Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
29.6.05 08:35

Teda koukam, že jsem fakt mimo - některé věty nedávají vůbec smysl. Vy to ale snad pochopíte …
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.6.05 08:43

VIKI - určitě to bude v pořádku. Třeba tě Dr. nechá pár dnů doma si odpočinout a všechno se tím zpraví.
Buď klidná a třeba si dej nohy v práci nahoru. Já si je takhle občas hodím na počítač. :D
Držím palečky Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.6.05 08:47

VIKI25: Neboj VIKI to se opravdu stává a není to nic neobvyklého, pokud to není čirá krev ve větším množství je to v pohodě. Moc držím palce aby tě Dr. uklidnil a řekl, jak krásně se vyvíjejícího máš prcka…bude to tak, věř mi. Já jsem taky nervní, vždycky když mě zabolí břicho nějak jinak, pak letím na WC a sleduju se. Je to normální, ale už jsem si to zakázala. Bude to dobrý uvidíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¨
už se těším jak nám pak odpoledne zahlásíš jak je prcek v pohodě :lol:
Berun 5tt+2

ZUZZI: taky držím palečky na zítřejší UTZ, mě prsa bolí pořád stejně, podbřišek mě tedy bolí občasně ale po celý den.....snad to není nenormální. Musím se trochu víc šetřit, není to nic moc být v práci, pak nasednout k manželovi do auta, drncat s ním 3 hodiny a pak si jdu teprve lehnout…hrůza. O víkendu si snad trochu odpočinu, i když v neděli máme zase výstavu v Brně s pejsky a tam musím předvádět.

Holky budte na sebe opatrné, jsem docela ráda, že jsou příští týden dva volné dny, budu hodně odpočívat 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.6.05 08:54

BERUN, ZUZZI - docela jste povzbudili, ale stejně je ve mě malinkatá dušička. Určitě se nenamáhám - celý den sedím v kanclu, proto mě to špinění vyděsilo možná ještě víc než v neděli po tom mytí oken …

Nemáte náhodou některá piercing v pupíku? Já už asi 8 let a řeším, jestli už ho mám vyndat.
 Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.6.05 08:56

VIKI - Já piercing nemám, ale myslím, že jak se ti bude bříško zvětšovat, tak ho asi budeš muset vyndat. Ale tedka by to asi zatím ničemu vadit nemělo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.05 09:11

Viki drž se. Určitě to nebude nic vážného. Držím palečky aby to všechno bylo OK. Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.6.05 09:30

ahojte.

viki, drzim moc palceky. urcite je to neprijemne, ja by som asi priam salela, ale tiez som citala, ze je to bezna vec a verim, ze ti lekar povie len same dobre spravy. hlavne sa snaz odpocivat co najviac.

ja idem k lekarovi zajtra .......... strasne sa tesim a mam strasnu tremu a obavy zaroven, ani sa nespoznavam … verim ze po zajtrajsku sa k vam uz naplno pridam! ked uz som manzelovi slubila, ze pockame na to co povie lekar, tak to dodrzim, ale uz sa to pomaly neda vydrzat :lol:

stale nemam VOBEC ziadne priznaky, nic mi nie je, citim sa vyborne! presne opacne, ako sa hovori - nie som unavena, som plna energie a aktivity a vsetko ma bavi a som v uplnej pohodke. myslite si ze aj toto moze byt normalne ?

a este mam jednu prosbu - posledna ms u mna bola 24.5.2005, ako sa teda pocita tehotenstvo? pisu mi na jednej stranke, ze som 5tt+1 (teda to je v piatom ci siestom?) a na druhej ze som v 6tom tyzdni tehotenstva, je to teda to iste ?

dakujem
a papa zatial

„nadejna bruskanda“ anonymna dufam len do zajtra! :wink:

