO BUDE, KDYŽ MI V ČÍNSKÉM HOROSKOPU TADY NA EMIMINU VYŠLA HOLČIČKA???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 13:48

Weri,
omylem jsem napsala, že se nebráníme třetímu, ale myšleno bylo čtvrtému, to já jen pro pořádek.
Představ si vychází mi zase kluk. To, abych začala brát vážně!!!
Weri, zkoušela jsi už Gravimilk? Jestli jo, jak ti chutná? Já si ho koupila a je to jako Sunar a musí se to přisladit, čekala jsem že to bude lepší, ale jsou tam vitamíny pro mimouně, tak se obětuju a budu ho pít. Dávkování je naštěstí jen 0,5l denně, tak to přežiju. Připadá mi to lepší než tablety, navíc jsem někde slyšela, že prý nejsou až tak ideální a někteří doktoři je ani moc nedoporučují. Nevíš o tom něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 13:52

Weri,
představ si, že mi ta předpověď vychází na Domika i na Stázičku. To bude asi pravda!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
12.8.05 13:56

Ahoj holčiny,
tak jsem konečně doma. Dopoledne jsme byly s kamarádkou v Shop. parku na klouzačkách a potom v Ikei na obídku, mňam…

Lasconko - co riflíky, už dorazily??? Mě jo, jen jsem nebyla doma, tak pro ně večer mažu na poštu a jen doufám, že budou dobrý!!!!

Holky na vaničku existuje i takový jakoby stojan, který se postaví do prostoru. Ale já jsem praktikovala taky 2 židle…

Já mám klokanku od Chicca, stála sice skoro 1500, ale je super… Dítě je v tom pevné a nehroutí se.

Jdu si natáhnout nožičky, dokud malá taky spí… Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 14:00

JÁ JSEM POCHOPILA ŽE MYSLÍŠ 4. :lol:
NO JESTLI TI TO VYŠLO I N STÁZKU I NA DOMINIKA, TAK TO ABYCH TO BRALA TAKY VÁŽNĚ. NO JÁ POČKÁM, CO MI POŠLOU Z TÉ BABSKÉ PŘEDPOVĚDI,JU? PAK NAPÍŠU CO DOŠLO :wink: A JESTLI TO BUDE HOLKA, TAK TOMU ZAČNU VĚŘIT ASI OPRAVDU

PRO DNEŠEK KONČÍM A FRČÍM DOMŮ. OPĚT ODPOČÍVAT. NAPÍŠEME SI ZASE V PONDĚLÍ. MÁM PC JEN V PRÁCI, ALE PŘEMÝŠLÍM I O INTERNETU DOMA, ALE NĚJAKÝ LEVNÝ TARIF. UVIDÍME!!!

TAK AHOJKY HANULI I VY OSTATNÍ VÁM PŘEJI KRÁSNÝ ZBYTEK PÁTKU A VÍKEND. PA MAMINY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 14:03

JÁ JSEM POCHOPILA ŽE MYSLÍŠ 4. :lol:
NO JESTLI TI TO VYŠLO I N STÁZKU I NA DOMINIKA, TAK TO ABYCH TO BRALA TAKY VÁŽNĚ. NO JÁ POČKÁM, CO MI POŠLOU Z TÉ BABSKÉ PŘEDPOVĚDI,JU? PAK NAPÍŠU CO DOŠLO :wink: A JESTLI TO BUDE HOLKA, TAK TOMU ZAČNU VĚŘIT ASI OPRAVDU

PRO DNEŠEK KONČÍM A FRČÍM DOMŮ. OPĚT ODPOČÍVAT. NAPÍŠEME SI ZASE V PONDĚLÍ. MÁM PC JEN V PRÁCI, ALE PŘEMÝŠLÍM I O INTERNETU DOMA, ALE NĚJAKÝ LEVNÝ TARIF. UVIDÍME!!!

TAK AHOJKY HANULI I VY OSTATNÍ VÁM PŘEJI KRÁSNÝ ZBYTEK PÁTKU A VÍKEND. PA MAMINY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
12.8.05 14:12

Ahoj holky.
Berun…vítám Tě zpátky po dovče. Doufám, že ses měla dobře :) .
Ke jménům…nám se s manžou líbí Veronika a Martin…tak uvidíme…podle té předpovědi na Emiminu nám vychází holčička :) :) :) …to jsem tedy zvědavá.
K tomu povolání…já jsem zdravotní sestra a do nedávna jsem pracovala na Metabolické JIP. …Ovšem v 6tt jsem šla na dovču a pak jsem rovnou přešla na neschopenku.Přeci jen jsem nechtěla riskovat nějaké infekce apod (navíc moje dvě předchozí těhu nedopadla dobře)…a věk? Je mi 30 :)
Pidi věcičky a kočárky občas jen okukuju, ale myslím, že na nákupy je ještě spousta času.
Na koupání budeme mít kyblíček,…protože mi ho půjčí kamarádka…a až mimi bude do kyblíku velké…bude se koupat ve vaně :lol:
Majdi…držím pěsti…snad to dobře dopadne.
Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.8.05 14:32

Ahoj Bramborko,
jak vidím, my se ještě neznáme, ale však se poznáme.
Víš měla bych na tebe jednu otázku, jestli ti to nebude vadit a ty to jistě budeš vědět.
Ptala jsem se holek už spátky, ale asi neví.
Měla jsem od doktora za úkol koupit si tlakoměr, protože jsem v prvním těhu měla vysoký tlak.
No já ho mám teď spíše nižší většinou okolo 115/65 a podobně to mám pořád.
Ale můj manža mě celkem znepokojuje. Mívá celkem pravidelně okolo
145/95 až po 150/95, mě se to zdá hodně.
Poslala jsem ho k doktorce a ta mu naměřila 120/85 a řekla, že to je dobré a jaký máme tlakoměr, že určitě špatně měří.
My máme digitál na zápěstí, věřím, že to není ideální, ale že by měřil špatně pořád. Navíc všem v rodině naměřil dobře, podle toho co mívají u doktora.
Jo a ještě mu doktorka řekla, že digitály na baterky jsou nejhorší a nemáme se podle toho řídit, že neměří přesně.
Mě se to ale nezdá. Prosím tě poradíš mi?
Díky moc
 Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí