Poradna duly
Jana Čurdová
ANIKO: JO JO TEĎ TO TADY ČTU! 6tt, to máš čas to říct, já to řekla šéfce a její zástupky když jsem byla asi v 10tt ale jinak to nikdo v práci ještě neví, nebo spíš nevím jak to kolegyním říct, bylo by lepší kdyby to prasklo!!! ![]()
Zrovna včera jsem donesla tu neschopenku do práce a /něco jako / mistrová viděla razítko gynekologie, tak myslím že jí to docvaklo, ale mě se přímo nezeptala jestli jsem těhu. Šla za mojí kámoškou která to ví že jsem těhu a zeptala se jí rovnou.
Ale my jsme domluvené že to nikomu ještě říkat nebude a tak jí odpověděla že neví, ale že mám prostě nějaké problémy a tak jsem doma.
Na UTZ byla vidět jen malá tečka tak doktorka napsala do neschopenky jakože PORUCHA, ale nechala mě doma pro jistotu už od začátku.
Už se těším na 16 na další UTZ a doufám že mě potěší a řekne mi že povyrostlo. ![]()
To budu asi 7tt
Jak bude mimi velké? ![]()
No jinak myslím že vpráci se to provalí jedna dvě. Jsou tam strašné drbny. ![]()
Anika
Zkouším se zaregistrovat abych nebyla anonymní, ale stále mi to nejde. Čekám na email, abych mohla pokračovat v přihlašování, ale email nikde.
Jsem laik a moc to s PC a internetem neumím, ale myslím že to tak má být nebo ne?
Dik za případné rady.Anika
Ahoj holky,
už delší dobu sleduji Vaši diskusi a líbí se mi tu, takže se chci zeptat stejně jako Anika, jestli mne vezmete mezi sebe. Čekám totiž už LEDŇÁČKA.
Taky Vám napíšu něco o sobě.
Jmenuji se Hanka a jsem z Moravy. Je mi 27 a jsem 9 let vdaná. Mám osmiletého syna Dominika, dvouletou dcerku Anastázii. Momentálně tydy čekám třetí mimi a jsem již zasloužilou maminou. Někdy si připadám, že neumím nic jiného než vařit a prát plíny. Taky mám ještě další dva miláčky těmi jsou moje dvě německé dogy Leon a Xanti.
To je zhruba tak vše. Doufám, že mě vezmete mezi sebe, ať mi tu není tak smutno.
Zatím ahoj a přeju Vám všem hezký a pohodový den.
Hanka
HANKO: já tě tady vítám a myslím, že snad ani nebudou ostatní proti,když se tady přidáš! když už tu je dubňáček, tak proč ne ledňáček.
ANIKO: já taky čekala na mejlík delší dobu, však uvidíš jak ti to půjde. Když ne, tak zkusím poradit. Chceš vědět jak bude mimi velké??? Zkus se podívat na Téma: Kurs maminek - a najeď si na 3. stránku, kde máš kurz o Oplodnení až 1. měsíc těhotenství - naučte se, a pak na 2. měsíc těhotenství - naučte se. Tam je vše popsané.
Jinak jsem první foto miminka dostala 8tt a byl to bílý flíček. Jinak se skoč podívat na Stará nebo Nová fotogalerie a tam jsou fotečky z UTZ některých z nás, tak si tam zkus najít nějaký kolem 7tt a uvidíš jak bude asi veliké - tedy vlastně mrňavé, ale já měla špunta v 8tt velkého 2cm od hlavičky k zadečku.
Dik WERINKO omrknu to.
Dneska je tu nějak neživo.(nechci psát mrtvo).Kdepak asi všichni jsou ![]()
Mě je pořád strašná zima.Právě jsem si uvařila 1/2 l čaje, ležim pod dekou a sleduji atletiku a občas si zaskočím na emimino zjistit co je nového. ![]()
Vítám tě Hanko. Můžu se zeptat odkud přesně jsi? Z jaké části moravy? ![]()
Ahojky zmrzlá Anika ![]()
NO MĚ BYLA TAKY HROZNÁ KOSA!!! ALE ZAHŘÁLA JSEM SE V PRÁCI PRACÍ.
JSOU PRÁZNINY A NE VŠICHNI TADY CHODÍ KAŽDÝ DEN, ALE JÁ JO, SKORO POŘÁD, JSEM V PRÁCI NA INTERNETU PŘILEPENÁ SKORO POŘÁD, ALE TAJNĚ SAMO! A NAVÍC I U NÁS JSOU DOVOLENÉ, TAKŽE SKORO VŠICHNI KLIENTI CO U NÁS PRACUJÍ JSOU FUČ. JE NÁS TU JEN HRSTKA. TAKŽE NIKDO MOC NEOTRAVUJE!!!JEŠTĚ ŽE TAK! UF ![]()
NEVÍ NĚKDO PROČ MI NEJDE VLOŽIT OBRÁZEK DO FOTOGALERIE???CHCI TAM VLOŽIT SVŮJ UTZ A HLÁSÍ MI TO CHYBU, ŽE SERVER NEPODPORUJE UPLOAD OBRÁZKŮ! MUSÍM TO NĚKDE NASTAVIT NEBO TO MÁM VE ŠPATNÉM PROGRAMU TEN UTZ. MÁM TO V KRESLENÍ A DO JINÉHO MI TO NEJDE VLOŽIT!!!!! PROSÍM PROSÍM KDO PORADÍ????
