Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4921
24.6.05 08:40

ZUZZI: Mě průjem navštívil včera večer dvakrát a dneska po ránu bohužel taky. O Nanny jsem četla je to moc dobrá věc, určitě to taky pořídíme.

VIKI25: Jo jo nevolnosti určitě přijdou. Včera jsem jela ve vydýchaném autobusu, pralo do mě sluníčko a vedle mě si sedl chlapík s košíkem jahod, zřejmě aroma potu, jahod a bezvzdušný prostor způsobil, že se mi lehounce zvedl žaludek. Naštěstí to bylo jenom chvilkové. Nafouklá jsem neskutečně a taky to nejde za boha zatáhnout takže je můj podbřišek pěkně vypoulený a bude hůř:) ale už se na bříško těším.
Ty se tak máš UTZ na konci 6.týdne, já si musím holt ještě dva týdny počkat. Do té doby ve mě pořád bude stín pochybností, tohle čekání by se fakt mělo zakázat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
24.6.05 09:20

Ahoj holky,
Tak já se k vám hlásím do klubu na březen :D Poslední MS byla 27.5. a termín jsem si spočítala na 3.2. Takže jsem zatím jediná s termínem v březnu :wink:
Poprvé jsem testovala včera ráno a koukla na mě slabá druhá čárka. Byla tam i dnes ráno a teplota je stále vysoká. Stejně jako popisujete mám nafouklé bříško (tedy hlavně včera bylo, dnes už je to lepší - až jsem se lekla jestli se něco neděje), občas mě píchne v podbřišku. Špatně se mi zatím nedělá a ani prsa mě nebolí. Ale na záchod bych se mohla odstěhovat - hlavně v noci. To jsem byla asi třikrát.
Můj dr má od příštího týdne dovču takže na UTZ jdu až 19.7. To budu v 7tt. To čekání je hrozný. Snažili jsme se docela dlouho a mám strach aby to vyšlo.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.6.05 09:43

Rysavko: Vítám tě v březňátcích, snad se brzy připojí i POLARKA. Je super že se to podařilo, o tom čekání mi povídej, já budu čekat taky až do 11.7. to budu 7tt+0 čili začátek 8.týdne, taky mám strach aby bylo vše ok, zatím si jako těhulka moc nepřipadám.

Takže doplňuji seznámek:7

Evah-1978/PrahaTP 24.2.2006
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006 UTZ 29.6.
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 26.2.2006
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006 UTZ 11.7.
Marketkaa-1984/Praha/TP 28.2.2006 UTZ 13.7.
Rysavka-TP 3.3.2006 UTZ 19.7.
Polarka-TP 5.3.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.6.05 11:33

Ahoj holky, preju krasny patek,

tak jsem tady u vas:-)) Posledni ms 29.5., vcera testik odpoledne, jen pro to, ze jsem mela pocit, ze jsem v tom a opravdu jo:-)) Tak jsem zkusila vcera jeste 2 a byly tam ty vytouzene //. Dneska jsem pro jistotu rano zkusila Clearblue a ten mi to potvrdil. Podle vypoctu mi to zatim vychazi na 5.3.2006, s doktorkou budu mluvit dneska odpoledne, takze uvidime…

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.6.05 11:58

Polarko super, už se krásně rozrůstáme, já mám po celý den průjem :oops: takže doufejme že se vám to vyhne, je to docela prekérka když jsem ještě v práci. Jinak nic.
S těmi našimi termíny vážně můžeme být rády, že není rok 2006 přestupný, ale pokud všechno dobře dopadne všem se nám narodí moc hodné Rybičky. Uran je v roce 2006 taky v Rybách a to je planeta originality, nápadů a když se k tomu spojí se Sluncem v Rybách, vznikne silná a zajímavá osobnost, tak se holky máme na co těšit.
POLARKO je fajn, že ti to testík ukázal brzy, já jsem se neodvažovala testovat, byla jsem z toho výsledku fakt hodně překvapená a to jsem měla PMS 23.5.
Ale jak všechny víme, ještě není úplně vyhráno a do doby než půjdu na UTZ budu mlčet jako hrob :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.6.05 12:16

My to asi rekneme jen rodicum, ostatnim az kdyz se potvrdi utz…otazka je, kdy na nej půjdu…

Me jinak zatim taky nic neni, akorat to bricho mam takove nafoukle, nektere kalhoty je mi vyslovene neprijemne nosit…

Polarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.6.05 12:46

Jo tak to je přesný nafouklý břicho, který nejde zastrčit. Mám na sobě jedny hodně volný kalhoty, nosila jsem je jako bokovky a ještě mi byly volné a teď v nich mám to svoje megabřicho dole narvaný. O víkendu jedeme ke tchýni snad mi nezačnou jako na potvoru nevolnosti, i když já mám tak „skvělou“ tchýni, že se mi asi špatně udělá tak jako tak. Zamlčet to bude docela prekérka, ale nedá se nic dělat. Manžel by to nejradši rozhlásil hned, já jsem ale opatrnější :idea:

Jinak se chystám že od toho prvního UTZ budu chodit plavat, mám zadarmo plavenky do Podolí tak proč toho hojně nevyužít. Budu chodit v létě jenom do bazénů, nikam jinam raději ne. Na dovolenou jsme se ani nechystali, budeme v Čechách, ono by to zrovna nijak záživné nebylo v těch vedrech prožívat 1.trimestr. Od pondělka začínám 6.týden super!!!!
pa pa Berun 4tt+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.6.05 13:02

Já jsem tedka najela na sukně a ty ještě dopnu, ale do kalhot si s tím mým nafouklým břichem netroufám. Berun, jsi odvážná.:D

My jedeme zítra taky k tchýni. A to ještě budu hlídat 3 měsíčního synovce. To budu mít taky co dělat, abych se neprokecla. :D Já jsem děsně ukecaná a většinou všechno vyžvanim. V podstatě nevykecam jenom to, co zapomenu. A nemyslím, že bych n ty naše // zapomněla. :wink:

Jinak je mi dneska krásně. Akorát mám ještě pořád rýmu, a jak se znam, tak až se vyhrabu z rýmy tak začnou nevolnosti. :?

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
24.6.05 13:17

Super, že je ti fajn :lol:
Mě budou taky všude cukat koutky, absolvujeme vícero návštěv, s tchýní problém nebude, té to říkat snad ani vůbec nechci, pak taky svému otci, se kterým bydlíme…to bude asi velký šok a vůbec netuším jestli bude rád, je to taková rozporuplná povaha…takže některé lidi bych nejradši ze seznamu těch, kterým to oznámím vynechala :( na druhou stranu si říkám, že mojí ohromnou radost z miminka mi nikdo nemůže vzít. Starat se o něj budu především já, pomoc od tchýně nebude žádná, protože bydlí v České Lípě a bude řešit miminko od mého švagra, které se na rodí v srpnu.
A moje mamča zase chodí do práce a o víkendu to půjde jenom zřídkakdy. Ještě že bydlíme taky s babičkou, která mi určitě helpne, když bude akutní potřeba :wink: …jo tak teď jsem zase odběhla na záchod, málem jsem to nestihla už jsem byla 5× a pálí mě… :oops: :oops: :oops: hezké že začínám místo těhunevolností, těhuprůjmy :oops:
a bude hůř, hlavně že tam je koblížek můj milovanej.

ZUZZI: Kdy jdeš na ten UTZ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.6.05 13:34

Berun - Já termín na Utz nemám. Volala jsem k Dr. a mám přijít příští čtvrtrk nebo pátek. On není na objednávání, takže si vysedím frontu.
A nemá Utz v ordinaci, takže se s ním teprve budu muset domluvit, kdy mě tam pošle. :?
On bude mít první dva týdny v červenci dovolenou, jinak by mi řekl, at přijdu dýl. protože povídal, že je to sice brzo, ale at přijdu před tou jejich dovolenou. :)
Takže to vypadá, že příští týden po návštěvě u Dr. to řekneme rodině.
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.6.05 14:22

Holky, mě přepadají trochu deprese - co když se ty testy pletou a já těhu vůbec nejsem? Začínám asi blbnout co. Ach jo to brzy.
Berun a holky byly jste na krvi aby vám těhu potvrdily nebo jdete až na utz v cca 7tt?
Ryšavka

• Citovat
  • Upravit
4921
24.6.05 14:33

Rysavko: Na potvrzení jsem nebyla protože mi sestra po poradě s Dr. výslovně řekla, že jestliže jsem měla dva pozitivní testy, MS nedorazila tak jsem prostě těhu. Nehledě na to, že se tak už cítím jsem 33DC a 18DPO což i podle teploty kterou jsem naměřila dnes 37.1 vypovídá o jasném těhu, takže nejen že je to potvrzené testem, ale taky BT. Ty průjmy taky nemívám a podbřišek mě bolí jinak než při PMS. Cítím se zvláštně.
Neměj vůbec strach, těhulka jsi!!!! Pokud máš nějaké pochybnosti, stačí se domluvit s Dr. aby ti hned krev vzal. Mě by spíš zajímalo jaký mám podle krve HCG, jestli je to dobré, nebo ne. Pořád si myslím, že pokud je HCG slabší měl by aspoň Dr. okamžitě na:,–(it hormony pro udržení těhu. Zaplaťbůh jsem v pořádku, nešpiním, jenom mám trochu výtok (spíš je to hlen). Špatné by to bylo kdyby došlo ke krvácení (i když ne bezdadějné).
Bude to v pohodě :wink: :wink: vím že se bojíš, já svým způsobem taky a vždycky se na WC sleduju (díky průjmu docela často :lol: )
po dlouhém snažení ses dočkala a budeš mít v březnu mimi, jiná možnost neexistuje!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.6.05 15:02

Ahoj holky,

právě jsem si udělala malou radost na www.burda.cz jsem si objednala roční předplatné Betynky :D. Je to oproti normálnímu stánkovému prodeji zvýhodněné o 10,– Kč (1 číslo=29,– Kč), takže na rok jen 348,– Kč!
Přijde mi už v červenci! Moc se těším :D

Těhulinky mějte se hezky o víkendu - schovávejte se před sluníčkem!
V pondělí ahoj Viki 5tt+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.6.05 15:17

Viki - Já jsem o Betynce taky přemejšlela a docela mě to láká. Ty už si jí někde četla? Já jsem o ní právě jenom slyšela a nevím co od toho mlžu čekat. Jednou jsem si ji chtěla koupit, ale už ji neměli.

Rysavka - Taky mám trochu strach, jestli mi ty testy nekecají. Ale říkám si, že když MS nedorazila, tak že asi nekecají. Tak neboj, určitě jsme těhu.
Já budu zítra dělat pro jistotu ještě jeden. Doufám, že konečně uvidím pořádně tlustý čáry!!! :lol:

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
24.6.05 15:20

Já vím, že zbytečně vyšiluju. Holký díky za povzbuzení.
Zuzi - take jsem si ještě jeden testík koupila.
Hezký víkend všem.
Ryšavka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí