Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4921
22.6.05 14:44

Pajja: Třeba se brzy přidáš k nám, děkuju za přání. Máš pravdu na každého vitamíny působí jinak, na mě zrovna takhle:( to bych byla za chvíli megatěhulka!!!
Ať tam ty // brzy máš a pak vzhůru sem k nám!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.6.05 14:50

Berun: díky, uvídíme, dám vědět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
22.6.05 14:59

vitaminy

Vidim holky,ze tu veselo debatujete :o) Ozaj Berun, popr. niekto, kto to bude citat. Nemate skusenosti s Pregnavitom? Ja zatial beriem listovku a dosiel mi Cal.Baby plan. Premyslala som tiez o zmene vitaminu. Diky a krasny den. Ozaj Berun, videla som tvoje testiky vo fotkach. Krasny pohlad :o) gigi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 16:43

Berun, únava byla první z příznaků, které jsem na sobě pozorovala, víc jak 10hod. spánku mi opravdu nepřipadalo normální…

Máš pravdu, že dlouhé procházky jsou asi nejlepší:-) z koupání mám trochu strach kvůli infekci…Myslím, že je léto je pro těhotenství trochu obtížnější v každém stadiu, za začátku ty pachy a nepříjemné vůně v MHD a později oteklé nohy a velké pocení…,ale každé období má něco:-) My se zase budeme s bříškem klouzat po ledu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.6.05 21:03

Ahoj :D

Já taky plánuju plavčo v kryťáku, procházky s naším pejskem - ostatně na ty chodíme už teď a pak chtěla chodit na cvičení pro těhulky.
Dneska se mi asi objevil první příznak - nafouklé bříško, jinak nic…

BERUN - :?: prosím Tě, chtěla jsem dát své fotky do galerky, ale neustále mi to hází chybu - obrázek nebyl uploadován, zkontrolujte zda server podporuje upload obrázku … Myslim, že postupuji správně: vyberu do které alba chci fotku zařadit, pak připojím fotku + komentář a kliknu na upload obrázku , nevěděla bys s tím rady? Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.6.05 08:11

Ahoj.
Tak se k vám pomaličku připojuju. Sice mám předpokládaný termín porodu na konci února a ještě jsem ani neviděla pořádně tlusté čárky na testu, ale prostě chci být taky březňátko. Ono to vypadá, že už bude tepleji než v tom studeném únoru. :lol:

Viki - možná je ten soubor moc velkej. Zkus ho zmenšit pod 100k. Sice tu píšou, že může mít i 1000k, ale mě to jednou taky takhle nešlo.

Zuzzi 4tt+4 (asi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
23.6.05 08:15

GIGI: S pregnavitem zkušenosti nemám. Viděla jsem letáček na prenavit, vypadá to celkem dobře, chci to zkonzultovat s Dr. Ten prenavit je jinak na stránkách www.vitaland.cz tak se mrkněte, vitamínů dost a dost i když nejspíš zkusím Mammavit, když mi Calibrum nedělá dvakrát dobře.

EVAH: Doufám, že s těmi bříšky nikde neuklouzneme a nespletou si nás se sněhulákama :lol:
Vánoce prožijeme v pohodě, regulérní mateřská by u nás měla být v půlce ledna a mimi začátkem března. Docela se mi ten termín začal zamlouvat:) V šestinedělí bude ještě zima, pak se začne pomalu oteplovat, protože už začne jaro a to už si to budeme krásně užívat:)

VIKI25: můj jediný příznak, zatím to, že jsem včera padla za vlast, ale dost možná to bylo tím, že jsem se v noci moc nevyspala. Občas mě píchne v podbřišku, někdy to cítím jako při MS, nebo jako bych měla ihned navštívit WC jinak zatím nic nic nic. Od 6.týdne to možná začne:)
Už ses odhodlala zavolat Dr.?
Dostala jsem odkaz na zajímavé stránky: www.gynstart.cz je tam hezká tabulka pro výpočet termínu a vyšetření+nástup na mateřskou podle poslední MS+aktuální gestační stáří.
Berun 4tt+3

Připojuju náš megavelký seznámek :wink: a doufám, že se k nám brzy přidá vícero těhulinek,které už brzy objeví ty svoje //

evah-Praha/TP 24.2.2006
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
23.6.05 08:24

Viki25: úplně jsem zapomněla na tvůj dotaz, děláš to dobře, asi máš velkou fotku, zkus jí zmenšit, já to dělám tak že kliknu na fotku pravým u myši-dám upravit-a pak roztáhnout či zkosit-zadám procenta jak tu fotku chci mít velkou-většinou ze 100% na 50%-kliknu na to,že ji chci zavřít-zeptá se mě to uložit změny-dám ano. Teprve potom otevřu emimi a uploauduju.

ZUZZI: Tys mě předběhla, to určitě bude ono i když slabé, znamená to, že ovu byla později, ale clearblue by druhou i slabou neukázal, pokud by to nebylo tak :lol: vítám tě a rozšiřuju náš megaseznam:

evah:Praha/TP 24.2.2006
Viki25-1979/Klatovy/TP 24.2.2006
Zuzzi-1976/Plzeň/TP 26.2.2006
Berun-1981/Praha/TP 27.2.2006

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.6.05 08:35

BERUN - děkuju za přivítání. :lol:

Já jsem poslední dny děsně nafouklá. Možná je to tím, že se snažím víc pít. A tím se mi vyboulilo břicho a nejde mi zafouknout, ale zjistla jsem, že je mi to jedno. :D
A večer mě zase bolelo břicho jako na průjem, ale dost. Hlavně mě bolí když chodím. Když ležím, tak se to rychle zlepší. Máte něco podobnýho?

Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
23.6.05 08:58

ZUZZI: Jsem na tom úplně stejně, nafouklá jsem jako ropucha, podbřišek mám vypoulený. Břicho mě bolí naprosto stejně a to i když sedím a ležím, stačí se blbě pohnout, někdy ani to ne. Občas mě píchne, pak mě zase bolí celý podbřišek, jako na průjem :lol:
Musíme doufat, že je to avizované roztahování dělohy, že je to normální a brzy to ustane, někdy je to ale nepříjemné. Až zase přejde podbřišek, tak přijdou jiné radosti…
Už jsi volala Dr.???? Doufám, že tě nepošle taky až na začátek 8tt jako mě, na druhou stranu budu ráda, že už uvidím srdíčko…snad je všechno tak, jak má být…do těch dvou týdnů mě asi odvezou.
Berun 4tt+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.6.05 09:05

BERUN - já budu volat doktorovi asi v pondělí a zeptám se kdy mám přijít. Ale můj doktor nemá UTZ v ordinaci, tak se bojím, že mě pošle na UTZ az dýl.
Moje švagrová byla na UTZ v těhu jenom 3× a poprvé asi v 11tt.
To jsem ráda, že máš podobné příznaky, tak to asi bude v pohodě. Já mám akorát problém, že na záchod chodím kolem kanclu šéfový (má skleněný dveře), tak aby se něco nedovtípila. Včera jsem chodila snad každou hodinu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.6.05 09:19

Zuzzi: Šéfovou se netrap, pokud by jí to vadí, pověz jí že jsi prostě nastydla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.6.05 09:27

Ahoj Berun, Viki25 a Zuzi( gratuluji ti, já měla taky slabé čárky a po týdnu už byl vidět drobeček na UTZ)

Tak se zdá,že se mi objevil další příznak,bolí mě prsa…v noci si nemůžu lehnout na břicho…, tak to asi brzy začnu shánět větší podprsenku:-)

Dneska začínám 6tt:-) a dočetla jsem se,že 22.den po oplodnění srdíčko začne porvé tlouct:-))

Berun, ten seznam se už krásně rozrůstá:-) Já jsem ročník 1978.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.6.05 09:34

Pajjo, držím moc palce, určitě se k nám brzy přidáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
23.6.05 09:43

EVAH - mě bolí prsa už skoro 10 dní. Bolí mě ze stran, ale jsou citlivější i bradavky.
Ale prsa mě před MS bolela vždy, takže jsem tomu nepřikládala žádný význam. Teď už je to ovšem něco úplně jiného!!! :wink:
 Zuzzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital