Poradna duly
Jana Čurdová
BERUN - já se taky hrozím okamžiku, kdy to budeme říkat tchýni - na její srdcerivnou scénu teda fakt nejsem moc zvědavá … ale možná budu příjemně překvapená, jako Ty.
K tulení - mi tulili normálně do toho nedělního špinění (a bylo to naprosto v pohodě
), včera i dnes má manža noční - takže nucený půst a zítra už jdu k Dr., tak snad bude vše OK.
Viki 5tt+4
Berun - No jo, příbuzné si člověk nevybírá a musí je brát jací jsou. Pokud se s nimi nemusíte vídat tak jen dobře. Já myslím, že naši tchánovi budou moc rádi jsou docela fajn. Tchyně je víc pohodě než tchán ale stěžovat si nemůžu. Když jsme stavěli baráček tak pomohli, kde mohli. I když občas jsme z nich rostli ![]()
Viki - a jak to špinění je to už v pohodě už se neopakovalo?
Ryšavka
RYSAVKA - naštěstí ne! Bylo to jen po té mé akci „okna“, ale jen na toal. papíře slabounce růžové. Stejně mě to, ale vyděsilo…
Viki
Ahoj holky,
u nás byly všechny reakce na těhu super, i od tchýně, já s ní mám vztah bezvadný:-)Až na mojí babičku, tý když sem to oznámila,tak to normálně přešla a vůbec to nekomentovala! Manželoví babičce je 94 a když jí jednou ya půl roku vidíme,tak si ani nepamatuje kdo jsem,takže tam to asi ani nebude mít cenu říkat…ty babičky
jinak holky u nás probíhá tulení jako dřív, dokonce si to teď víc užívám:-)žádné bolesti nemám…
nemůžu se už dočkat toho pátečního UTZ, manžílek tam jde se mnou:-)
Eva5tt+6
Jo jo ty babičky…přesně tak jsem si to říkala. Ona ta babička mého manži je taková 84letá dáma, pořád moralizuje, ale když se někdo podívá na zoubek jí, tak to je špatný. Má často jedovatý poznámky, takže jsme ani žádnou radost neočekávali. Ale tchýně mě tedy nadchla s tím, jak je dojatá a že je to skvělý a že si to naše miminko aspoň užije, když to druhé sotva uvidí…fakt jsem koukala. Takže Evah je to fajn a z babičky si nic nedělej. Druhá manželova babička, taky nejdřív spustila a jak to máte s tím bydlením a pak už začala spekulovat, že by bylo fajn, kdyby to byla holčička, když švagr čeká kluka, pak mi už postupně podsouvala čokoládu,což já kategoricky odmítla. Teda holky, já na sladké nikdy nebyla ale teď ho nemůžu ani cítit, zato kyselý…to je teda moje ![]()
Rysavko: přeju ti aby tchýně byla taky v pohodě jako ta moje.
Jinak mi manža včera z bazárku přinesl malé sladké oranžové botičky-flaušové na dupačky, stály 40,–Kč tak říkal, že tam ten pokládek nemůže nechat
![]()
5tt+1
Berun, to je od tvýho manži moc hezký, to můj na nakupování oblečků moc neni…ale byla jsem překvapená,jak se těší na ten páteční ultrazvuk:-)
Jo jo je to od něj moc hezký, jinak je taky úplně normální chlap, to znamená, určitě se naše hovory netočí jen okolo miminka a právě proto,že ty věci moc neumí vyjadřovat slovy, tak kupuje malé dárečky. Ty botičky jsem si prohlížela celý večer, jsou krásňoučký.
Už na mě jde zase únava, vždycky když se zlomí poledne, tak začínám usínat a to počasí…až vylezu ven, bude to záhul…
To se ti vůbec nedivím. Já teď spím pořád a pořád jsem unavená…
Příští týden jedeme po Čechách na dovolenou, tak doufám,že nějaké síly načerpám, akorát se trochu bojim tý cesty v autě, nikdy mi v autě špatně nebylo, ale teď je mi hrozně…
Určitě to zvládneš, já včera chvíli jezdila s manželem v jeho práci a když zastavil a já na něj čekala, tak jsem se začala potit a bylo mi taky nanic, to je hlavně tím vedrem…jindy mi vedra nevadí, ale teď je to trochu jiná ![]()
A to spaní…fakt bych spala jako zabitá…bohužel tu možnost v práci nemám ![]()
Chvílema vám závidim vaše příznaky. Mě dneska není vůbec nic. Už mě nebolí ani prsa. Unavená nejsem a nemám ani hlad.
Třeba mám mladší mimi a ještě to všechno přijde.
Ignorujte, prosím, můj podpis z minulé zprávy. Zkoušela jsem si tam vložit takový grafík, ale nějak se to nepovedlo. ![]()
Zuzzi
Tak už jsem podpis vypnula, takže už tam není, ale zapnula jsem si www stránku, můžete se mrknout. je na ní odkaz pod mým příspěvkem. Tam mám ten grafíček.
Zuzzi
Zuzzi, super metřík…kdy jdeš na ten UTZ dneska????
mě je fajn, občas zabolí podbřišek, snad je to proboha normální, jednou na levé, podruhé na pravé straně, pak zase celé, prostě jak se to hezky prokrvuje a bují, tak to cítím. Už se nemůžu dočkat UTZ…jsem z toho pořád nesvá, snad to bude v pohodě, dokážu si živě představit to zklamání, když to nevyjde…takže hezky pozitivně mimi bude OK:)))
pa Berun 5tt+2
BERUN - K doktoru jdu zítra, ale UTZ ještě nebude. On ho nemá v ordinaci, takže to odhaduju tak, že na utz mě pozve za pár týdnů.
Co se dá dělat, ale jinak jsem s ním spokojená a zatím nechci hledat jiného doktora.
Dneska jde na utz VIKI.
To píchání v bříšku bude asi normální. Mě to občas zabolí (asi zase jako na průjem), ale tak jenom 3× denně. Jinak je mi úplně dobře, všechny příznaky ustoupili, ani prsa nebolí. Tak taky doufám, že je to v pořádku a mám jenom štěstí.
VIKI - držím palce, at ti ta prohlídka dobře dopadne. ![]()
Dneska jsem zase udělala test. ještě jeden mi zbýval a tak jsem ho spotřebovala. A bylo to super. Ta druhá čárka se mi objevila ještě dřív než ta první. ![]()
Zuzzi
Ahoj holky,
asi mám problém … zase špiním!!!! Včera odpoledne jsem měla řůžový výtok a teď taky, ale už do hněda … vím, že se někomu stává, ale fakt nic není nic příjemného vidět krev …
Moc se bojim, že je to něco špatně
,ale naštěstí jdu dneska v 13.30 k Dr.. Jsem z toho úplně vyřízená, raději tady v práci všechno připravím, kdyby mi dala neschopenku…
Já to do odpoledne snad nepřežiju …
Viki 5tt+5