Termín v březnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
350
22.6.05 09:29

omlouvám se za odeslání téměř totožné zprávy, nějak se mi po ránu nedaří…asi z toho nevyspání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 09:33

Já měla MS 23.5. takže to budou čtyři dny po mě a jasně končíš 5tt.
Jsem ráda, že se ti to po tom trápení povedlo, mám kamarádku, která se snaží přes rok a pořád nic, Dr. jí taky na:,–(il hormony. Snad se to povede brzy, do té doby jí o svém těhotenství nechci ani říkat, aby nebyla smutná. Snad se jim to podaří do té doby než ze mě bude obřík, do té doby mlčím jako hrob.
Už jste to hlásili rodině? Já zatím ne, dokud nebude UTZ stejně to nemá cenu. Takže až potom vyrukuju s fotečkou, snad to bude vše OK.
Evah, tak na tebe už dolehlo časté močení? Tak to mě to za týden zřejmě čeká taky…zatím vůbec nic. V noci mě akorát bolel podbřišek, občas do něj silně píchne a odezní to.

Dala jsem do Nové galerie- Nové snažilky 2005 svoje testíky včetně toho ovulačního:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 09:45

Berun: Já se to dozvěděla 13.v pondělí a nevydržela jsem to, takže jsem to hned všem vyzvonila…:-)táta měl ten den narozeniny, tak to dostal jako jeden z dárků…že bude poprvé dědečkem:-)
Tohle pondělí jsem byla na UTZ a těhu je potvrzeno, už tam byl vidět flíček:-)
Vím,že je asi lepší chvilinku počkat,ale když u nás se na to všichni tak těšili,že jsem měla pocit, že to prostě říct musim…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 09:49

Teď mě tak napadlo…třeba se všechny potkáme ve stejné porodnici:-)
Už máte vybráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 10:22

Teď jsem zrovna volala s mojí maminkou, nevím jestli má nějakou intuici, ale ona se mě zeptala, jestli jsem dostala MS…to jsem teda koukala, ona ví, že jsme se začali snažit v květnu, ale ptala se mě až dneska. Tak jsem tedy řekla, že ne a že jsem ve skutečnosti těhotná!!! Brečela mi do telefonu, byla úplně nadšená!!!! Jen jsem jí zapřísahala, aby o tom nikomu zatím neříkala, že čekám na ten UTZ a do té doby to má brát s nadhledem.
Jinak jsem si už od začátku vybrala Podolí v Praze, bude tam teď rodit kamarádka (TP 3.8.) tak mi dá čerstvé reference. Hodně se mi líbí představa alternativního porodu, nadchlo mě Vrchlabí, ale to mám dost z ruky:( pak taky Bulovka, která má CAP-vždycky jsem si říkala, že bych chtěla rodit do vody, jenže v CAPU by nesměl být jiný porod, to bych musela do klasické porodnice a tam se mi tedy nechce…nemocniční prostředí se mi moc nelíbí. Podolí je alespoň hezké a je to pouze porodnice, zase tam ale nedělají porod do vody…no mám hodně času o tom přemýšlet.
Tak to musel být taťka nadšený, to je super, já jsem z maminky taky vykolejená, jak moc jí to dojalo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 10:35

Jééé tak to je Berun, vážně náhoda:-) Já mám taky vybrané Podolí, bydlím od něj asi 3min.pěšky:) Rodily tam už 3 moje kamarádky a všechny byly moc spokojené. Jedním známým se ale stalo, že je nevzali, přestože tam chodili předporodní kurzy,takže jeli k Apolináři…a kamarádka, co tam byla před měsícem říkala,že ji taky nechtěli vzít,že mají plno,ale nakonec jí prý vzali jelikož je y Prahy 4. Tak nevím,asi si vyberu ještě jednu…pro jistotu.

Dovedu si představit, jakou asi měla mamča radost:-) Moje už se celá těší na nakupování výbavičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 10:50

Já mám právě taky Podolí nejblíž (tedy kromě Krče, kam nechci) Bydlím kousek za Prahou 4-Dolní Břežany a autem jsme tam do 15minut (jezdíme to každý den do práce-dělám v centru). Na Podolí jsem četla samé dobré reference, snad nebude na ten náš termín takový nával…myslím, že hodně maminek rodí v létě, v zimě je trochu útlum, ale zákon schválnosti......
Na Apolináře je hodně skvělých referencí a taky hodně těch špatných, ale pořád je to myslím hodně renomovaná porodnice. Ve 2.trimestru bych chtěla porodnice obejít a mrknout se tam osobně, ale Podolí jasně vede a třeba se tam fakt potkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 11:18

Berun, tak to jsme skoro sousedky:-)

Taky si myslím,že by měl být únor trochu volnější, jinak jdu k Apolináři. Mám tam dobré zkušenosti minula…i když to bylo o moc smutnější:-(

Já mám teď dovču a vypadá to,že potom už zůstanu doma na rizikovce…

Evah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
22.6.05 11:33

EVAH - v jednom z příspěvků jsi psala, že k oplodnění došlo 15DC (26.5.), tak z toho jsem spočítala, že první den poslední MS byl 11.5. - potom bys byla 6t+0. Ale jak píšeš bylo to 19.5. a já měla 20.5. - taky máme společný termín.

V porodnici se s Vámi určitě nesejdu - jsem z Klatov, tak předpokládám, že budu rodit tady (je tu jen jedna porodnice)…
Nikomu jsme to zatím neřekli - vím to jen já, manža a všichni tady na netu :D. Manžel mě taky dost krotí - že to není nic jistého a abysme pak nebyli zklamaný… Taky bych chtěla počkat až po UTZ, ale ještě jsem se ani neobjednala k Dr., pokusím se vydržet do příštího týdne, to by už mohlo být vidět srdíčko.

Užíváte nebo uvažujete o nějakých těhuvitamínách? Já zatím beru Acidofolan (už 3/4 roku) a občas vit.E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 11:36

Já bych ráda zůstala v práci až do konce, tedy do ledna. Samozřejmě pokud budu v pořádku a nebude to špatné pro mimi, jinak na to kašlu. Mám sedavé zaměstnání, stres tu moc nemám, takže bych to měla zvládnout. Kéž by.
Je dobře, že se budeš šetřit, jak vidno máš net doma, takže budeme v kontaktu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 11:46

VIKI25: Máš pravdu, s tím datumem jsem se sekla o týden…,takže jsme na tom vážně stejně:-)

Můj manžel se mě taky snažil krotit, ale pak se sám přiznal,že to nevydržel a hned se pochlubil mamče a v práci:-) Po pondělním ultrazvuku jsem už klidnější…
Vitamíny beru Baby Calibrum pro 1.trimestr.

BERUN: já to s tou prací ještě zvažuju a samozřejmě hlavně uvidíme, jak se vše bude vyvíjet. Ale snažím se být opravdu hodně opatrná…
Za net doma jsem fakt vděčná, můžu tu být s váma:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 12:01

VIKI25-Já beru od března kyselinu listovou od Pharmanordu, po Calibrubabyplan mám hrozný hlad, takže ho beru s rozvahou. Nejspíš zkusím Mammavit, jestli by mi nevyhovoval líp. Chválu pějí na Maternu, ale zase se po ní rodí větší děti. Já jsem se rozhodla, že budu vitamíny brát po menších dávkách-obden(poradím se ještě s Dr.)kyselinu listovou každý den a zbytek budu hlavně doplňovat přírodně. Chutnají mi ryby, občas si dám zákys, důležitý je jód a železo. V Klatovské nemocnici jsem byla s mononukleózou ale to bylo před 10 lety, bylo to tam celkem fajn:)

Evah-Už jsem si koupila notebook a až půjdu na mateřskou zařídím si připojení na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
22.6.05 13:30

Berun, tak to je bezva:-) Já mám taky notebook, je to nejpraktičtější:-)

S těma vitamínama mě to dost překvapilo, že to na tebe takto působí. O kyselinu listovou si řeknu doktorce taky, i když já jím téměř každý den salát, teď mám prostě pořád chuť na zalen.saláty. Jak jste na tom vy s chutěma?

Taky bych se chtěla zeptat, co si myslíte o jízdě na rotopedu, když jsem na rizikovym?

Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
22.6.05 14:20

Já bych rotoped vynechala, přeci jen i při jízdě namáháš břišní svaly…ale zeptej se raději Dr. třeba ti to v malé míře doporučí.
Já budu chodit plavat a udržovat se dlouhýma procházkama.
Jinak chutě zatím nemám žádné, zatím nepociťuju nic zvláštního. Po Calibru bych ale vždycky snědla všechno možný a mám stále hlad. Je to díky vitamínům skupiny B, které obsahuje, po pangaminu to má stejný účinnek-máš vždycky rychle velký hlad.
Trochu na mě jde únava, asi padnu za vlast jen co se MHD došourám domů a možná už i rovnou v MHD…je to fantazie cestovat v autobuse s upocenýma chlapama, kteří při slově deodorant zůstávají nechápavě koukat. Nevím jak to zvládnu až mi bude blivno. Ráno mě vozí manžel, ale pak dělá až do 20:00hod. a to už musím doma obstarat psy. Zrovna budeme mít první trimestr přes léto…což bude trochu síla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.6.05 14:37

Ahoj Berun,

moc Ti Tvoje // přeji. Já jsem teprve čekatelka na // :cry: , ale je fajn vidět jak si to těhu užíváte :P .

Jen jsem chtěla říct, že taky beru Calibrum babyplan, ale žádný apetit mi to nepřidává. Na každého to působí jinak, ale raději bych už měla nějaký ty šílený chutě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí