Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
785
11.8.05 14:16

WERINKO - velikostně je stejná - vejde se do výtahu i do kufru auta, složit se dá jednoduše. Co se týče MHD - tam jde hlavně o jezdící schody, kde musíš jet „zády“ ke schodům právě kvůli tomu jednomu kolečku vpředu.

Já mám tady v Praze výhodu v tom, že mám skoro u nosu obrovský obchod, kde mají snad 40 kočárků a nechají mě třeba hodinu zkoumat, jak je který těžký, jak se s ním jezdí :-) a předvedou mi, jak se dá složit a jak se dá sundat potah, zda je prací. Takže jsem nakonec vybrala tohle - kvůli tomu otočnému kolečku a taky tomu, že už s ním mám dobré zkušenosti…

ŠÁTEK - fakt si ho žádná pořizovat nebudete? Já bych ráda, protože mám ještě pesa a třeba na takové to kratší venčení se mi to zdá lepší, než kočárek…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
11.8.05 14:30

Werinko - já spím jako zabitá. Lehnu už před desátou a ráno mám problémy se vykopat z postele. Ale větčinou jsem vyspinkaná do růžova. Už mi ani není moc špatně a do snídaně se nemusím nutit.

A kočárky ani nic podobného ještě raději nevybírám - chci počkat až po triplet testech. Pak teprve začnu. Ale samozřejmě už přemýšlím. A asi koupím jenom hluboký a sporťák až později. Mám už slíbeno, že toho spoustu dostanu od kámošek (teda spíš jim za to koupím něco na jejich větší děcka, než abych to jen tak dostala, to by mi přišlo blbý), tak toho snad tolik nebudu potřebovat. A mamka má na půdě kolíbku - ta se bude muset sice natřít, ale už se na ní moc těším. Pamatuju jak v ní synovci byli sladký.

Majdino - jestli to jde tak dr změň - čím dřív tím líp. Za ty nervy to nestojí. Ten můj je slvělý - prý mě radši pětkrát zbytečně vyžene, než abych jednou nepřišla.

Hanuliku - to nic to jsou hormony. Já zase v úterý doma manžovi brečela a nemohla jsem přestat. A bylo to kvůli blbosti. Byl z toho chudák celý špatný a nevěděl co se mnou má dělat.

Laskonko - šátek určitě taky plánuju. Jen jež něco sesmolím tak už je tady zase spousta příspěvků a nestíhám to ani číst.

Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.8.05 14:42

Ahoj Ryšavko,
díky za útěchu s tím brekem to znam, to mě taky chytlo v neděli.
Holky, vážně je ten šátek tak dobrý, já nevím, mě se zdál celkem zbytečný, asi jsem se ale spletla. Na co je vlastně dobrý?
A neplánujete některá cestovní postálku a lehátko.
Něco už mám vyhlídnuté na netu, ale nevím nevím. Včera v tom dětském krom té klokanky nic moc neměli a bylo tam, krom toho kočárku a klokanky dost draho.
No, možná se mi to jenom zdálo.
Taky plánuju krosničku pro Stázinku, jestli s ní máte některá zkušenosti dejte mi prosím Vás moc vědět. Líbí se mi od Chicca s tou stříškou, ale stojí okolo 1800,–, tak nechci zbytečně vyhodit penízky.
Díky moc předem za radu.
 Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.8.05 14:42

AHA, TAK NA TÉ 3KOLCE JE TO PŘEDNÍ OTOČNÉ, TAK TO JOOOOO. JSEM MYSLELA TY TROJKOLKY, CO MAJÍ PEVNÉ PŘEDNÍ KOLEČKO. S OTOČNÝM JSEM ANI ZATÍM NEVIDĚLA. NO KOUSEK OD NÁS (OD OPAVY) JE VELKOSKLAD S KOČÁRKY, TAK SE TAM CHYSTÁME S ROMČOU ZAJET PODÍVAT, AŤ MÁME PŘEDSTAVU CO VLASTNĚ CHCEME A KTERÝ BUDE NEJLEPŠÍ.

