Poradna duly
Jana Čurdová
Terik,
tak s tím hormonem si mě trochu vystrašila. Já si sice myslím, že jsem těhu, ale člověk nikdy neví, že? Ještě že zítra mi to trápení skončí, jdu k Dr, tak doufám, že tam něco uvidí. Jo a o té MS během těhu vím. Manželova teta to tak měla s nejmladším synem. Normálně měla 3 měsíce MS a pak už byla 4 měsíce těhu. Takže i tohle se stává ![]()
Jo a mít takhle brzo mimčo, to seš fakt dobrá. Kuba měl v půlce srpna 3 roky a já mám pořád pocit, že je to brzo. Ale on je vyloženě mamkin cicek
Jo a já budu mít v prosinci 25 a už taky čekám 2. dítko, ale ty jsi fakt lepší ![]()
Tak hezkou neděli
Zuzka
Strašně moc doufám, že budu patřit k vám, musím si ale počkat na výsledky z krve, na kterou půjdu v úterý… Mám doma mimo jedné pubescentní ledňačky také květňátko, právě mu táhne na 16. měsíc:) Květnové děti jsou strašně fajn, narodí se do nádherné doby, kdy nic nebrání kojení venku, šmudlíkům se líbí procházky v teple, kdy je nemusíte složitě oblíkat…prostě bych byla moc šťastná, kdyby se nám zadařilo.
Mám totiž takový mírný problémy s TT, jednou vyjdou pozitivně, pak zase neee…no každopádně mám teď druhý den zpoždění (mám pravidelný cyklus) a včera mi test ukázal //. Špatně od žaludku je mi už asi 10 dní, také mě trápí žáha…no prostě klasika:) Tak snad:) V březnu t.r. jsem o miminko přišla a moc se bojím těch prvních 3 měsíců…
Mějte se prima, ať vám všem drobečkové v bříšku rostou jak mají a budu moc ráda patřit mezi vás, držte nám palce:)
Diny (z deníčku Jarní miminka 2004) + Zuzka (12 let) a David (16 měsíců)
Ahoj,
Zuzi - ono je to na kazde zenske, kdy se rozhodne. Me lidi rikaji, ze by do me v zivote nerekli, ze to budu zvladat lip nez mnohe starsi. Ale jak vime zalezi to na velke spouste faktoru. S Charlie to bylo do pul roku hodne komplikovane (nechtela jist ani mliko, cviceni Vojty, a potize s kyclema), ale povahove je to uzasna holka. Ted si to uz jen uzivam a fascinuje me, kolik novych veci se kazdy den nauci…
Diny- doufam, ze budes mit to kvetnatko taky. Treti mimi, to je krasne…My planujeme treti az nam bude tricet a ostatni budou chodit do skoly. Uvidime ale jak to dopadne ve skutecnosti.
Jak vam je??? Me zase poboliva brisko. Ale to je u me normalni.
Vcera jsme se divali na rodinne video s Charlie a ja brecela jako zelva, protoze mame naprosto uzasne dite…
Ted ale zlobi v kocarku misto spani, tak uz mi zas tak uzasna nepripada, hihi.
Hezké ráno,
já jsem dneska dávala syna poprvé do školky, takže jsem trošku nervozní
Ale jinak dobrý. Taky mě trochu pobolívá břicho, ale už si nevzpomínám jestli jsem to tak měla i u Kuby. Prsa už trošku povolily, i když stále nemůžu být bez podprsenky a to ani v noci:( Jinak naprostá pohoda. Podle mých předpovědí to bude opět kluk. Tak uvidíme, jak to bude probíhat dál.
Dneska odpoledne na půl 4 jdu na ultrazvuk. Už se nemůžu dočkat a doufám, že budu mít potvrzené těhu.
Dity: téda, 3. děťátko, fakt dobrý. Já vím, že je květen ideální měsíc. Já mám syna narozeného v půlce srpna a to byla zabíjačka:( Já květen plánovala a jsem ráda, že mi to vyšlo. Jo a 3. mimčo by jsme chtěli taky, ale snad trošku později.
Tak holky piště, jak vám je?
Zuzka
Ahoj všechny nové i stávající těhulinky,
mám možnost, tak jsem sem nakoukla. Mám obrovskou radost, kolik stránek jsem si musela dočítat. Všem vám moc držím palečky a těším se až si s vámi po 15. budu moci pravidelně povídat. Jsem v pohodě. Zítra mi začína 7. týden. Vůbec mi není spatně, jen nemohu navečer a večer jíst, protože se pak budím ze spaní a pálí mě žáha. Nevolnostmi netrpím jen bývám dřív večer unavená.
Také jsem u někoho četla, že to manžel už věděl. To já to měla doma to samé. Myslela jsem, s jakou jsem nepřišla novinkou a on mi na to řekl, že už to dávno ví a že jen čekal, až mu to řeknu sama. Pro všechny nové: je mi skoro 34, je to moje první a víc prozradit zatim nemuzu. Později.
Na UTZ jdu až 19.9. měla jsem jít dnes, ale přeobjednala jsem se, kvůli práci.
Přeji vám všem krásné fotečky z ultrazvuku a těším se, až to budu moct také vytroubit do světa. Mějte se prima těhulinky.
Boubelici: Vyzera to tak, ze sme na tom uplne rovnako:o)) Tiez mi zajtra zacina 7.tyzden a termin mam 1.5.2006:o) Na utz som uz bola a videla tu krasnu malu ciernu tecku…a plakala som ako maly chlapec:o))
Drzim palceky a dufam, ze si vymenime zopar skusenosti, ked uz sme na tom na den presne:o) Inak ja mam 26, tiez je to moje prve mimi a je vytuzene, po skoro roku snazenia:o) Papa
Jessie
Jsme na to všechny téměř stejně. Já začala 7 týden dnes
a termín vychází buď 30. 4. nebo spíš 1. 5. 2006 - záleží s jakou délkou cyklu počítám, protože jsem cyklus měla 29 - 31 dní
![]()
""http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png:http://bd.lilypie.com/iHFSp2/.png
To je super…aspon sa tu s vami mozem radit a tesit, ked uz s mojim dr. nemozem…
Jo a je mi 25 a je to také moje první mimi
![]()
Tiez sa tak bojis kazdeho pichnutia??Velmi by som uz chcela mat 1. trimester za sebou…najradsej by som bola, keby som uz chodila s bruskom ![]()
Jessi, to si mi připomněla, jak jsem u Kuby ležela na zádech a hrozně jsem už chtěla cítit dělohu a bříško.
A pak jsem litovala, že už je to břicho takové obrovské
10 dní jsem přenášela a to byl vážně děs. Takže si užívejte chvil, kdy vám ještě nic není, protože bříška se nataháte až moc.
Ale vážně, je to krásné a každá prvorodička si tím musí projít. Já už to teď tak moc neprožívám, tak jako u Kuby. Za hodinku jdu k Dr. a jsem zvědavá, co mi řekne. Pak podám info.
Zuzka
Zuzka: To je mi jasne, ze este budem nariekat…ved uz teraz si niekedy pomyslim, ake to bude o par mesiacov, ked uz teraz, aj ked este nemam brusik, niekedy nevladzem dychat
Ale aj tak sa na to velmi tesim…hlavne som teraz este na pochybach…ale ked uz budem mat obrovske brusko a budemm citit jeho pohyby, to uz bude kazdemu jasne, ze sme dvaja ![]()
Holky, este mi, prosim, raz vysvetlite ako si mam dat ten lilypie do podpisu…mne to nejak nefunguje…alebo som nesika ![]()
Samozřejmě se bojí všeho, co mi přijde divné. Ať je to píchnutí, nebo tlak a pak když se zase nic neděje tak mi to taky připadá divné, asi jsem střelená
![]()
Nie si…alebo potom sme asi vsetky…ja stale ked idem na toaletu, zdesene skumam papier, ci na nom nie je kvapka krvi…chcela by som sa ukludnit, ale da sa…???
Zuzi, ten termin je stejny…
Ten test sice zalezi jen na hormonu, ale uz minule me Dr. upozornil, ze ten samy hormon vylucuji i vetsi cysty, proto to u Charlie nebylo hned jasne jestli jsem tehu… Ale je fakt ze nektere krvaci i v tehu. Znam nektere maminky, kterym to prislo jako normalni MS i kdyz uz byly tehotne a dnes maji krasne, zdrave deticky…
Terik, Charlie, Tobik?