Narození v květnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.9.05 17:17

Zuzi, ten termin je stejny…

Ten test sice zalezi jen na hormonu, ale uz minule me Dr. upozornil, ze ten samy hormon vylucuji i vetsi cysty, proto to u Charlie nebylo hned jasne jestli jsem tehu… Ale je fakt ze nektere krvaci i v tehu. Znam nektere maminky, kterym to prislo jako normalni MS i kdyz uz byly tehotne a dnes maji krasne, zdrave deticky…

Terik, Charlie, Tobik?

• Citovat
  • Upravit
752
4.9.05 09:31

Terik,

tak s tím hormonem si mě trochu vystrašila. Já si sice myslím, že jsem těhu, ale člověk nikdy neví, že? Ještě že zítra mi to trápení skončí, jdu k Dr, tak doufám, že tam něco uvidí. Jo a o té MS během těhu vím. Manželova teta to tak měla s nejmladším synem. Normálně měla 3 měsíce MS a pak už byla 4 měsíce těhu. Takže i tohle se stává :lol:

Jo a mít takhle brzo mimčo, to seš fakt dobrá. Kuba měl v půlce srpna 3 roky a já mám pořád pocit, že je to brzo. Ale on je vyloženě mamkin cicek :lol: Jo a já budu mít v prosinci 25 a už taky čekám 2. dítko, ale ty jsi fakt lepší :D

Tak hezkou neděli

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.9.05 17:45

Ahojky květňulky:)

Strašně moc doufám, že budu patřit k vám, musím si ale počkat na výsledky z krve, na kterou půjdu v úterý… Mám doma mimo jedné pubescentní ledňačky také květňátko, právě mu táhne na 16. měsíc:) Květnové děti jsou strašně fajn, narodí se do nádherné doby, kdy nic nebrání kojení venku, šmudlíkům se líbí procházky v teple, kdy je nemusíte složitě oblíkat…prostě bych byla moc šťastná, kdyby se nám zadařilo.

Mám totiž takový mírný problémy s TT, jednou vyjdou pozitivně, pak zase neee…no každopádně mám teď druhý den zpoždění (mám pravidelný cyklus) a včera mi test ukázal //. Špatně od žaludku je mi už asi 10 dní, také mě trápí žáha…no prostě klasika:) Tak snad:) V březnu t.r. jsem o miminko přišla a moc se bojím těch prvních 3 měsíců…

Mějte se prima, ať vám všem drobečkové v bříšku rostou jak mají a budu moc ráda patřit mezi vás, držte nám palce:)

Diny (z deníčku Jarní miminka 2004) + Zuzka (12 let) a David (16 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
5.9.05 08:43

Ahoj,

Zuzi - ono je to na kazde zenske, kdy se rozhodne. Me lidi rikaji, ze by do me v zivote nerekli, ze to budu zvladat lip nez mnohe starsi. Ale jak vime zalezi to na velke spouste faktoru. S Charlie to bylo do pul roku hodne komplikovane (nechtela jist ani mliko, cviceni Vojty, a potize s kyclema), ale povahove je to uzasna holka. Ted si to uz jen uzivam a fascinuje me, kolik novych veci se kazdy den nauci…

Diny- doufam, ze budes mit to kvetnatko taky. Treti mimi, to je krasne…My planujeme treti az nam bude tricet a ostatni budou chodit do skoly. Uvidime ale jak to dopadne ve skutecnosti.

Jak vam je??? Me zase poboliva brisko. Ale to je u me normalni.
Vcera jsme se divali na rodinne video s Charlie a ja brecela jako zelva, protoze mame naprosto uzasne dite…
Ted ale zlobi v kocarku misto spani, tak uz mi zas tak uzasna nepripada, hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
5.9.05 09:11

Hezké ráno,

já jsem dneska dávala syna poprvé do školky, takže jsem trošku nervozní :cry: Ale jinak dobrý. Taky mě trochu pobolívá břicho, ale už si nevzpomínám jestli jsem to tak měla i u Kuby. Prsa už trošku povolily, i když stále nemůžu být bez podprsenky a to ani v noci:( Jinak naprostá pohoda. Podle mých předpovědí to bude opět kluk. Tak uvidíme, jak to bude probíhat dál.

Dneska odpoledne na půl 4 jdu na ultrazvuk. Už se nemůžu dočkat a doufám, že budu mít potvrzené těhu.