RYŠAVKO: ROMČA MÁ TAKY KOLÍBKU A ŘÍKAL, ŽE JE TAKY MOC PĚKNÁ, TAK MUSÍM NA NI KOUKNOUT A ZVÁŽIT, KDE JI UPÍCHNU.

ŠÁTEK URČITĚ NEE, ALE CHCI TAKOVOU TU KLOKANKU, ABYCH MOHLA PRCKA VZÍT NA RYCHLO VEN, KDYŽ PŮJDU TŘEBA VENČIT PEJSÁNKA NEBO BUDU POTŘEBOVAT ODSKOČIT JEN VEDLE DO OBCHODU, TAK TO NEBUDU VYTAHOVAT KOČÁR, TO BYCH ZBLÁZNILA. AKORÁT MUSÍM VYMYSLET KDE KOČÁREK ZAPARKUJU, AŤ MI HO Z BARÁKU NIKDO NEŠLOHNE. BLBÉ JE ŽE BYDLÍM V 2. PATŘE A NENÍ TAM VÝTAH A NAHORU HO SMYKAT NEBUDU, TAK HO DOLE ASI PŘIMKNU JAKO KOLO.

V NOCI SE BUDÍM I 2X KVŮLI ZÁCHODU - MUSÍM NA MALOU. POSLEDNÍ DOBOU MÁM CELÉ LETIŠTĚ V LOŽNICI PRO SEBE. ROČMOVI SE SKORO POŘÁD DAŘÍ USÍNAT V OBÝVÁKU, TAK JAK SE V NOCI VZUBÍM, JDU VYPNOUT TV A NECHÁM HO TAM CHRNĚT, TAK SE MŮŽU ROZVALOVAT JAK CHCI. NĚKDY MI TO VYHOVUJE.
NA SEX BY CHUŤ I BYLA, ALE VEČER MI BÝVÁ DOST ZLE A JSEM K.O. SKORO POŘÁD CHRNÍM NEBO ODPOČÍVÁM, UŽ I KVŮLI ROMČI SE TĚŠÍM, AŽ TOHLE OBDOBÍ PŘEJDE. JEN ŘÍKAL, ŽE SE TĚŠÍ, AŽ BUDEME PLODIT 2. DÍTĚ, ŽE SI UŽIJE SEXU AŽ AŽ :lol:
TAK PRO DNEŠEK ZATÍM PA PÁ - FRČÍM DOMŮ ODPOČÍVAT
DRŽTE SE MAMINY A POHLAĎTE SVOJE BŘÍŠKO!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.8.05 14:49

HANULIKO: já cestovní postýlku plánuju určitě,už kvůli toho, že budu piškota dávat na hlídání k babičkám i přes noc (až nebudu kojit) a nebo když tam pojedeme a budeme tam chtít přespat, nebo když pojedeme v létě na dovču, tak kde by piškot hajal?
O cestovním lehátku neuvažuju.
Pokud tu krosničku využiješ, tak si ji kup, ale jestli moc ne, tak na co jí budeš mít.
Co budete kupovat vaničku nebo kyblík??? Co je lepší???

NEVÍTE KDE SE DÁ KOUPIT DRŽÁK NA NEBESANA POSTÝLKU??????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.8.05 14:54

Werinko:

mrkni na tohle http://www.babypark.cz/DetailPage.asp?…
nebo na internetu si zadej drzak na nebesa a vylitne ti toho hodne:-)
tak to probrusli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
11.8.05 14:59

Já budu kupovat cestovní postýlku - jezdíme často na chalupu a tam se mi bude hodit.

Já radši ten šátek, než klokanku. Viděla jsem teď malinké miminko v klokance a přišlo mi, že se tam moc bimbá a že opora pro záda taky nic moc a od kámošek jsem na šátek slyšela celkem dobré reference. Myslím, že když se ho naučím vázat, tak to bude stejně rychlé, jako vrznout dítě do klokanky. Navíc náš první miláček je 45ti kilový labrador (velmi temperamentní), takže očekávám ještě nějaké nenadálé vylomeniny z jeho strany :lol: Ale jinak je to milášek.

