Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj všichni nebo spíš všechny,
už je to jasné, máme termín na 1.5.2006. Otevírám toto téma pro všechny, které si budou chtít vyměnit zkušenosti, problémy, pocity prostě vše co se nás a miminka týče.
Boubelici,
Moc moc blahopřeji ke //! Já mám termín dva dny před tebou, tak jsem v dubňátkách.
Bebe
BOUBELICI:
moooc ti blahopřeji - je to přímo pohádkové datum. ![]()
Hodně štěstíčka tobě i všem květnovým tehulinkám
![]()
Ahoj Varenko,
moc dekujeme za gratulaci. Slo to vsechno uplne hladce, dalo by se řict uplne samo. Od cervence neberu antikoncepci a na to ze jsem ji predtim brala dost let to byl fofr. Dalo by se rict na prvni pokus.
Take jsem ti vcera psala na tvoje tema tehotna? ale asi to s tim moc neumim, protoze mi to zůstalo viset v nedorucene poste. Preji ti aby se ti to co nejdriv povedlo a mohla sis povidat s nama o miminku. Traba te potkam brzy v mem tematu narozeni v kvetnu. Jeste bys to mohla stihnout ne?
![]()
BOUBELICI:
včera jsem našla něco na „soukromé zprávy“, ale bohužel žádný text. /Ještě emimino nemám moc prozkoumané, tak je možné, že jsem něco vymazala
/ .
Jsem moooc ráda, že se mimísek přihlásil hned napoprvé. JE TO PROSTĚ NÁÁDHERNÉ
![]()
Já jsem antikoncepci brala asi 7 let a přestala jí užívat před 4 lety a musím říct, že teprve poslední rok začal organismus fungovat sám tak, jak by měl.
Děkuji ti moc za krásné přáníčko ![]()
Uvidíme…pokud by to nevyšlo, tak si počkám na CERVNATKA nebo jakákoli jiná -ŇÁTKA 06, která budou k mání
.
Ještě jednou mooooc gratuluji a přeji tobě i malililinkatému mimíísečkovi hoooodně nádherných dnů plných radosti.
![]()
Boubelici gratulujeme
!!!!
Jsem zakladatelka deníčku „Květňátka 2005“ (nakonec teda mám dubňáčka), tak mám hroznou radost, že už vznikají květňátka 2006
.Je to neuvěřitelné, že to tak rychle uteklo.. Takže hodně štěstí a co nejpříjemnější těhotenství ![]()
Ahoj Varenko,
dekujem ti za nadherne pranicko.
Ja jsem antikoncepci brala asi 11 let a nijak mi to neuskodilo. Je to hrozne individualni. Určite se ti to povede!!!!!!!!!!!Drzime palecky.
Ahoj Zuzicaku,
jak se pracuje prosim s temi denicky. Znam server teprv od vcera. A jak se na ne dostanu? Gratuluji k miminku. A jak se má?
Ahoj Boubelici,
jsem stejně jako Zuzka „členka“ deníčku Květňátka 2005 (taky teda máme dubňátko, ale termín byl 3.5. 05:O) a mám taky vééééélikou radost, že už máme následníky. Moc blahopřeju, uteče to jako voda a za chvíli budete mít to stvořeníčko v náručí!
Jaa a Sára
Ahoj JAA
chtela bych se do toho denicku podivat, ale nevim jak na to? Poradite mi?
Jinak dekuji za prani a preji tobe i miminku krasny den.
Ahoj,
koukam, ze moc novych na kveten 2006 tady jeste neni. Cetla jsem o jedne s terminem 5.5.2006 v tematu narozeni v dubnu. Tak prijde take sem a rozdelte se o vase zkusenosti., pocity, novymi objevy a tak.
![]()
Ještě jednou já:O)
Do deníčku hupsneš takto: po levé straně, jak je lišta s různými nabídkami, tak skoro nahoře jsou deníčky - miminkovské, těhulkovské a snažilkovské. Klikni na miminkovské a najdi si Květňátka 2005, máme tam zrovna nový deníček o vývoji mimísků. Klikni na zobrazit celý článek a tam už si můžeš pročítat to naše klábosení:O))) Když budeš něco potřebovat, kdykoli k nám zavítej a my Ti rády poradíme, pokud to zrovna bude v našich silách:O)
Papa, příjemné těhotenství přejí
Jaa a Sára
Ahoj Jaa a Sáro
dekuji moc za radu, jak se dostat do denicku a za pozvani do něj.
Určitě tam zavitam. Zatim zadne jine nez neobvykle pocity nemam, jen nemůzu rano snidat, tak jako obvykle.
A take cekam na nove tehulinky, které budou mít termín v květnu 2006.
Tesim se moc na vas.
Jaa:Uz jsem si denicky prohlidla, určitě tam obcas zajdu. Díky MOC
Ahoj, tak jsem nasla na testiku dve carecky a mam pocit, ze by to melo vychazet na kveten. Snad se nas sejde vic.
Terik a Charlie 9mesicu
Ahoj holky,
také jsem včera na tt našla //, takže bych podle všeho měla mít TP také v květnu, zatím se z toho ale vzpamatovávám, protože po dvou letech snažení jsem trochu skeptická:-).
A jaké máte „pocity“? Mě jen bolí prsa - ze stran, a mám pocit, že jsem nafouknutá, jinak mě vůbec nic netrápí:-)))