DĚKUJI PŘEDEM ![]()
Holky,
Všechno je v pořádku. Srdíčko tluče jak má a máme už 3,4 cm. Doktor byl moc fajn, prý mě radši pětkrát vyhodí než abych jednou nepřišla ![]()
Viki - kopíruju celý rámeček bbCode. Tak už fakt nevím. Asi to vzdám.
Hanko - vítám tě mezi námi.
Ryšavka
Werinko - zřejmě bude ta tvoje fotečka moc velká - měla jsem ten samý problém a pomohla mi s tím Berun a Zuzzi (mimochodem Zuzzi kde se touláš?). Zmenčíš to myslím, tak, že na obrázek klikneš pravým tlač. na myši a upravíš velikost na menší… tak pevné nervíky.
Hanka - ahoj
, jak píšeš jsi zasloužilá matka
- přesně takové tady potřebujeme mi „prvničky“ ze všeho vykulené .....
Aniko - a můžu se zeptat, co se stalo v tom předcházejícím nevydařeném těhu?
RYŠAVKO: NEMŮŽEŠ NĚKOHO POPROSIT ABY TI TO POMOHL UDĚLAT? MI TO ŠLO, ALE MĚLA JSEM TO NĚJAKÉ AUWA, BRÁCHA MI TO SPRAVIL. ZKUS NĚKOMUMOŽNÁ ŘÍCT,HM?
VIKI: program podpruje jen formát JPG a PNG a já to mám v jiném. Zkusím to nějak převést, se zapotím UF!!! To není nic pro mě ![]()
Ryšavko: gratuluju, že prcek tak krásně roste! Jen tak dál jen tak dál!
Aniko, já jsem ze Sedlišť, to je mezi Frýdkem- Místkem a Ostravou.
Odkud jsi ty?
Sedliště jsou děsná díra, ale už jsem si zvykla, původně jsem z Místku. Aspoň tady můžu chovat ty svoje hafany, což bych ve městě nemohla.
Holky, zítra jdu k doktorovi a budou mi brát krev na vývojové vady. Vím, že se tu na to někdo ptal. U mých dvou dětí jsem to měla vždycky dobré, takže jsem nemusela na amniocentézu, ale teď mám nějaký blbý pocit. Snad mi to dobře dopadne.
Odběr plodové vody mi ale dělali u mojí holčičky ve druhém těhu. Bylo to těsně před porodem, protože jí nějak divně tlouklo srdíčko, moc rychle, abych byla přesná.
V tom devátém měsíci mi to dělali přímo přes „spodek“ a je to pěkný hnus, je to dost nepříjemné. Ale tím Vás samozřejmě nechci strašit. Jenom to tak konstatuji.
Ryšavko - tak nevím, porovnávala jsem svůj bbCode s tvým a vypadá to OK
. Zkus to ještě jednou úplně od začátku, nebo kdybys chtěla napiš mi na SZ které motivy metříků jsis vybrala a já to zkusím „vyrobit“ - pak porovnáme ty bbCody.
Jinak je SUPER, že je u Vás vše jak má být
- jen tak dál…
Achoj holki,
tak jsem tady zase ![]()
Jak tak koukám, jsou tady nové tváře… Vítám také všechny mezi těhulatými (kulatějícími se) skoromaminami.
Ještě jsem toho o sobě moc nenapsala, tak to trošku napravím
Je mi 27, jsem z Prahy a jsem skoro prvomaminka
Proč skoro? Páč mám doma jednoho syčáka, kterému je 3,5 roku - ale není to chlapák dvounohý, ale čtyřnohý
To je s manželem takové naše první miminko
Je to náš milovaný labrador - rozmazlený až hrůza ![]()
Včera jsem utrpěla šok - byla jsem pro svou 8mi měsíční neteřinku koupit nějaké hezké hadříky do slev a tak jsem tam rovnou okoukla kočárky a postýlky… To jsou ceny
Asi žiju na jiné planetě, ale tam normálně stály postýlky od 6 tis. do 20 tis.
Byla jsem z toho úplně mimoň - myslela jsem si, že postýlka za 4tis. je drahá - hehehe
A co vy - už se koukáte? Na ty mrňavounké oblečky, kočárky, postýlky a jiné pičičandičky???
Hezký den
Lasconka a pidižvík
Co říkáte holky na můj těhu metr, dělala jsem to přesně podle tvojeho návodu Ryšavko a šlo mi to hned napoprvé a super bez problémů!!!