Vlastně tedy po triple testech plánuji nákup: kočárek, postýlka, přenosná postýlka, šátek, autosedačka (dostanu). Což by bylo z „technických“ vymožeností všechno.

KOUPÁNÍ - ani já se nemůžu rozhodnout, zda kyblík nebo vaničku - musím se někde kouknout, jak se v tom ty dětičky vlastně koupou. žádná z mých kámošek kyblík nemá, ale docela mě to láká, ale nevím…

Lasconka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.8.05 15:08

Werinko - já myslím, že každopádně je lepší vanička, měla jsem ji u obou dětí a využije se hlavně déle než kyblík, ten máš na chvíli. Navíc já koupu mimi stejně už od půl roku ve vaně, je to pohodlnější, než se tahat s vodou.
Já tu krosničku určitě využiju, protože malá bude mít dva a půl, jak půjde mimčo do kočárku a neujde ještě větší dálku. Navíc chodíme s pesanama na procházky a tak bude moct více trajdat s náma. Mě jde spíš o to, že jsou jen do 15 kilo a Stázi má už teď přes 14. Taky jsme včera viděli krosničku za 600,–, ale byla úplně obyčejná, bez stříšky a připadala mi dost vetchá, tak nevím. Třeba má někdo více zkušeností víš, tak to chci prosondovat co a jak.
Přece jen 1800,–, se mi zdá už dost, tak ať zase neutrácíme zbytečně.
Předtím jsme o krosničce moc neuvažovali a nikdo v blízkosti ji nemá, takže nemám zkušenosti.
Snad bude někdo vědět. Ale i tak děkuju za odpověď.
 Haňula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
11.8.05 15:34

Hanulinko a Ryšavko,

díky za reakci. K tomuhle doktorovi už NIKDY nepůjdu, kdybyste ho slyšely, jak se mnou mluvil teď při tom ultrazvuku…A to já jsem drsňačka, žádná cukrová panenka, ale fakt , co jsem si vyslechla…No, každopádně, jsem 7tt+2dny a na utz neviděl nic. Resp. malé vajíčko v děloze, které prý mělo jen tak 2mm. Já jsem mu říkala, že ségra má už ze 6.týdne z UTZ fotku a na ní napsáno „srdeční ozvy patrné“ a on natočil ten monitor ke mně a řekl ironicky - no tak mi ho tam ukažte, jestli nějaký vidíte…Ale aspoň mi pak teda milostivě řekl, že to asi v pořádku nebude. Napsal mi duphaston a nemám to vzdávat, ale po tom, jak se choval, očekávám krvácení do dvou dnů…
Takže opouštím tohle fórum a jdu…nevím kam. Nejvíc mě šokoval ten jeho přístup…opravdu nevím, proč se takhle chová, co z toho má, proč je takový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
11.8.05 15:42

Majdi - to je mi líto. Ale ještě to nevzdávej a v pondělí zajdi k tomu druhému doktorovi. Alespoň to s někým rozumým probereš.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
11.8.05 15:55

Majdi - je mi moc líto, že jsi narazila na takovýho … (ani mě nenapadá správný termín :evil: ). Nevzdávej to a poraď se určitě s jiným lékařem!!! Hodně z nás mělo ze začátku problémky a zvládly jsme to!!!

Koupání - vytáhnu vaničku po Hanile, ke kyblíku jsem nenašla vztah a je opravdu hodně na krátkou dobu…

Nošení - mám klokanku, šátkování mě nechytlo. Spíš jsem uvažovala o baby vaku…

Krosnička - bohužel nemám vůbec žádné zkušenosti

Holky já mám tolik práce a tak strašně moc se mi nechce :? Ale asi se do toho pustím, ať to mám za sebou… Ve 20.30 si jedeme vyzvednout manžílka na nádraží tak už se na něho moc těším (byl sice pryč jen 2 dny, ale to stačí…)
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 07:23

MONINDO: díky za tip na držák na nebesa :wink:

HANULINKO: taky myslím, že kyblík asi nebude na dlouho, tak si asi radši opravdu pořídím tu klasiku - vaničku a používala si takové to látkové lehátko? teď se prodávají i nějaké plastové, ale to mi příjde pro mimi drsné takový kus plastu??!!

MAJDI: nevzdávej to, zajdi k jinýmu lékaři, ať slyšíš i jiný názor!!! Nevěš hlavu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
12.8.05 07:59

Ahoj při pátku!

Koukám jaké jste povídálky - já nestíhám, od pondělka mám 14 dní dovču, tak v práci makám jak zběsilá …

Laskonka - jsem určitě pro šátek! Taky máme pejska, takže ho plánuju především na vycházky a poponášky doma a na zahradě … Jen mám strach jestli miminko unesu - mám jen 158 cm, tak si myslím, že to bude spíš šátek pro manžela :D - jen ať si taky zkusí jaké to je, mít miminko na (v) břiše 8O :D !
Dívala jsem se netu a dají se sehnat od 550,– Kč do 5000,– Kč. Ještě nejsem rozhodnutá od jaké firmy ho koupím, ale víc jak 1000,– Kč za něj dát nechci .....

Co se týká snů a usínání - usínám v pohodě, tak jako před těhu. Jen sny jsou absurdní (jak už někdo psal) - předevčírem se mi zdálo, že jsem v ložnici našla 2 pololeklé kapry a zachraňovala jsem je! Doukonce jsem s nima byla i ve vaně - fuj, fuj!

Nákupy - zatím chodím jen okukovat, sondovat ceny a pro inspiraci … Kočárek - nejsem 100% rozhodnutá, ale taky se mi líbí 3 -kolka, s hlubokou korbičkou, autosedačkou a sporťákem .....

Majdina - pryč od toho šarlatána! Nechápu proč už Ti ten Duphaston (Utrogestan) nenapsal dříve. A jaké máš dávkování? Já ho ze začátku brala 3× denně (aby se udržovala stálá hladina hormonů) a asi po 4 dnech 2× denně až do teď (celkem už 7 týdnů).
Hlavu vzhůru a držim palce :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 08:15

NEVÍTE JESTLI EXISTUJE NĚCO CO SE PŘIPEVNÍ NEBO DÁ NA OKRAJE VANY A NA TO SE POSADÍ VANIČKÁ??? AŤ SE NEMUSÍM SHÝBAT DOLŮ DO VANY.NEBO KDE BUDETE KOUPAT MIMI VY?MÁTE TO UŽ NĚJAK PROMYŠLENÉ? NEBO JAK SI TO DĚLALA TY HANULINKO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.8.05 08:21

VIKI JÁ SI CHCI KOUPIT TAKOVOU TU KLOKÁNKU, PROTOŽE KDYBYCH SI JÁ PŘI SVÉ VÝŠCE (STEJNÉ JAKO MÁŠ TY 158) KOUPILA ŠÁTEK, TAK SE S NÍM OMOTÁM CELÁ A MŮŽU HO MÍT MÍSTO ŠATŮ A JEN NĚKDE BUDE HRBOL A V NĚM SCHOVANÉ MIMI A NA NĚJAKÉ VÁZÁNÍ JÁ NEMÁM ANI NERVY. MOJE TETA MĚLA KLOKÁNKU NA BŘICHO A BYLA S TÍM NADMÍRU SPOKOJENÁ A I JÁ JSEM V NÍ NESLA PÁRKRÁT BRATRÁNKA BYLO TO SUPER A TO JSEM BYLA JEŠTĚ TEHDY MALÝ ŠPUNT A BYLO TO POHODLNÉ, JEN SE MUSÍ KOUPIT DOBRÝ TYP KLOKÁNKY. NEŽ BYCH SI OMOTALA ŠÁTEK, TAK MĚ TREFÍ, KLOKANKU JEN HODÍŠ PŘES RAMENA, ZAPNEŠ, ŠUPNEŠ MIMI A JDEŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí