Poradna duly
Jana Čurdová
Aha, už jsem si to přečetla, že jdou vrátit nebo vyměnit za jinou velikost. Tak to bude určitě v pohodě. No na zimu a to velké břicho se tedy moc netěším. Jsem zvědavá jestli budu muset kupovat i zimní bundu nebo se vejdu do té co mám.
Ryšavka
Ryšavko - já jsem se při prvním těhu (rodila jsem 29.1.) do bundy nevlezla. Nosila jsem hodně tlustý svetr, dlouhou šálu a bundu rozepnutou…
No bude to zase zážitek, vánoce s megapupíkem. Ale už se hrozně těším… ![]()
Holky,
s tou bundou jsem na tom hodně podobně
Mám sice krásnou, úžasnou a dokonalou zimní bundu (jak jinak, že?), ale je mi přesně na flísku a s pupíkem se tam nějak nepočítalo
Ještě, že manža má větší velikost, už jsem ho připravila na variantu - nemáš zimní bundu, má jí tvoje žena ![]()
Loni jsem si sice koupila takovou tu delsi perovku, ale myslím, že jí taky budu nosit rozepnutou. Normálně leden nebývá nijak mrazivý (co si tak pamatuju z posledních let), ale protože znám svoje štěstí, tak to abych se připravila na mrazy, jak na Sibiři ![]()
L.
Lasconko - to se opravdu připrav na zimu. Teda tady u nás napadne sníh v prosinci a do března nesleze… Takže se psychicky připravuju ![]()
Když jsem vezla malou z porodnice, tak byl zrovna nejstudenější den nevím za jak dlouho. Šílených -16 stupňů. To byly manévry jako na vojně. Měla jsem hrozný strach ať se nenachladí… Teď už se tomu jen směju… Holt musíme být připravené na všechno ![]()
Hmmm, díky za povzbuzení ![]()
Já se spíš bojím pádu, protože tady v Praze se z každého sněhu stane brzo břečka, kterou nikdo neodklidí a když, tak jenom ujezdí, pak začne hned mrznout, takže chodníky budou jako sklo a na to napadne sníh…prostě žůžo ![]()
Jinak na ty Vánoce s pupkem megapupkem se fakt těším
Moje maminka se mnou přibrala 25 kg a měla pupek jak na dvojčata a já jsem po ní - taky vypadám jak oteklé párátko, takže se mi ten břuch pěkně vyvalí, to bude paráda
Jo a ještě budeme muset absolvovat povinnou návštěvu u tchýně v Brně, takže taky parádička ![]()
L.
Ahoj holčiny, teda vy jste toho za poslední dny nakecaly, vůbec to nestíhám sledovat.
Co se pupku a zimní bundy týče, tak s tím zatím neplašte. Já rodila první dítě taky 29.1., ale břicho jsem měla takový nějaký malý, že jsem se normálně vešla do zimní bundy, ale je fakt, že je volnějšího střihu. Problém spíš nastal po porodu s nalitými prsy, to se mi nějak silně zúžil výběr triček
No uvidíme, ajké to bude teď.
Jinak už je mi líp, ale mohlo by to být ještě lepší. Snad už brzo.
Tak se všechny držte a zatím ahoj.
http://tickers.TickerFactory.com/…d46/preg.png
Jo a ještě k tý váze, já jsem zatím 4 kila zhubla, ale ono se to jistě brzo obrátí. Takže zatím nemusím řešit problém většího oblečení, spíš to na mně nějak visí. ![]()
Kopecku - tak co se týče triček - tak já mám užší výběr už teď - to jsem tedy zvědavá, co mě čeká po porodu ![]()
L.
Zdarec holky,
tak zas tak technický „debil“ nejsem, ale fakt nevím, kde jako mám zatrhnout ten podpis, aby se mi zobrazil metřík, já fakt nic nevidím. neměla jsem si ho tam první někde uložit?
jinak co se týče zimi, tak už jsem taky přemýšlela na tím, co budu nosit, protože jsem si minulý rok koupila novou zimní bundu, ale mám ji opravdu tak akorát, takže už se tam asi nic jiného nevleze. Zkusím se poohlédnout po sekáčích nebo poptat kamarádek, nová se mi kupovat nechce.
taky už jsem si udělala seznámek, co všechno bychom měli mít nachystáno, od oblečení, přes kosmetiku a nábytek, kočárek atd. No málo toho není (a to jsem se snažila to nijak nepřehánět) ![]()
Nejvíc jsem zatím řešila ten kočárek, jestli investovat do trojkolky s výměnými korbičkami nebo koupit klasiku trojkombinaci, který je teď tak hojně prodávaný a je poměrně i cenově přijatelný. Tak bychom určitě poprosili o radu maminky, které už nějaké ty zkušenosti mají a i nějaký ten seznámek co bysme měli mít. Nějaké jsem tady v diskusích našla, ale asi každý pes jiná ves. A když je jich víc, tak mi si to stejně přeberem a uděláme po svém,že ![]()
tak se zatím mějte
Ola
tak teĎ jsem došla na to, že to bude snad v kliknutí na Img nebo URL ale chytrá z toho nejsem
Tak jsem opět zde. ![]()
Hlásím že jsem vysála UF.Aspoň něco.
Co se týká oblečení, tak to zatím neřeším, zatím se vlezu, ale v zimě taky budu asi řešit tu bundu.Mám novou takovou trošku delší a vypasovanou tak to se asi fakt nevlezu.
![]()
No ale novou kupovat nehodlám.
Jinak mám riflové lacláče takže se budou hodit.Tomík se narodil 1.3. tak to bude skoro nastejno jen o měsíc.
Monino poslala jsem ti SZ s těmi údaji tak to zkus a kdyby něco tak dej vědět.
Ahoja
no ale asi ještě někde bude chyba, nějak se mi ten metřík neposunuje
no snad na to taky přijdu
Aniko - zkus mrknout na ten metřík… Udělala jsem ten, co se mi u tebe zobrazil, jen s tím miminkem to nešlo… Kdyby se ti nelíbil, tak se mrkni na něco jiného a já ti to předělám…
Vypadá to, že mají trošku problémy na stránkách, protože mezi sebou nespolupracují některé metříky s některými symboly… Proto se to potom špatně zobrazuje…
Snad to bude fungovat a bude to OK..
Pa M.
nazdárek!
Nevím jak vám, ale mi se hrozně masí vlasy, nikdy jsem s tím neměla problém, ale teď je to děs! A jak jsem měla čistou pleť tak se mi udělala na obličeji krupice a teď už i na dekoltu.
Včera jsem si byla nechat nastříhat svatební šaty, tak jsem zvědavá, co z nich vyleze. A snad ta krupice zmizí! Jo jooooo hormoooony ![]()