Dity: téda, 3. děťátko, fakt dobrý. Já vím, že je květen ideální měsíc. Já mám syna narozeného v půlce srpna a to byla zabíjačka:( Já květen plánovala a jsem ráda, že mi to vyšlo. Jo a 3. mimčo by jsme chtěli taky, ale snad trošku později.

Tak holky piště, jak vám je?

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
5.9.05 12:53

Ahoj všechny nové i stávající těhulinky,
mám možnost, tak jsem sem nakoukla. Mám obrovskou radost, kolik stránek jsem si musela dočítat. Všem vám moc držím palečky a těším se až si s vámi po 15. budu moci pravidelně povídat. Jsem v pohodě. Zítra mi začína 7. týden. Vůbec mi není spatně, jen nemohu navečer a večer jíst, protože se pak budím ze spaní a pálí mě žáha. Nevolnostmi netrpím jen bývám dřív večer unavená.
Také jsem u někoho četla, že to manžel už věděl. To já to měla doma to samé. Myslela jsem, s jakou jsem nepřišla novinkou a on mi na to řekl, že už to dávno ví a že jen čekal, až mu to řeknu sama. Pro všechny nové: je mi skoro 34, je to moje první a víc prozradit zatim nemuzu. Později.
Na UTZ jdu až 19.9. měla jsem jít dnes, ale přeobjednala jsem se, kvůli práci.
Přeji vám všem krásné fotečky z ultrazvuku a těším se, až to budu moct také vytroubit do světa. Mějte se prima těhulinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.05 13:58

Boubelici: Vyzera to tak, ze sme na tom uplne rovnako:o)) Tiez mi zajtra zacina 7.tyzden a termin mam 1.5.2006:o) Na utz som uz bola a videla tu krasnu malu ciernu tecku…a plakala som ako maly chlapec:o))
Drzim palceky a dufam, ze si vymenime zopar skusenosti, ked uz sme na tom na den presne:o) Inak ja mam 26, tiez je to moje prve mimi a je vytuzene, po skoro roku snazenia:o) Papa
 Jessie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.05 14:04

Jsme na to všechny téměř stejně. Já začala 7 týden dnes :P :P a termín vychází buď 30. 4. nebo spíš 1. 5. 2006 - záleží s jakou délkou cyklu počítám, protože jsem cyklus měla 29 - 31 dní :P :P

""http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png:http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.05 14:10

To je super…aspon sa tu s vami mozem radit a tesit, ked uz s mojim dr. nemozem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.05 14:13

Jo a je mi 25 a je to také moje první mimi :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.05 14:21

Tiez sa tak bojis kazdeho pichnutia??Velmi by som uz chcela mat 1. trimester za sebou…najradsej by som bola, keby som uz chodila s bruskom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
5.9.05 14:27

Jessi, to si mi připomněla, jak jsem u Kuby ležela na zádech a hrozně jsem už chtěla cítit dělohu a bříško. :lol: A pak jsem litovala, že už je to břicho takové obrovské :oops: 10 dní jsem přenášela a to byl vážně děs. Takže si užívejte chvil, kdy vám ještě nic není, protože bříška se nataháte až moc. :D Ale vážně, je to krásné a každá prvorodička si tím musí projít. Já už to teď tak moc neprožívám, tak jako u Kuby. Za hodinku jdu k Dr. a jsem zvědavá, co mi řekne. Pak podám info.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.05 14:37

Zuzka: To je mi jasne, ze este budem nariekat…ved uz teraz si niekedy pomyslim, ake to bude o par mesiacov, ked uz teraz, aj ked este nemam brusik, niekedy nevladzem dychat :roll: Ale aj tak sa na to velmi tesim…hlavne som teraz este na pochybach…ale ked uz budem mat obrovske brusko a budemm citit jeho pohyby, to uz bude kazdemu jasne, ze sme dvaja :D
Holky, este mi, prosim, raz vysvetlite ako si mam dat ten lilypie do podpisu…mne to nejak nefunguje…alebo som nesika :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
5.9.05 14:40

Samozřejmě se bojí všeho, co mi přijde divné. Ať je to píchnutí, nebo tlak a pak když se zase nic neděje tak mi to taky připadá divné, asi jsem střelená :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
5.9.05 14:45

Nie si…alebo potom sme asi vsetky…ja stale ked idem na toaletu, zdesene skumam papier, ci na nom nie je kvapka krvi…chcela by som sa ukludnit, ale da sa…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí