Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
10.8.05 11:34

HANULINKO: já jsem si vlastně o tobě četla, že už čekáš 3., vypadlo mi to. Určitě jako zkušené matky si o pomoc řeknu :D jak bude zapotřebí.
Je mi 23 let a 15.1. mi bude 24 let. Piškotek má termín 18.2.2006, což je den před bráchovýma narozkama. Jinak se jmenuju Veronika

PŘIBRALA JSEM OD ZAČÁTKU 1,5 KG, ALE JEN V BŘICHU, NIKDE JINDE TO NEPOCIŤUJU!

JINAK PRO DNEŠEK PA PÁ, JE MI ZLE A JDU DO MĚSTA S BUDOUCÍM MANŽOU KOUPIT VĚTŠÍ PODPRDU NA SVATBU, JOOOO A GAŤATA. SNAD NĚCO SEŽENU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.05 11:44

Tak tu sedím zkouším metr a nic nedělám tak jak jsem chtěla.To jsem teda zvědavá kdo ten nepořádek uklidí. :?:
Ale aspoň vysát musím.
Hani děkuji za rady ale nevim nevim.
MONINDA se myslím ptala jak to máme s váhou.No tak třeba já jsem v tom předešlém nevydařeném těhu přibrala hned v prvních týdnech asi 3kg a pak jestě asi 1.5 a do teď jsem je neshodila.Ale teď vůbec nemám hlad ani chutě tak nejspíš ještě něco shodím než abych přibívala.
Když jsem čekala Tomáška tak jsem měla 18kg navrch a do 4 měsíců byly pryč.Teď je mi to jedno kolik přiberu hlavně aby malé prospívalo jak má.To je důležité né?
Ahojda a teď už jdu opravdu vysát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.05 11:51

Zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
10.8.05 12:01

Tak další pokus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.8.05 12:12

Ahoj,

já jsem přibrala už skoro 3 kg. Nejprve jsem tedy 2 kg shodila, protože mi bylo strašně špatně - než jsem přišla na to, že se to dá celkem dobře překonat malými svačinkami po cca 1,5 hodině :-)

Dneska - světě div se - mi nebylo špatně :! poprvé od začátku :! Tak doufám, že se to bude jenom lepšit a já si konečně začnu těhu užívat :-)

Jinak jsem si včera na www.tehulky.cz koupila naprosto superni jeans a budu je mít v pondělí, tak se těším, jak malá holka. Nosím totiž manželovi a do žádných svých už se nevejdu - jenom do jedněch lněných a na ty je v Praze docela zima… Jo a taky mi vyrostly prsa tak, že jsou mi všech trička malá a leze mi z nich pupík :lol:

Lasconka a pidižvík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
10.8.05 12:51

Lasconko - které rifle sis objednala??? Já jsem si dnes dopoledne taky jedny objednala a už se na ně strašně těším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
10.8.05 13:12

Aniko, tak koukám, že ti ten metřík taky nejde :? To ti samozřejmě nepřeju, ale alespoň nejsem sama.
Já zatím nic nepřibrala, ale do kalhot se taky dostanu jen do jedněch. A podprdu jsem si už také musela koupit novou.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
10.8.05 13:20

Ahoj holky,
dnes se hlásím teprve poprvé - mám v práci celkem fofr.....

Monina, Laskonka - já zatím přibrala 0,5kg - zatím se v pohodě vejdu do všech věcí (kromě podprsenky :) ). Těhu kalhoty (béžové) jsem dostala od kamarádky, ale myslím, že je využiju až na podzim … Jinak ještě plánuju spíchnout si nějaké zateplené šatičky.

Anika - jak psala Monina, je lepší ten bbCode zkopírovat (označit, Ctrl+C) a pak připojit k podpisem (Ctrl+V). Nejsem žádný počítačový géniusm, ale tak jsem to udělala na poprvé …

Holky ty Vaše nevolnosti Vám opravdu nezávidím :( - já nic takového neměla (ťuk, ťuk). Mým jediným těhu příznakem jsou větší prsa a více se mastící vlasy.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.8.05 13:38

Rysavka,Anika:holky,ted me napadlo,kdyz jsem se koukala na svuj profil v emiminu-mate zaskrtnuty krome pripojeni podpisu i povoleni pouzivat BB cod a html a ja nevim,co tam jeste je?mrknete na to,je to hned pod nastavenim podpisu,treba je problem v tom,protoze jinak to nechapu:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
10.8.05 13:41

jo,a jeste k tomu obleceni,jak psaly holky-tam jsou fakt hezky veci
skoda,ze uz mam laclace,protoze bych taky sla do tech dzin
ale ted uz za to penize vyhazovat nebudu,ja bych spis chtela nejakou sukni,ale toho je fakt pomalu.koukala jsem i do e-sekacu a vsichni prodavaj jenom kalhoty:-)

ja uz si ted odbudu tema starejma,kdyz do prace nechodim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
10.8.05 13:41

Rysavko, Aniko - já nad těma vašima metříkama taky kroutím hlavou. Ještě mě napadlo, že pokud by jste chtěly, můžete mi poslat třeba PM všechny údaje k metříku a vaše přístupové jméno a heslo na eMimino. Zkusím vám to udělat. Heslo samozřejmě hned potom zapomenu a nijak nezneužiju…
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.8.05 13:53

Monino - objednala jsem si hned ty prvni - „Heaven Jeans“ - jsou zapínací pod břicho a podle paní je budu moct nosit i po porodu. Ještě jsem si chtěla objednat triko - ale zdálo se mi, že ta paní na obrázku si zřejmě zapomněla prsa doma, což se o mě fakt říct nedá :lol: takže jsem si ho radši nevzala, abych pak nebrečela, že se mi tam nevejdou :wink:

Jaké sis vzala ty?

Lasconka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
10.8.05 13:56

Kalhoty vypadají moc hezky, ale nemáte strach, že netrefíte velikost? Já s nákupem počkám až už se do ničeho fakt nevejdu. Bojím se, že taky hodně přiberu přes stehna (máme to v rodině) a tak se mi teď nic kupovat nechce. Já mám zimní normál kalhoty o něco větší než normálně (protže vždycky přes zimu přiberu) a tak doufám je budu moct v září, říjnu ještě nosit.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
10.8.05 14:02

Lasconko - objednala jsem si úplně ty stejný. Rozmýšlela jsem ještě nad těma s tím lemem přes bříško, ale v tom by bylo asi ještě horko… No a říkala jsem si, že tyhle vynosím ještě i po porodu. Doufám, že mi brzo přijdou… Já už se táááák těším… Trička nakoupím v obchodě, zrovna včera jsem si koupila jedno super. Je sice uplé, ale dobře dlouhé…

Ryšavko - oni garantují, že je můžeš poslat zpět a změnit velikost, nebo ti vrátí obratem peníze. Tak se mi to zdá solidní…

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
10.8.05 14:03

Ryšavko - já tu velikost konzultovala s paní z internetového obchodu přes telefon a nakonec jsme se shodli na velikost s tím, že kdyby to přeci jenom nesedělo, tak se to zdá zdarma vyměnit za jinou velikost :-) Takže superní.

Já běžně přes internet oblečení nenakupuji, ale tyhle kalhoty se mi fakt líbily a měla jsem problém sehnat něco v normálním obchodě za normální cenu - já skutečně za jeans nedám ani normálně 2,5 tisíce…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital