Poradna duly
Jana Čurdová
BERUN: Tak to se divím, že ti dr. dělal zatím jen 1 UTZ, já už mám za sebou 5:-) Ale určitě to bylo díky mým problémům. Za to fotečku mimíska nemám žádnou. To je šílená doba, až do 30.8, že:-) Člověk by nejraděj chodil každý týden, aby věděl, že je vše OK. A v čem jsou ty plenky na bambinomio.cz speciální, njede mi ta stránka otevřít?
MONINA: Příští týden jdu k dr., tak budu vědět, zda mi povolí cvičení nebo ne, pak se ti ozvu, kámoška by též chodila, ve více lidech bude větší sranda:-)
Illko - čím víc tím líp, já tam po dovolené zavolám a zjistím co a jak… Pak se domluvíme…
Berun - já mám prosím další KO 30.8. v 17.00 - UTZ, odběry na triple testy
M.
BERUN: Tak já také prosím o zapsání - kontrola 24.8., poradna 7.9.
Díky:-)
Jó ty holky Ostravský, ty jsou krásně vzorný
díky už to mám napsané.
ILLKA: Ten systém je dost podobný jako u klasických bavlněných plínek akorát jich spotřebuješ o dost míň. V
ě jsou bavlněné plínky se speciálním povrchem (tolik se nepromáčí a vydrží dlouho aniž by to mimi obtěžovalo) a pak tam máš plenkové kalhotky. Pošli mi mail a já ti na něj pošlu diskuze ohledně těchto plenek a až ta stránka půjde tak se podívej na bambino mio, nebo si dej do vyhledávače bavlněné plenky-pak se ti ukáží i Poppolini, které jsou stejné. Na jejich stránkách je to dobře vysvětlené, určitě stojí za to si to přečíst. Já jsem rozhodnutá, že do toho půjdu!!!
No vidíš to, máme stejný termín (já 27.2.) a Dr. mi právě řekl, že mám naprosto ukázkové a bezproblémové těhotenství, takže mě nemusí tolik hlídat a monitorovat. Takže jsem byla na 1.UTZ v 9tt+0 a fotečku z UTZ mám v Nové fotogalerii-Nové snažilky 2005, tak se tam mrkni. Až půjdu na KO tak mi zase nebude dělat UTZ ale jen pohmatově, protože tam jdu ráno a UTZ se dělají až odpoledne…takže stejně 30.8. ho ještě neuvidím. Akorát Dr. něco breptal o tom, že se UTZ dělá v 16.týdnu, tak by mě tam na UTZ měl brzy po tom objednat.
Kolem 20.týdne se chci objednat na 3D UTZ, což si ráda zaplatím a snad se dozvím, co vlastně nosím v bříšku ![]()
BERUN: Budu ráda, když mi pošleš na mail: ila@email.cz odkazy na ty diskuze, to mě zajímá, ráda si to pročtu a něco nového se dozvím. Na tvého beruňáka jsem se koukla, je to pěkný pašák!:-) Je fakt, že není třeba dělat UTZ, když není důvod, doktor určitě ví.
ILLKA: Tak už to máš na mailu
Jsem ve finále zvědavá kdo z nás se stejným termínem bude nakonec rodit dřív:)
Pokud byste některá měla ambice založit náš denníček, nebo fotogalerku, napište na to svůj názor.Nebo budeme jenom v denníčku zimních miminek??? Co myslíte???
I když tedy nevím jak by se ten denníček jmenoval…Od ledna do dubna
![]()
Berun - já bych byla pro náš deníček…
A klidně bych to nechala jako březňátka nebo ledno-dubňátka
Bylo by to možná malinko přehlednější, než tady v diskuzi…
Ale já moc velkej spisovatel nejsem, tak nevím, jestli bych něco kloudného sesmolila…
MONINA: Je pravda, že v očekávání zimních miminek je to tak, že jsou tam holky o 2 měsíce napřed, což je velký rozdíl…zase se obávám aby nebylo předenníčkováno, hodně z nás přispívá do svých „mateřských denníčků“ Nové snažilky,Zebřičky,Těhule…ale tam se zase nepotkáváme my z téhle diskuze…prostě záleží, jestli byste chtěly a o názvu můžeme debatovat ![]()
Berun - No já jsem pro deníček opravdu „všema deseti“ ![]()
Já taky chodím do svého deníčku a myslím, že je lepší, když budeme mít deníček. Je to přehlednější a člověk nemusí tak moc listovat, když tu nějakou dobu není… A předeníčkováno nebude asi nikdy. Myslím, že budou stále vznikat nové a nové… A některé holt zaniknou…
Tak já hlasuju PRO ![]()
Já bych taky byla pro náš deníček. V deníčku zimních miminek se moc neorientuju, protože jsou většinou opravdu o dost napřed.
A název bych klidně dala Březnátka nebo Březnátka a všichni kolem. To je jedno. ![]()
Berun - Já taky hlásím poradnu 17.8. To je pozítří, tak nevím, jestli to má ještě cenu to zaznamenávat. Spíše ve středu nahlásím další termín. ![]()
A mám sebou přinést moč. Holky, v čem tu moč nosíte? Já vymyslela jen půllitrovou pet flašku, ale do toho ta sestra ten papírek neponoří.
Jinak doma žádný vhodný flaštičky nemáme. Asi špatně vedu domácnost, když nemáme flaštičky na moč. ![]()
ZUZZI: Moč můžeš přinést třeba v lahvičce od léků nebo od přesnídávky. Sestra mi říkala, že nemusím nosit, papírek jsem dostala, odskočila si na záchod, a ona se jen na papírek podívala, řekla, že je to OK, a bylo. Pokud tam mají WC, tak to tedy není nutné, neposílá se to na žádné rozbory, na papírku se to objedví ihned.
Jsem taky jednoznačně PRO náš „březňátkový“ deníček!
Takže ZUZZI a MONINA hlasují pro, fajn, kdo další???
ZUZZI: Nejlepší je lékovka, ale dobře vypláchnutá, mě naštěstí dali přímo na gyndě takovou umělohmotnou zkumavku, kterou nosím na každou KO s močí. Je fakt, že ta PETKA nic moc, strká se tam papírek stejný jako je těhutest, tak aby jí pak sestřička neřezala pilkou, aby se k ní dostala
Zkus se zeptat v lékárně jestli tam nemají něco na moč…třeba mají…
Dobrá, dobrá…takže teď ten náš název…Zůstaneme Březňátka 2006???
Ahoooj do ubrečeného pondělka ![]()
Berun - já opravuji datum - jsem trubka
nebo to asi taky bude těhudemence - Lasconka/1978/Praha a TP 16.2.
Jinak já zatím pozoruji mírný ústup nevolností a co se týče únavy, tak tam změna žádná - já bych spala, až brečela ![]()
Těhukalhoty ještě nemám, páč má blbá velikost ještě nedorazila do Čech, tak budu muset ještě čekat. Ale zatím to vypadá, že je dostanu ve čtvrtek
Už se těším…
Lasconka a pidižvík