Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
350
1.7.05 11:41

Ahoj holky:-)

tak jsem přišla od doktorky. Vše je v pořádku:-))) jen jsem trochu zklamaná z UTZ, byl tam vidět jen gest.váček,který tedy byl o proti minule asi jednu tak velký.A mimíska jsem viděla jen jako šmouhu…takže jsem si ani neřekla o fotku.jdu tam 25.7.a to už prý bude srdíčko určitě vidět a taky dostanu průkazku.Jinak jsem dostala neschopenku,dosud jsem měla dovču a mám ležet…:-(Ale jsem přešťastná,že je vše o.k.

Oli, gratuluji:-)

Polárko:vidím to na dobré cestě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.7.05 11:55

EVAH - to muselo bejt nádherný, vidět malinkatoučkýho mimíska. A ty máš nějaký problémy, že ti Dr. nařídila ležet? Hlavně že je mimi v pořádku.
Do dalšího utz to uteče jako voda a dostaneš průkazku. Pak už to bude černý na bílým.
My to jdeme dneska oznámit rodičům. původně jsem jim to chtěla řídt až po utz a s fotkou, ale to bych nevydržela. Tak jim alespon vezeme ukázat ten náš nejlepší těhutest. Teda jako ten s těma nejlepšíma čárkama. :D

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.7.05 11:58

Ahoj holky,

ja jsem tak unavena, ze se me fakt chce porad spat…jeste po obede je to horsi:-)) Ja totiz chodim k dr. primo do nemocnice, tam maji vsechno zarizeni a podle dr. je tam jeste neco, co se moc na tom utz nelibilo, takze me radeji chce mit stale pod kontrolou…no urcite je lepsi takovato pece nez zanedbana…(to psal nekdo na sousedni diskuzi, ze ma jit na prvni utz az v 10. tydnu -to mi prijde divny…)

Evi, to je prima, ze to dobre dopadlo…jakou mas hodnotu hcg a v kolikatym tydnu jsi presne?

Berun, tak to cekaji opravdu vikendove dny odpocinku a pohody:-)) Tak se radeji fakt vyspi v praci, at jsi cila…

Rysavko, diky za podporu, doufam, ze to bude v pohode…

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.7.05 12:03

Zuzzi, je to bezva pocit,vědět,že je mimi v pořádku a roste jak má:-)

před rokem jsem v 17.týdnu potratila a k tomu teď když dlouho sedím nebo chodím,tak mě začně silně píchat po stranách podbřišku,tak proto ta neschopenka a nařízený klidový režim a k tomu Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
1.7.05 12:13

Ahoj Polárko, mě dr. krev vůbec nebrala, takže hcg nevím, bude mi jí brát až za tři týdny a to už je těhu vyšetření.

Jinak jsem podle všeho 6+1 a podle UTZ to prý odpovídá:-)
Takže při příští návštěvě už budu v 9.týdnu a bude to můj 4.UTZ.
jsem klidnější, že mám uTZ tak často, protože to minulé těhu, byl zamlklý potrat,takže jsem ani nekrvácela a přišli na to až právě při UTZ a to bylo za 5min.12.

Je super,že máš takovou skvělou péči, já vím,že jsou to někdy trošku nervy,ale je vážně lepší,když nás hlídaj:-))Určitě to bude v pořádku, uvidíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.7.05 12:16

Evah - tak to se hezky opatruj a odpočívej. Pro mimi je to určitě nejlepší a poroste ti jako z vody.