• Citovat
  • Upravit
405
29.6.05 09:34

Bruskanda - ja jdu k Dr. taky zítra. A taky mi vůbe nic není, ani nejsem unavená. Asi to bude normální. Doufám.
Pokud jsi 5tt+1, tak jsi v 6 týdnu, protože pátý už jsi dokončila a ten 6 ti právě probíhá.
Doufám, že zítra oznámíš ty nejlepší zprávy. :lol:
 zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.05 09:45

zuzzi,
velmi pekne dakujem za vysvetlenie. bola som z toho trochu zmatena, myslela som si, ze 5tt je proste 5ty tyzden a hotovo :)

mna vlastne napadol jeden jediny „priznak“ ak to tak mozem pomenovat, a to je moje obrovske nafuknute brusko. mozem nosit len volne letne sukne, lebo do nohavic sa zmestim len jednych jedinych!!! manzel je ocareny a zda sa mu to ohromne sexy (fyha, zrazu :D ), mne to teda take uzasne nepripada (hlavne maskovat to v praci), ale je to urcite jedna z tych najmensich veci, ktoru clovek koli mimiskovi zvladne, no nie? :lol:

aj tebe prajem u lekara len tie NAJLEPSIE spravicky !!!

NB

• Citovat
  • Upravit
4921
29.6.05 09:50

VIKI25: bude to OK uvidíš, nemusí to souviset s tím, jestli se šetříš, nebo ne. Vydrž i když vím že se to lehce říká, bohužel nic jiného nezbývá. Držím palečky, určitě jsou tvé obavy zbytečné.

NB: opravdu se to počítá tak, že jsi právě v 6.týdnu, jsi o den po mě, já měla MS 23.5., já jsem dnes 5tt+2 a v pondělí začnu 7.týden, protože moje MS byla v pondělí. Ty to vždycky počítáš od úterý, protože byl 1.den MS v úterý a tedy v úterý ti začíná další týden těhulkovství. Držím palce na zítřek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.6.05 13:27

Ahoj Viki,

s neschopenkou bych v tomto případě skoro počítala. Moc a moc ti budu držet palce, ať vše dobře dopadne!!!!! Budu na tebe moc myslet.

Zuzi: :-) gratuluji k dalšímu testíku, já už tu bohužel žádný nemám…

Dneska je mi děsně, jen chvilku stojím, jdou na mě mdloby, asi je to špatným tlakem,ale je to docela otrava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
29.6.05 14:20

evah: hlavně hodně pij, abys pak někde neupadla, mě se taky občas zamotá hlava, mám nízký tlak, takže nic neobvyklého, ani kdybych nebyla těhulka.

VIKI25: moc na tebe myslím, dej nám vědět jak jsi dopadla, určitě dobře, jiná varianta není!!!!

Já už bych zase spala a spala…ha ha 12hodina se nakulila, to je asi nějaká forma doplnění spánku předem, než budeme lítat kolem mimíska, který nás nenechá vyspat. Snad budeme mít spinkavé kulíšky.
pa Berun

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
29.6.05 15:03

Ahojky holčiny,
díky Berun jsem našla tuhle diskuzi. Já jsem byla u dr. včera. Podle UTZ jsem 6+4, podle MS 7+2. Termín 19.2. dle UTZ, dle MS 13.2. Další poradnu mám 19.7. i s odběrama. Sice to asi do březňátka nedonosím, ale ráda bych se k vám přidala. Je to moje druhé těhotenství. Z toho prvního se vyklubala moje malá loupežnice Hanička, které bude 2,5 roku.

Všem co jdou k dr. držím všechny palečky, ať je vše v nejlepším pořádku!!!

Já musím využít toho, že mi dnes není šoufl a uklidit katastrofický nepořádek doma.

Mějte se zatím krásně, pa pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.6.05 15:07

Monino - Vítej v Březňátkách. Nic si z toho nesdělej, že to do března nedotahneš. My všechny máme taky máme termíny v únoru. :lol: :lol:
A s úklidem opatrně, moc se neunavuj. At uklízí manžel. :lol: To je hezká rada, ale neodvažovala bych se to říct doma. :)))
papa Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
29.6.05 15:12

Berun, naštěstí jsem už doma a už se nikam nechystám,tak snad to vyležím:-) Tak po práci taky hezky utíkej domu do postýlky, ta únava je v tomhle počasí asi dvakrát nepříjemná…

NB: Moc ti držím palce,aby ti Dr. potvrdil tvé těhulkovství:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí