Poradna duly
Jana Čurdová
no bingo !
super, to je ono.
a zvladla si to na druhy pokus, co chces, to je vyborne. tiez som nad tym musela najprv trochu pospekulovat, kym som domyslela, ktory je ten spravny pre emimi.
ahoj holky,
tak se hlasim do spolku březňaček-i když se to tu hemží spíš těma únorňátkama:-)))
zatim nemam od doktora potvrzeno,ale na testu // byly,termin porodu 14.3.2006.mam doma 17-ti měsíčního lumpa,tak doufám,že to bude holčička:-)))a hodnáááá!!!:-)))
Moninda+Ondráš
BABOO: jen co budu mít zítra dost času-dneska se mi už dere na net manžel, tak to zkusím, díky. Já si vybrala tulipánky s dudlíkem takže motivy máme zatím rozdílné ha ha.
MONINDA: Moc tě tady vítám, sice se to tu hemží únorňátky, ale uznej TP 27., či 28.2 to už ten jeden den či dva do března vážně nehrají velkou roli, ale třeba porodíme dřív. Já tedy většinou znám ty, které rodí později, než je jejich termín. Teď je ale hlavní aby ty naše miminka byly OK a v pořádku. Já taky ještě od Dr. nemám oficiálně potvrzeno, ale myslím, že je to jistota, to bych neměla dva pozitivní testy a nebyla skoro 50DC ![]()
Taky si moc přeju holčičku, ale kdyby to byl chlAPeček tak se zlobit nebudu. Je to moje první mimi tak jsem ještě v Jiříkově vidění…manža už jde ahoj. Berun
Tak jsme to zkusili už teď, jestli se mi ten Ticker ukáže. Zítra se ozvu
Berun,
este jeden pokus a bude to ono
![]()
plati to iste co pre Oniku - skopcila si tam hned ten prvy kod - URL, a treba ten druhy - bbCode
tak do toho ![]()
Hned jak bude víc času vrhnu se na to…to je fakt úžasný jaký je člověk PC analfabet.
A jak je??? Mě pořád fajn. Zrovna si dopřávám výbornou snídani. Tři cereální minibagetky se sýrem Cottage, k tomu piju čerstve vymačkaný citron s vodou. Mňam.
Koupila jsem si Maternu (600,–Kč-hrůza) a myslím, že mi vydrží celé těhu. Nechci jí brát každý den, ale tak 2-3× týdně.
ZUZZI: Jak je, moc na tebe myslím. To samé platí pro Polarku. Já se verdikt dozvím už zítra, modlím se aby to bylo všechno fajn. Nevím co bych dělala, ale určitě by mi to vzalo veškerou sílu a chuŤ snažit se dál.
A jak je vám všem, snad tak dobře jako mě. Bříško už bolí opravdu chvilkama, prsa zato čím dál víc…už poctivě mažu i když nemám pocit, že by se mi nějak zvětšily, manžel říká, že ano. Nevím.
papa
Ahoj holky.
Tak se taky hlásím. Teďka už nešpiním a tak jenom přemlouvám toho mýho malýho aby pěkně rost, abysme ho v pondělí už viděli. V žádným případě si nepřipouštím tu druhou možnost. že by se to v pondělí ukončilo.
Příznaky žádný nemám, akorát chodím víc na záchod. Ale asi to bude tím, že hrozně piju. Mám pořád děsnou žízeň. A bolí jenom ty prsa. ![]()
V pondělí vám napíšu jak jsme dopadli a nebo napíšu až později, ža mě pustí z nemocnice. ![]()
Berun - držím ti palce na zítřejší vyšetření, aby všechno bylo v pořádku a viděla jsi mimi.
Já ten podpis dělala tak, že jsem napsala: . Takže by ti mělo stačit si dát to před tvůj podpis.
A taky vítám novou těhulku.
Zuzzi
ZUZZI: Jasně žádnou jinou možnost si nepřipouštíme!!!!! Určitě jsi měla pozdní ovulaci, vždyť minule při MS to bylo tak, žes měla šíleně dlouhý cyklus skoro 40DC???? Když od toho odečteš 14dní, dá ti to den cyklu, kdy byla ovulace, tedy plus mínus. Vím, že předtím než se to zadařilo, tak jsi šla na vyvolávačku, ale co když by ti dorazila MS sama třeba až 50DC? Protože ovulace byla 46DC. Stejně tak je to s tvým mimi ![]()
Já mám tu výhodu, že opravdu vím, kdy jsem měla ovulaci, takže si na mě Dr. nepřijde ![]()
Prostě si taky nepřipouštím jinou možnost, mimi roste jak má a zítra to určitě uvidím na vlastní oči.
Díky za nápovědu img před podpis, to by bylo fajn, nemusela bych znovu hledat kód. Snad to zmáknu.
Berun - děkuju za povzbuzení. Minulý cyklus jsem měla 46DC a MS mi přišla sama. Tu vyvolávačku mi Dr. sliboval, ale už na ni nedošlo. Takže tenhle cyklus jsem se mohl klidně trochu zpozdit. Protože pozitivní test mi vyšel až 47 DC. Mám to hrozně protažený. ![]()
Zuzzi
Jasně Zuzzi, tak to byla ovulace +- 33DC, protože Luterální fáze je zhruba 13 dní, pak přijde MS. To znamená, že jsi mohla otěhotnět stejně tak tenhle cyklus, bude to v pořádku, určitě.
Ahoj holky,
tak se k Vám přidávám. Jsem teď v 5tt+6. Od Dr. to nemám ještě potvrzený, nemohu se mu dovolat, asi má dovolenou. Termín porodu jsem si vypočítala na 6.3.2006. Příznaky zatím moc nemám. Myslím si, že bych mohla být po mamce. Té taky nebylo vůbec špatně a porod byl supr rychlý. To bych byla ráda ![]()
Ahoj holky,
vítám mezi námi Monindu. Sama moc příspěvků neposílám, nestíhám, když se příhlásím, jsem ráda, že přelouskám všechny vaše poslední příspěvky. Zatím se můžu přihlašovat pouze z práce a to je otrava, hlavně aby nikdo neviděl, že serfuju.
Jinak co se týče příznaků, tak skoro žádný nemám. Možná krom toho počátečního výtoku, ale ten se mi zdá, že už je pryč. A kdybych si nepřečetla o tom, že bolí prsa, tak bych si ani nevšimla, že mě trochu bolí. Jinak nic zvláštního. Tak si říkám, jestli vůbec nějaké mimi čekám. Dvě čárky jsem měla na třech testech (pokaždé jsem raději zkusila jinou značku), ale od doktora to ještě potvrzený nemám, teprve až za týden. Takže jsem stále napnutá. Co bych dala za ranní nevolnost:))
Zatím jsme to řekli pouze maminkám, ty byly samozřejmě rády a pár mým kamarádům, kteří to prožívají se mnou.
tak jinak holky se opatrujte, zítra odjíždím do Itálie a pak se to konečně dozvím, tak se jen modlím, ať je všecho v poho.
ola
ještě zdravím a vítám Koccu:))
jsme na tom asi stejně, žádné příznaky
ola
Ahoj holky,
tak se hlásím, že také žádné příznaky nemám. Spíš se děsím toho až ty nevolnosti přijdou. Brrrrr. Ráda bych toho byla ušetřena. Mamka a ségra, ale také žádné velké nevolnosti neměli tak mám šanci, že se mi to vyhne.
Berun - držím palečky na zítřejší UTZ. Já já chci takýýýýý. No ještě si musím počkat.
Zuzzi - přikláním se k Berun, že ovu byla později a proto ještě nebylo nic vidět.
Nevíte co je s Polarkou? Možná psala, že tu tenhle týden nebude, nevím. Ale mám o ní strach aby byla v pořádku.
Vítám nové těhulky - jménaj sem zapoměla, tak pardón já se polepším.
Ryšavka