Polarka - máš pravdu, že je lepší být pod kontrolou Dr.
Já jdu na utz asi až v 9 týdnu, ale nechce se mi plašit a hledat jiného doktora, který by mě tam poslal dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.05 12:28

ahojte,

tak som tu - nadejna bruskanda NB som ja - Baboo od Matyskov ! :D

tak sme vcera tu nasu malinku bodku videli. bol to len malinky cierny puntik, ale bolo to krasne! :D pan doktor povedal, ze je tam kde ma byt a ze rozmerovo zodpoveda, ze to je vsetko, co mi moze zatial povedat. a ze mam prist znova 19.7. na tehotensku poradnu. :lol:
aj som sa ho popritom vsetkom samozrejme zabudla popytat na milion veci, ktore som mala v plane. :wink: sestricka mi potom zobrala tri ampule krvi a vypisala so mnou tehotensku knizku, ale zatial si ju nechala zalozenu v karte. o vselicom sme sa porozpravali a boli velmi prijemni.
a manzel stastny ako blska v cakarni. :D

aj ja som stastna ze je to naozaj pravda :D :!
a som rada ze tu s vami mozem byt !
musim teraz pracovat, iba som sa vam chcela ozvat, ako som slubila. verim, ze ste vsetky v poriadku aj vase bruska. precitam si vsetko podrobne cez vikend doma, ma byt skaredo, ale nam to urcite nebude vadit :) :wink:

opatrujte sa !

Baboo a limetka 5tt+3

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.7.05 12:38

ps: Berun, a tebe velmi pekne dakujem za zelanie, ktore si mi napisala priamo k nam do dennicka ! :)

Baboo

• Citovat
  • Upravit
405
1.7.05 12:42

Baboo - ráno jsem četla tvůj článek. Bylo to nádherně napínavý a moc pěkně napsaný. A moc ti gratuluju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ola
17
1.7.05 13:08

Ahoj holky,

moc děkuji za gratulace. zatím mi termín vychází na 3. března, ale k panu doktorovi se dostanu nejdříve až 20.7., ta dovolená. Zatím si jen dělám testíky a ujišťuji se, že druhá čárka zesiluje.

Včera jsem poslala manžu, ať mi jeden koupí a zkusí třeba jiný druh, ať je to 100%. Ráno jsme mu ještě rozespalému ukazovala // a říkal, že vidí tři. Tak to jsem ho hned uklidnila, že to budou asi dvojčata :P , to jste měli pak vidět ten pohled. Ale určitě by mu to nevadilo, už se těší, jak si s mimi bude hrát, on sám je takový hravý.

Jinak je supr, že tahle diskuse existuje. Zírám, kolik máte některé zkušeností, možná už nějaké děti máte nebo je to jen proto, že já sama jsem se o mimi začla pokoušet teprve před 6 měsíci a před tím mě jsem se o tyto problémy nestarala. Teď si taky připadám pěkně zaostalá, takže brouzdám a hledám informace, co všechno je potřeba udělat, koupit, jaká vyšetření apod.

Nejvíce mě ráno potěšilo, když už to manža začal brát vážně a začal mluvit o postýlce, že si ji musí nechat vrátit (půjčila si ji jeho sestřenice). člověka to hned potěší a má takový blažený pocit.Dokonce mně zůstal celou cestu do práce, musela jsem vypadat zajímavě, když jsem se celou cestu ve vlaku smála :lol:

Tak doufám, že mi pak doktor hned toho 20. udělá UTZ a budu vám moc napsat něco o mé fazolce.

mějte se a hlavně se opatrujte ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.7.05 13:20

OLA - to je sranda s těma dvojčatama. :D Já jsem manžu taky strašila dvojčatama a on jenom řekl, že už bychom ty děti mohli mít alespoň najednou a nemusela bych rodit dvakrát. (chceme jenom 2 děti)

Jinak se neděs, já to taky moc nevím. A všechno co vím, jsem načetla na netu. :D Takže to za chvíli zvládneš taky.

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
1.7.05 14:02

Baboo-ty holky měly pravdu, že jsi tajnůstkářka, ale je to super, že je všechno jak má být :lol: :lol:

Ola-Já taky nejsem co se týče miminek bůhvíjaký odborník, takže jsem taky ráda, že mám emimi a všechno tady zdrbu.
Máš stejný TP jako Ryšavka, tak to budete soutěžit:)

EVAH: super, že jsi viděla prcíka, já chcíííí taky!!!! opatruj se

Jinak holky, koukám, že toho 19.7. se to bude teda u Dr. hemžit. Všem přeju, aby to dopadlo tak jak má-úplně nejlíp. Já už mám kromě seznámku, jedinou větu dnešního dne a víkendu-jsem totálně KO…mrtvá…únava mě absolutně pohlcuje.

