Poradna duly
Jana Čurdová
Estel, to jsi napsala fakt nádherně, jsem hrozně dojatá…moc moc děkuju a přeju ti aby se u tebe březňátko taky zabydlelo!!!!
No jo, vyšlo nám to oběma na 2. pokus, to je paráda. Je mi taky líto všech, co se snaží, třeba už rok a pořád nic. Ale věřím, že se to jednou všem povede a dočkají se vysněného mimi
.
Mě už je docela fajn, nevolnosti tak na 80% ustoupily.Tak se k nám po kontrole u Dr. přidej. Neboj, bude to ok! Já ty 3 týdny taky nemohla vůbec vydržet, ale dočkala jsem se
. V pátek jdu na další utz a už se moc těším
.
Co na to říkal manža? Musel být moc rád!
Zdravím a gratuluji i ostatním těhulkám ![]()
Berča
Ahoj Berun, Viki a ostatní Novotěhulky,
před týdnem jsem po roce snažení zjistila, že jsem těhotná a včera mi to potvrdil ultrazvuk:-) Termín mám 24.2.2006:-))) Zatím jsem bez příznaků, jen mě trochu pobolívají prsa…
Na další ultrazvuk jdu za dva týdny, tak už se strašně těším, jak nám to maličké zase povyrostlo:-)) Přeji všem těhulkám i snažilkám hodně zdaru:-)
Eva
Ahoj Berun,
mooooc gratuluji, sice se neznáme, ale tu radost sdílím s tebou, jsem z očekávání zimních miminek a moc dobře si pamatuji, jaká je to radost
))) Ať vše probíhá v pořádku a ještě jednou moc gratuluji! I Vám všem, který se časem přidáte ![]()
Možná mám trochu blbý dotaz, ale který den mám brát za den početí? 7.6. kdy jsme tulili, nebo 8.6. kdy byla OVU (poslední den nízkých BT) a netulili jsme?
Nějak si s tím nevím rady - možná už mi tlačí těhuhormony na mozek
!
EVAH: Velikánská gratulace, jste na tom s Viky25 absolutně stejně, po roce a taky termín 24.2. to je krásné. Už jsme tři a možná budeme s nadějnou bříškandou 4. Krása!!!!
BERČA: Manža zrovna řídil, když jsem mu to volala. Ráno jsem mu ukazovala test Seratec, jestli tam vidí taky dvě čárky jako já (druhá byla slabá), řekl že vidí. Pak jsme jeli pro Clearblue, já šla do práce a po testování jsem mu volala, že je to potvrzeno. Byl šťastný a řekl, že nejspíš nabourá, tak jsem to rychle ukončila, abychom s prckem nepřišli o taťku, oslava bude večer:) Taky se těch 3 týdnů zřejmě nedočkám. Bilo už prckovi srdíčko v 7tt????
Přeju krásný UTZ ať se mimi má čile k světu!!!
Viki25: Já bych brala jako směrodatné to tulení, ne ovu. My se tulili od 13DC-17DC každý večer, 15DC jsem měla ovu, takže jako početí beru 6.6. 15DC.
Berun, já ti taky moc gratuluji a přeji dneska báječnou oslavu s manžílkem ![]()
Moc si přeji, aby vše probíhalo bez komplikací. Už za sebou mám jeden potrat, takže je asi přirozené, že se o mimi dost bojím…Já vím, hlavně žádný nervy! Tak všem přeji krásná, zdravá miminka:-)
Taky bych se ráda zeptala, jestli v 7tt bude na UTZ vidět srdíčko?
Viki, také se přikláním k názoru, že se těhu počítá od tulení, které bylo nejblíž ovu. U nás to bylo 15DC 26.5.,ale myslím, že přesný termín se počítá podle UTZ a velikosti plodu.
EVAH: Nebudeme absolutně myslet na negativní věci, mimi se musí dařit dobře a určitě to tak bude a donosíš ho až do konce února. Já si taky žádné negativní myšlenky připouštět nebudu.
Jinak myslím, že Berča kdysi psala, že už srdíčko bylo vidět, ale taky to nevím přesně.
Takže ty už jsi pokročilejší těhulka viď? Já podle PMS 4tt+1, podle ovulace 2tt+1
Bude to dobré, uvidíš!!! Začínám cítit podbřišek:(
Už musím domů, jsem plna dojmů, to byl ale den!!!!!
Všem mini-fazoličkám hodně měkká bříška.
Berun, jasně, hlavně myslet pozitivně a všechno dobře dopadne:-)
Pokud dobře počítám, tak jsem teď 4t+5:-)
Tak hezký zbytek dne:-)
Ahojky těhulky, Berun i Evah - moc, moc, moc Vám gartuluju!!! k mimískovi a přeju pohodové těhu. ![]()
Pěkně to doma oslavte a taky na sebe a na ty mrňousky dávejte pozor, ze své skušenosti chci říct, že se může občas objevit něco co nás může přinejmenším překvapit, ale nebojte vše bude o.k. a nenervujte se - když budete v poho vy, bude i fazolka.
Píšu to proto, že jsem před týdnem( v 7tt) začala krvácet - měla jsem pěknej starch a okamžitě jsem volala doktorovi a jela do nemocnice - samozřejmě to nic nebylo - jen prasklá cévka. Jen jsem se nervovala a to nebylo moc příjemné ani pro mimi.
Jinak když jsem byla ten minulý týden na UTZ v 7tt, tak srdíčko už bilo!!!
Tak hezký zbytek dne ..kousínek
Ahojte tehulinky,
sdilim vasi radost a jen jsem vam chtela pogratulovat a poprat hooodne stesti do nadchazejich mesicu s rostoucimi brisky.
Ja sve vytouzene miminko cekam behem 14ti dnu, ale zda se mi to byt jen par tydnu, co jsem nasla // na testu. Tak to rychle uteklo!
Mejte se moc krasne a opatrujte sebe i sve pokladky.
Neprihlasena Makovka z Cervencatek ![]()
Kousinku: Gratuluju k srdíčku, jsem připravena, že mě může hodně věcí překvapit. Včera i dnes cítím opět podbřišek, je to jako by se mi chtělo hodně na záchod. Jinak zatím vůbec nic nepociťuju. Pěkně se opatruj, už se taky těším na magický 7tt až půjdu na ten UTZ. Dnes jsem si ještě pro jistotu měřila teplotku a je vysoká 37.2.
MAKOVKA: Ať všechno dopadne podle tvých představ, moc děkuji za přání.
EVAH: Dnes mi z rodinky přišel mail, jak vypadá mimi 16.den po početí, má prý jeden milimetr, to je tedy úctyhodná velikost…jak já jsem šťastná, to neumím vypovědět:)))) Jak je po ránu???
Holky jsem hrozně dojatá všemi přáníčky, které jste mi v hojné míře poslaly, všem přeji hodně štěstíčka a určitě brzy přejdete sem!!!
Ahoj těhulky!
Díky za rozluštění záhady s početím
.
EVAH - moc gratuluji k mimískovi - taky Vám dal ten rok snaženíčka zabrat? Ale to čekání stojí za to…
Myslim, ale že bys už dnes měla v 6t+0, tedy v 7tt (těhotenství se počítá od poslední MS).
Myslím, že se brzy zahlásí další těhulka - právě psala Zuzzi v Nových snažilkách, že měla dnes // ![]()
Evah: Viki má pravdu, mělo by to být 6tt+0 tedy 7.týden.
VIKI25: Zuzzi se snad přidá a s ní ještě hodně dalších, jinak to být nemůže!!!!
A jak to bylo Viki u tebe s manželem? Ten můj říkal, že je šťastný, ale na druhou stranu z toho byl trochu vyjevený. Začal ráno bláznit s tím, že mi musí koupit pořádnou snídani, tak jsem mu řekla, že opravdu nechci brzy vypadat jako obryně Stáňa, takže se budu raději s jídlem krotit. Nakonec mi ale dojel pro skvělou snídani…jsem zvědavá jak dlouho ho ten zájem o můj stav bude chytat, myslím, že moc dlouho ne
![]()
Ahoj holky, přeji krásné ráno:-) Já po probděné noci, každou hodinu chodím na malou…
BERUN: Jaká byla oslava?:-)
Téda to už je mimi pěknej macík milimetrovej:-)
Já má knížku, kde jsou fotky mimi od početí do narození a píšou,že v 5tt je to asi 6 mm. Nemůžu se už dalšího UTZ dočkat…:-)
VIKI: Děkuji moc:-) Znovu jsem si to počítala a vyšlo mi,že končím 5tt, PM jsem měla 19.5., tak nevím,že bych to špatně počítala…
Jojo snažení to byly nervy…O mimčo jsme přišli loni v červenci a od té doby to nešlo, měla jsem vysokou hl.prolaktinu. V květnu jsem začala brát Clostylbegyt a Utrogestan a ejhle mimísek je na cestě:-)nemohla jsem tomu ani uvěřit. Asi jsem vypadala jako cvok, když jsem doktorce opakovala,jestli si tím je opravdu jistá…:-)