Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.8.05 09:18

Zdravím při pondělku,
k EKG - mě vporadně povídali, že tam mám zajít do 20 tt. A pokud nikam na internu nechodím tak, že mi to dohodnou u nich na poliklinice.
Jinak jsem dnes byla na krvi a bysosali ji ze mě teda dost - asi 7 zkumavek. A radši jsem si na ten odběr lehla :wink: abych to ustála. Manža mě musel odvést protože bych na lačno nikam nedojela.
Tak se mějte

Ryšavka

PS. v neděli jsem měli první výročí svatby, manža se mi akorát vrátil z dovolené a také jsme si prohlíželi fotečky a zavzpomínali 8O Jen tedy musím říct, že loni touhle dobou bylo o minimálně 10 stupňů více než je letos. Dneska bych v těch šatech asi nastydla.

• Citovat
  • Upravit
2193
8.8.05 09:23

TAK JSEM PŘED CHVÍLÍ DORAZILA DO PRÁCE OD GYNEKOLOGA. UDĚLAL MI VYŠETŘENÍ JAKO VŽDY A PROHLÉDL I POTVRZENÍ OD LÉKAŘE A NIC NA TO EKG NEŘÍKAL!!!!! TAK NEVÍM…MÁM DALŠÍ FOTKU CVRČKA -UŽ JDE VIDĚT OBLIČEJÍČEK, TĚLÍČKO, NOŽIČKY, RUČIČKY A NA JEDNÉ FOTCE MÁ OTEVŘENOU PUSIKU. TAŤKA SI DĚLAL SRANDU, ŽE TO MÁ Z TOHO MOJEHO „ŘVANÍ“ DO MÍSY :D JEŽÍÍÍÍŠ TEN JE SLAĎOUČKÝ!!! A JAK UŽ JE CVRČEK MACEK AKORÁT MI HO TENTOKRÁT NEZMĚŘIL, ALE PROTI TOMU FLEKU CO BYL NA SONU MINULE MŮŽE MÍT TAK KOLEM TĚCH 8 CM URČITĚ (ODHAD) NO UŽ 2 DNY ZASE ZVRACÍM A ZVRACÍM, ALE JE TO SPÍŠ JÍZDOU V AUTĚ.A TO PŘITOM JEZDÍ TAŤKA OPATRNĚ :? ACH JO, TAK JSEM MYSLELA ŽE UŽ MÁM KLÍDEK! NO SNAD TO PŘEJDE. CELÝ VÍKEND JSEM SI LEDOVALA TO BOLAVÉ DASNO NAD OSMIČKOU A POMOHLO TO JEN TROŠKU, UŽ MĚ V TOM TAK NERVE. SNAD TO PŘEJDE ÚPLNĚ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
8.8.05 09:27

JO A PŘÍŠTĚ JDU NA KONTROLU 5.9. COŽ JE 2 DNY PO SVATBĚ :lol: A BUDOU MI BRÁT KREV NA ROZBOR - ZJIŠTĚNÍ VÝVOJOVÝCH VAD (DOWNŮV SYNDROM A ROZŠTĚP) TAK JSEM ZVĚDAVÁ JAK TO DOPADNE. NIC TAKOVÉHO V RODINĚ NEMÁME, ALE NEVÍM JESTLI NA TO MÁ VLIV DĚDIČNOST! KDO NA TOM UŽ BYL? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.05 10:10

Werinko na vývojové vady se chodí 15-16 týden. Takže z nás tady a nich asi ještě nikdo nebyl. Skvělé, že je všechno zatím v pořádku. A to dásno ať tě kouká přetat zlobit.
Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
368
8.8.05 10:11

Ahoj holky.
WERINKO…já jdu na ty testy co Ty 2.9.. …testy na vývojové vady se dělají kolem 16tt :wink: …než se nadějeme, září je tady.
Dobře, že aspoň budeš mít po svatbě…my s manžou jdeme omrknout známé toho 2.9., tak jsem dost zvědavá, jestli to stihnem :? …ale mimi je přednější.
S tím blééé já už to mám o něco lepší…snad to vydrží. Zvracím už jen jednou…a to ráno a dokonce v sobotu nic jen pocit na blééé :wink: …takže Ti držim pěsti, ať Tě to přejde.
Já byla na kontrole v pátek…taky nám pidižvík pěkně vyrostl 64mm od hlavičky k zadečku :D .
Dala jsem jeho fotečku do galerie „Těšitelky“.
Všem přeji krásný den. Páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
8.8.05 10:38

Ahoj holky,
hlásím návrat po týdenní „dovolence“ u našich. Teda byl to pěkně náročný týden, tak jsem docela ráda, že jsem doma. Ale zase jsem si užila nádhernou 14ti denní holčičku. Bylo to super, ale Hanička pěkně žárlila, a vynahrazovala si to zlobením… Tak aspoň vím, na co se mám připravit…

Vítám všechny nové těhulky, gratuluju všem kdo byly na UTZ, nebo dostaly těhuprůkazku…

A prosím o jedno držení palečků na zítřejší 17 hodinu. Jdu na kontrolu, jestli se ten hnusný hematom vstřebal… Doufám, že už tam nebude, ale jsem pořád trošku nervozní :?

Můj dr. na razítkách od obvoďáka ani zubaře nebazíruje. Ani při prvním těhu je nechtěl… K zubaři chodím pravidelně co půl roku, většinou mi jen seškrábne zubní kámen a frčím domů…

Dnes začínám 14tý týden. To tak hrozně moc utíká…

Holčiny mějte se moc a moc fajn
M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
8.8.05 11:58

BRAMBORKO: no já právě už taky dělala jen už ráno bléééé a on pátku se mi to vrátilo snad zase k horšímu, to néééééééé už to nezvládnu! No snad to zase přejde. Jo říkal mi právě že budu v 16tt +- a že mi je udělá. NO mě právě mrzí, že mi prcka nezměřil ani jsem si toho nevšimla, že to neudělal, jinak bych se ozvala. Bylo to dneska všechno takové šup šup a navíc u sestry byla ještě jedna asi na zaučení tak tam zmatkovala jak hrom! Celkem mě to znervozňovalo.Tak odhadem k bílé tečce v 8tt si myslím, že do těch 8 cm bude mít. Romča na mě čekal v autě tak jsem letěla jak střela abych mu tu novou fotečku ukázala!!! Tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.8.05 13:44

Ahoj holky,
Tak já jsem začala trochu špinit :cry: Nejvíc to bylo ráno, když jsem dorazila do práce a pak už jen maličko. No mám strach aby bylo vše v pořádku. K dr. jsem se objednala na zítra (dnes tam bohužel není). Prý kdybych začala krvácet tak máme jet do nemocnice. Ach jo. Snad to nic nebude. Jinak mi nic není a cítím se stejně jako v předešlých dnech jen se moc bojím, aby mi zítra neřekl něco co fakt slyšet nechci.

Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
2193
8.8.05 14:04

RYŠAVKO: já vím že na vývojové vady asi odtud nikdo nebyl, ale přece jenom některé z nás tady očekávají 2. potomka :wink:
Držím palečky aby bylo vše v s tebou i mimi vpořádku!!!Pak napiš!! Drž se mamino!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
8.8.05 14:41

Achoooj

Ahoj, zdravím všechny po víkendu :D

Já jdu na genetické vady až na konci srpna, zatím jsem absolvovala vyšetření na protilátky proti těm všem „divným“ nemocem a v poho :-)

Hehe to „řvaní“ je dobrej název…tak to mě stále ještě nepřešlo, ale cítím, že se lepší ta kocovina přes den (i když včera to byla asi nějaká výjimka). Ráno je situace stále stejná, tudíž tragická :?

Velmi silně trpím nedostatkem kalhot, neboť se již do žádných nevejdu, a to ani do těch, které mi byly dost velké :D a podprda už taky trpí silným nedostatkem místa :lol:

Jak jste na tom vy?

Lasconka a pidižvík

http://tickers.TickerFactory.com/…237/preg.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
8.8.05 15:20

Ryšavko - moc moc moc držím palečky, ať je vše OK. A ať je to třeba jen malý hematomek, který trápí mě… :? Ale přesně vím, jak ti je. Zažívala jsem to před 14 dny… :cry: To čekání na dr. a na UTZ bylo nekonečné, proto ti posílám moc a moc síly a hned se nám potom ozvy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasconko - já už jsem si pořídila nové kalhoty. Nejsou těhu, ale jsou super pohodlné… I když jsem zatím šla s váhou jen dolů, tak mi staré kalhoty nesedí :oops:

Werinko - genetika se opravdu dělá kolem 16tého týdne. Jsou to tzv. triple testy na vrozené a vývojové vady… No a tuším ve 20tém týdnu, by měl být velký UTZ… Ale ruku do ohně za to nedám :oops:

Jdu uvařit Hanile „kakajo“ a měla bych začít něco dělat, ale dnes se mi opravdu vůbec nechce..
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ola
17
8.8.05 15:33

Tak vás všechny zdravím,

i nové přírůstky. Docela mě zaujala debata o EKG, protože mně zatím doktor neposlal ani k zubaři ani k mému obvodnímu, tak si říkám, že snad při příští návštěvě. Ale i kdyby mě neposlal, tak si preventivně zajdu asi sama, člověk je pak klidnější.

Svatba: taky jsme se s přítelem brali po pěti leté známosti, a taky jsme spolu bydleli, měli společné dluhy a tak nějak nám ten papír připadal zbytečný. Ale pak přišla krize a dávali jsme si tzv.pauzu a tak trochu se dělili o věci a byl to někdy boj. No a když jsme se pak uklidnili, vyříkali si všechno co jde a tak po půl roce spolu začli zase bydlet (a musím říct, že je to daleko lepší), tak už to bylo takový divný se nevzít a je fakt, že nelituju. TAky jsem si nedovedla představit sebe sama v bílých šatech a přítele v obleku, ale nakonec jsme byli fakt moc hezký pár (fotky jsou důkazem). Brali jsme se v dubnu, den před mými narozeninami, vyšlo nám počasí, pozvali jsme jen nejužší rodinu, takže nám odpadla spousta starostí a musím říct, že ten den byl fakt bezva a budu na něj velmi ráda vzpomínat (POZOR: nezapomenout při obřadu manželovi šlápnout na nohu, jakmile řekně ANO) - je to docela zábava, taky jsem tento zvyk neznala a bylo to pěkné spestření obřadu - hlavně když ženich tuhle srandu nezná - takže pozor - nevykecat.

Jinak na mě snad jdou nějaké nevolnosti. Ale možná je to chřipka, tak uvidíme, jak budu vypadat zítra a raději dám pár dní v postýlce.

jinak se mějte hezky a vaši miláčkové taktéž

PS: jak si zajistit aby tam byl pokaždé metřík. Vytvořený ho mám, ale teď se mi nezobrazil?

Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
8.8.05 16:28

Oli - musíš si vždycky při odpovědi zaškrtnout políčko připojit podpis… Je to dole pod oknem, do kterého píšeš.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.8.05 09:15

Jenom zkouším, jestli se mi zobrazí počítadlo.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
9.8.05 09:16

Tak ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...