Megaseznam:

Monina-1976/Ostrava/TP 19.2.2006 UTZ 19.7.
Evah-1978/Praha/TP 24.2.2006
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 26.2.2006
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006 UTZ 8.7.
Marketkaa-1984/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 13.7.
Baboo-TP 28.2.2006 UTZ 19.7.
Ryšavka-TP 3.3.2006 UTZ 19.7.
Ola-TP 3.3.2006 UTZ 20.7.
Polarka-1978/TP 5.3.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.05 14:37

OLA - ahoj a vitaj u nas :)
a presne ako pise Zuzzi, myslim, ze vacsina z nas nie je v tehulkovstve ziadny odbornik :lol: , ja mam takisto drvivu vacsinu veci z internetu ale osobne je to pre mna vsetko uplne nove - tehulka som prvy krat :D

EVAH - pekne lez a odpocivaj, pocasie k tomu praje, tak budeme mat asi vsetky spavy vikend :wink:

BERUN - ale co, ja a tajnostkarka :wink: . ked my sme si s manzelom slubili, ze ked sa nam to raz podari, radsej to dlhsie nikomu nepovieme, aby sme to nezariekli… ale keby si ty vedela, ako ma jazyk palil :lol:
a aj tak sme to teda moc dlho nevydrzali :wink: :)
mas pravdu, toho 19.7. sa budeme u Dr. striedat. verim, ze kazda z nas prinesie dobru spravu :!
inak, pre doplnenie do nasho zoznamku - ja som rocnik 1975 a byvam (momentalne) v Prahe.

papa vsetky tehulky aj pupiky :)

Baboo

• Citovat
  • Upravit
15
2.7.05 13:18

Ahoj holky,
tak taky patřím sem k vám… čekáme teď už druhý mimčo (doma mám dvou a půl letýho uličníka :), ale pomalu zjišťuju, že jsem zas všechno zapomněla :)
Já ještě u doktorky nebyla, jen jsem tam volala a prý mám přijít až 18.7., tak jsem na to zvědavá :) Těsně potom, co se mi malej narodil si pořídila moje dr ultrazvuk, takže se mám na co těšit :)
Jiank pravděpodobný TP mám mezi 3.3. a 7.3., ale Máťu jsem 7 dní přenášela, takže to bude spíš dýl :)

Všem těhulkám krásný, pohodový a ničím nerušený těhotenství :)

Onika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
3.7.05 20:11

ONIKA: vítejj mezi námi těhulkami:) super že tu máme další o něco zkušenější těhulku maminku napíšu si u tebe zatím TP 3.3. a UTZ 18.7. já jdu na ten první už v pátek a hrozně se těším a zároveň trochu bojím aby bylo vše v pořádku.

Zatím se cítím fajn, jenom mě hrozně zmáhá únava, nevolnosti nemám a podbřišek už taky tolik necítím jako od 5tt. No a zítra už začínáme 7.týden, snad bude vše v pohodě. Hodně mě bolí prsa takže začnu už konečně mazat.

Dneska ráno se mi zatmělo před očima jak jsem vstávala ve 4hodiny ráno na výstavu do Brna, takže jsme nakonec nikam nejeli, protože jsem si musela jít okamžitě lehnout, jinak se mi dělalo špatně. Dnešek jsem proto proležela spolu s manžou, který spal solidárně se mnou.Taky jsme se poprvé tulili od doby co vím, že jsem těhu, byl opatrný, ale i přesto jsem se raději koukala jestli třeba nešpiním. Naštěstí ne, jen mám takový bělavý výtok, což je prý v normě.

Tak zatím pa pa Berun 5tt+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital