Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
15.8.05 14:20

…tak deníček Březňátka 2006?…proč ne, jsem PRO :) .....ovšem jsem zvědavá, jestli se mi podaří občas do něj něco sesmolit :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.8.05 14:28

Já jsem taky PRO ledno-březňátkový deníček. Ráda budu přispívat (občas mě nějaké to střevo popadne :lol: )

Jinak na kontrolu a do poradny jdu 29.8. ve 12.15. Bude se dělat UTZ a taky hned 30.8. jdu na triple test. Takže tak.

UTZ mám z každé návštěvy dr., takže mám docela pěkný přehled, jak je mimíso veliké. Podle babských předpovědí i podle toho čínského mi vyšlo, že čekám holčičku. Tak uvidíme. Pohlaví se „dotváří“ v 15. týdnu těhotenství, takže při dobré konstalaci miminka bychom se to mohli dovědět už teď na nejbližším UTZ. A když ne, tak neva…no dobře, jsem hoooodně zvědavá, copak to je…

Ale pravdou je, že měsíc do další kontroly je strašně dlouhá doba, jsem ouplně natěšená na další obrázečky, na srdíčko, na ty mrskající se nožičky a strašně se těším, až mimínka ucítím :-) Asi už se mnou ty hormony pěkně třískají :lol:

Las.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
15.8.05 14:38

Dobrá tedy: Holky, protože jsem koukala na seznámek a jednoznačně vedou únorové termíny, leden je jediný a duben také, dám název našemu denníčku Únorňátka a Březňátka 2006. Na únor se lepí leden a na březen Duben takže to bude k tomu. Jdu ho hned sesmolit, nebude poučný ale takový úvodní, snad se Vám bude líbit.

Zatím pa Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
15.8.05 14:53

Berun - skvěle jsi to vyřešila!!! Díky že tě tu máme. Budu nedočkavě vyhlížet, až deníček vyjde…
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.05 14:54

Berun - deníček bude fajn. Jsem také pro. I když to je asi už jedno, když ho jdeš zrovna psát :o
Já jdu na ko zítra a pak na utz 24.8 to budu 12-13tt.
Holky vy teda jste spisovatelky. Mám problémy to všechno přčíst
Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
4921
15.8.05 15:05

Tak jsem ho právě odeslala je kraťoučký, společně se seznámkem jmenuje se Únorňátka a Březňátka 2006-1.díl Máme za sebou první trimestr, až bude vhodné téma, kdykoliv se můžete o díl přihlásit. Čekají tam 3 příspěvky, takže ho tam možná uvidíme už dnes večer, nebo zítra.

Už pospíchám domů!!! Mějte se moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
15.8.05 15:08

Ještě jsem zapomněla že jsem požádala o založení stejnojmenné fotogalerie, kam budeme moct dávat fotečky. Už fakt letím. Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
15.8.05 15:34

Ahoj Holky,

děkuju ještě jednou za Vaši podporu. Dnes jsem byla na vyšetření u jiného lékaře, který na UZ taky nic moc neviděl, ale řekl, že uděláme opakovaně Hcg v krvi a uvidíme. Hned po obědě jsem volala do laborky pro výsledky a můj Hcg je jen 6tis jednotek (před víc než 14 dny to byly 4tisíce) Zavolala jsem hned panu doktorovi, že to chci mít za sebou, takže zítra ráno si mě otestují a pak jdu hned na zákrok. Vajíčko se nevyvíjí. Další podrobnosti nevím, proč, jak…Ani nepočítám, že mi někdy někdo důvod řekne, nejspíš se to odbyde jen - to se stává. Teď už tedy balím do nemocnice a pevně věřím, že nenastanou žádné komplikace a budu moct jít hned druhý den domů a i později že bude všechno OK. Takže snad příště, měla jsem to tak krásně spočítané, že porodím pár dní před svými třicetinami, to už tedy nestíhám, ale snad se to někdy podaří. Řekněme, že mám ještě 10 let na další pokusy.

Tak vám všem ostatním držím pěsti, ať žádné komplikace nepřijdou, snad jsem teď udělala čárku do té špatné statistiky, tak logicky Vás musí být hromada, které se započítají do té dobré. Opatrujte se. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
15.8.05 15:41

Majdi - je mi to hrozně moc líto :cry: Vím že slova útěchy asi moc nepomůžou… Tak ti alespoň přeju moc a moc sil a hlavně ať vše zvládneš v pohodě!!!!
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.8.05 16:54

Ahoj holky!

Teda člověk sem 2 dny nezajde a Vy toho nakecáte 8O ! Dnes mi právě začala 14 -dení dovolená, tak doufám, že se nademnou to počasí smiluje!

Berun - fakt SUPER nápad s NAŠÍM DENÍČKEM a fotogalerií :D ! Jako vždy jsi nezklamala, jsi taková naše duchovní matka :D . Netrpělivě vyhlížím 1.díl…
Taky mě docela zaujali ty bavlněné plínky, prosím pošli mi tu diskuzi na mail (viz.SZ).

Na KO jdu steně jako ty a Laskonka 30.8. v 9,30 hod.

Majdina - jsi statečná holka a moc obdivuji tvůj přístup k věci..... Přeji Ti hodně síly pro nadcházející dny a věřím, že se brzy ukážeš v našem deníčku :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
15.8.05 18:59

ahoj holky,

koukam,ze je na svete i denicek,ale ja tem denickum moc nerozumim:-)

dneska jsem byla v poradne uz mam prukazku,EKG za sebou a tri lejstra na zakladni odbery,jeste jsem stihla se objednat v Gennetu na ultrazvuk,bude 5.9. a odebrali mi krev na screening.
Holky Prazacky,taky vas posilaji do Gennetu?
termin porodu mam 13.3.06

zitra jedu na tyden s malym k babince,tak si po navratu asi poctu,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.05 07:46

NAZDÁREK HOLKY!!!!
TAK UŽ JSEM KONEČNĚ TADY. NESTIHLA JSEM SI ALE PŘEČÍST VŠE CO BYLO ZA 3 DNY MÉ NEPŘÍTOMNOSTI NAPSÁNO, JEN VČEREJŠEK,JE TOHO HABADĚJ A V PRÁCI NESTÍHÁM.

O VÍKENDU JSME ZAPÍJELOI SVOBODU - BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ AKCIČKA!!!!VYŠLO NÁM I POČASÍ, TAKŽE TO BYLO 100%, HNED BYCH TO ZOPÁKLA. ALE VČERA JSEM NEVSTALA Z POSTELE A NAVÍC JSEM PROBLILA SNAD CELÝ DEN. ACH JO! VŽDYŤ U Ž TO MÁ ODEZNÍVAT!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.05 07:54

HANULINKO A TA BABSKÁ PŘEDPOVĚĎ - KLUK
A JAK JSEM SI DĚLALA TU PŘEDPOVĚĎ NA E-MIMINU TAK JSEM SE MINULE SEKLA, ŽE MI VYŠLA HOLKA, SEM POČALA V KVĚTNU A NE V ČERVNU A KVĚTEN MI VYŠEL TAKY KLUK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.05 08:17

NOVÁ FOTOGALERIE - TĚŠITELKY - MOJE MALIČKOST S NASTÁVAJÍCÍM MANŽOU A MIMI V BŘÍŠKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
16.8.05 08:22

WERINKO: už máme svůj vlastní denníček Únorňátka a Březňátka 2006 jdi se tam mrknout, budeme si psát už tam…na fotečku jsem mrkla, jste fakt oba krásný, to bude mimi jedna báseň…
Takže v denníčku na hlavní stránce ahoj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí