Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
656
4.7.05 15:32

Berun - to máš skoro jako kdyby jsi doma už jedno dítko měla :D Já zase nosím 15ti kilovou berušku :? Já už jsem si taky hledala těhobik… Většinou se cvičí od 20tého týdne a plave od 14tého. Uvidím, jak to bude časově, ale ráda bych chodila.

Holky mě se dnes tak motá palice, že ani nemám odvahu jít s malou ven.. A už mi tu pěkně kňourá. No bude to muset ještě vydržet, než se vrátí tatínek z práce…

Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.7.05 15:33

Berun,
dnes jsem unavená taky :cry: Ale je to tím, že jsem z víkendu odjížděla až dnes a abych se z Děčína dostala na osmou do Prahy musela jsem vstávat po páté :roll: Hrůza. A to jsem mamce slíbíla, že spolu zajdem do kina. Budu jí to muset rozmluvit a půjdeme zítra.

Jé o těhucvičení také uvažuju. Jestli něco objevíš tak dej vědět. Třeba bych se přidala 8O V které části Prahy budeš hledat? Já bych hledala něco v centru (pracuju blízko Karláku) a nebo v Dejvicích (odtud mi jezdí bus domu).

Ryšavka.

• Citovat
  • Upravit
15
4.7.05 20:58

Ahoj holky,

Zuzzi: drž se a hlavně mimís taky… klidně bych se v:,–(ila, že jsi jen otěhotněla trochu dýl než je obvyklé… Moc držím palečky…

Ryšavka, Berun: taky bych mohla pořád spát… znám to už z minula.. to jsem naštěstí měla ještě 2 měsíce prázdnin, který jsem celý prospala :) Teď nemám s prckem moc nárok. Manžel dneska odletěl na služební cestu do Německa a jako na potvoru malej dostal 39°C horečky… Snad to bylo ze sluníčka… Teď už teplotu nemá, tak jsem zvědavá jaká bude noc…

Jinak zítra má být pěkně ošklivě, tak se asi zakopem doma a nevystrčíme z postýlky ani nos… Maximálně pustím Máťovi Bořka stavitele… Momentálně hit no. 1.

Krásný večer :-D
Onika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
5.7.05 08:16

ahoj babulky,

vonku krasne leje a ja som sa tesila, ako ohromne si pospim, ale houby. kusok pri nas buduju kanalizaciu a ani ten nadherny dazd ich neodradil, aby vonku nehucali s nejakymi stavebnymi strojmi :( :evil:

Rysavko, Berun - ten vytok mam aj ja. vraj je to normalne a cipok sa tym chrani pred vniknutim cohokolvek, co by mohlo ohrozit mimi. kym to nesvrbi, je to ok.

Rysavko , to je moc fain, ze tvoji svokrovci vase tehu tak pekne prijali a mali radost.
Berun , a ty si zo svokry nic nerob. skoda, ze nevie prejavit uprimnu radost z niecoho tak krasneho. verim, ze to mrzelo hlavne tvojho manzela, pre teba je to svokra ale jemu je to vlastna mama a preto musel byt z jej reakcie o to viac sklamany.

co sa tyka oznamovania, my sme este nepokrocili nikam. a kedze zijeme v prahe a cela rodina je na slovensku, tak skoro sa to asi ani nedozvedia. najradsej by sme im to samozrejme povedali osobne a neviem, kedy tam najblizsie pocestujeme. nasi sa to teda dozvedia skor, pretoze ti byvaju ovela blizsie a chodime tam castejsie. manzelovej rodine to asi budeme musiet aj povedat len telefonicky, kedze byvaju az na vychodnom slovensku, chodime tam menej casto a boli sme tam pred 2 tyzdnami, takze najblizsia navsteva v nedohladne. ale verim, ze budu mat vsetci velku radost, ako na mojej tak aj na manzelovej strane. vzdy nam davali (nastastie nevtieravo) najavo, ze sa na nase babatko tesia :D takze oznamovat im to bude prijemna radost :D

Onika - dufam, ze maly uz je v poriadku a ze teplota je fuc. aj kolega v praci sa stazoval, ze im 1,5 rocna dcerka zrazu dostala teploty - vraj je to nejaka letna viroza a je toho medzi detmi teraz hodne. tak sa opatrujte.
a co je zac ten Borek stavitel :?: :o

Zuzzi - len pekne lez, nozky hore :) a oddychuj. ak mas take nepravidelne cykly, urcite je mimi len mladsie, ako si pan doktor mysli, uvidis, vsetko bude v poriadku. drzim ti palce, ozvi sa nech sme aj my spokojnejsie.

Viki - uz tu asi nie si, ale aj tak ti prajem - uzi si krasnu dovolenku. mna nejaka caka az na konci leta, mozno az v septembri alebo v oktobri a to je este pekne dlho :(
tak ty si ju vychutnavaj naplno :lol:

idem si skusit dat na usi nejake sluchadla a pustit hudbu a skusit este spat. alebo ze by som isla upratovat :roll:
no, este si to rozmyslim :lol:

papa, uzite si pekne 2 dni volna

Baboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
5.7.05 09:53

BABOO: U nás taky ohromný déšť, jak by ne když bydlíme skoro u Prahy jako ty a to jsme si na dnešek naplánovali grilování. Asi budeme s manželem spinkat. On má naštěstí válení moc rád, tak proč ne.

RYSAVKA: Já bych taky chtěla chodit někam do centra Prahy, protože tu pracuju, tak bych si na to rovnou počkala. Dobré kurzy jsou na www.materstvi.cz je tam hlavně ta gravidjóga kterou chci cvičit. Vždyť čekáme Ryby, které milují klid a citlivý přístup a taky vodu. Vím že se na kurzy chodí cca od 14tt. Jenom je špatné že tu gravidjógu mají od 10-12hodin to bych chodit asi těžko mohla, když budu v práci. Jinak to A-centrum na těhle stránkách je na Florenci takže pro mě ideální. Zkus po něčem zapátrat, já taky a můžeme chodit společně, co holky????
CHtěla bych mimi dát relaxaci a hezkou hudbu a odpočinek ve vodě, aby bylo uvolněné a spokojené. Ale jak říkám začnu se o to zajímat raději až po UTZ moc se bojím plánovat a najednou by to třeba nebylo OK. Takže mi v pátek držte palečky, hned jak přijdu budu referovat. I když na net půjdu určitě ještě dřív.

Berun 6tt+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.7.05 12:05

Berun, Ryšavka: taky bych chodila cvičit a plavat, ale nemám hlídání, takže pokud tam není koutek, tak je to pro mě asi pasé :) však uvidíme jak se to vyvrbí… jinak my bydlíme na okraji Prahy, ale s dobrým spojením do centra :)

jinak u nás pořád teploty… naštěstí prší, takže se můžem válet a koukat na pohádky, kterých je dneska v televizi hafo :)

a pro info: Bořek stavitel jsou kreslený pohádky… můj syn je lehce ujetý na bagry, takže se v tom vyžívá :)

počkejte na co vám vaši kluci budou koukat :-D

a pěkně všechny odpočívejte :)

Onika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
6.7.05 11:28

ONIKA: je fakt že s jednou ratolestí se ty plány dělají už hůř, leda že bys sehnala nějaké hlídání a vyrazila s námi. S tím plaváním to ale jde. Já Bořka stavitele znám, mám od bráchy 3,5letého synovce, který je taky ulítlý do bagrů, traktorů apod. věcí. Moje maminka-tedy babička bydlí nad stavbou Justičního paláce, už rok nezná synovec nic lepšího než pozorovat bagry a chlapíky na stavbě. Pokud budu mít kluka už se na to pomalu připravuju, hlavně když je náš budoucí tatínek blázen do Amerických aut a už plánuje jak bude krosit s malým, či malou srazy amerikářů. Aspoň si oddechnu, když se výchovy ujme táta :lol:

Včera jsme relaxovali a dneska to uděláme taky abych si odpočinula, pátek se mi blíží. Snad bude všechno OK, já fakt nemám žádné příznaky. Není mi špatně, nemám extra chutě. Jen mě občas bolí podbřišek a mám extra citlivé bradavky. Snad je to normální, že někdo prostě nemá nevolnosti, moje mamí je taky neměla. Asi je to fakt dědičné.

Berun 6tt+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
6.7.05 11:49

Berun,

nic si z toho nerob, sme na tom UPLNE rovnako. nic mi nie je, ani sa mi nechce verit, ze som tehotna. sem tam ma pichne v podbrusku a bolia ma prsia, ale to je vsetko. ziadne chute alebo nechute, ziadne nevolnosti, ziadny citlivejsi cuch ani kovova chut v ustach, nic take sa nekona … :? :roll: zatial? uvidime. akurat chodim mozno trochu castejsie na WC, ale to pripisujem hlavne tym litrom vody a dzusov, ktore denne vypijem.
ci to este pride neviem, hlavne sa snazim verit, ze aj tak je vsetko v poriadku a malinke si rastie ako ma.
clovek je z toho zblbnuty, ked odjakziva pocuva, co vsetko sa s tehotenstvom spaja, ale nikde sa nedocita, ze to moze mat aj uplne iny priebeh. ale mozno je to aj tou dedicnostou, ako pises (len ja neviem, ako na tom bola moja maminka, musim zistit :lol: ) alebo vraj kyselina listova zmiernuje tehotenske nevolnosti a este aj kazda zena ma inu hranicu znasanlivosti hormonov … no, snad to je vsetkym dokopy a nasi mimiskovia su v poriadku :!

Baboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
6.7.05 11:50

Ahoj holčiny,
jelikož je mi od úterý dosti mizerně, včera jsem nebyla schopná vylézt z postele, tak odjíždím k našim do Olomouce. Tam jsem bez netu…
Mějte se moc krásně, ať se vám nevolnosti vyhnou obloukem a ať mimísci rostou. Budu se snažit na vás mrknout od mamky z práce…
Pa pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
6.7.05 12:49

Baboo: to jsem fakt ráda, že to píšeš, přesně tak, člověk čte o příznacích a to naše prostě probíhá jinak, tak se hned děsíme, jestli je to všechno v pořádku. Výtok přetrvává, špinění žádné a už se fakt těším i bojím na pátek až se konečně něco dozvím. I o potvrzení těhu, ha ha. Ale myslím, že není pochyb, vzlášť když už jsem 30DPO ,že????

ZUZZI: Moc na tebe myslím a pevně doufám, že se opravdu nic neděje a je všechno v pohodě, určitě se šetři a brzy se ozvi!!!

MONINA: Ať je ti mnohem líp a odpočiň si hezky. Pak se hned ozvi.

Konečně jsem si dala metr pod příspěvek na www. jak se to prosímvás dává, aby to bylo vidět jako u BABOO???¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
6.7.05 13:36

ahoj Berun,
tu je postup :

chod naspat na stranku www.tickerfactory.com kde si si vytvorila ten svoj vlastny ticker - az na tu poslednu stranku kde mas vsetky mozne URL a web atd. kody - skopiruj si do pamate ten bbCode (ten pracuje ako phpBB rovnako ako funguje aj emimi - vid malinkata informacia uplne na spodku emimi stranky „powered by phpBB) a ten skopirovany bbCode potom vloz tu na emimi do svojho nastavenia - musis byt prihlasena a hore na stranke je ikonka "Nastavení“ - ( tam kde si si zadavala udaje o sebe a vyberala typ smajlika) tam to vloz do okienka Podpis: tu bude odkaz na bbCode zo stranky ticker factory 

a nezabudni si dole zaskrtnut „Vzdy pripojit muj podpis“ na „ano“.

a malo by to fungovat :)

pa,

Baboo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.7.05 19:42

Baboo,
díky za návod :)
snad se mi to povedlo, a taky doufám, že jsem někomu nevybrala motiv :)
Všechny moc zdravím
 Onika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
6.7.05 19:53

Oniko,

myslim, ze si tam nevkopirovala ten spravny kod - z toho ako to vyzera tipujem ze si pouzila ten prvy - URL, ale spravne je ten druhy - bbCode
a dajte pozor ci ho mate skopirovany cely, je dost dlhy.

tak skus este raz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.7.05 20:02

Tak další zkouška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.7.05 20:08

Baboo, díky za nakopnutí… a takhle holky skončítě po třech letech na mateřský :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí