Narození v květnu 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
30.8.05 14:20

posílám ti e-mail a vysvětlivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
30.8.05 14:21

Děkuji, hodná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.05 14:27

a povedlo se ti to? :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
30.8.05 14:31

Já bych také chtěla informace o bříšku :( . Jinak já měla vymyšleno že až to budu mít od dr. potvrzené tak manžovi koupím bačkůrky nebo tak něco, ale když to pořád nešlo a já pak uviděla už na 3 testu ty macaté čárky tak jsem sebrala milé Clearblue a vlítla do ložnice a ukázala testík. :P :P :P A bylo po překvápku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.05 14:35

Tak jeste pro Pajju a dalši potenciální tehulky na tomto tématu:
otevři stránku www.rodina.cz na uvodni strance je v pravem hornim rohu růzove okenko. Musiš se zaregistrovat a pak to budeš dostávat. Každý den nebo týden. Ale určitě protože jste nedočkavé na další nové informace jako já si to nastavíte na denní zprávy. Že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
30.8.05 14:36

Ještě mi nic nepřišlo.ale kouknu se znova, třeba už to dorazilo. pošta mi chodí on-line tak snad už to ta budu mít.
No já asi pošlu tu MMSku ale až budeme doma,je to pro nás velké překvápko. taky jsme to nečekali, navíc jsem byla teď nemocná, tka jsem tu MS čekala na 100% a byla jsem s tím už i smířená a najednou ta dnešní teplota…tak jsem šla udělat test a byly tam //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
30.8.05 14:40

Tak už jsem to našla, je to jednoduché. ten mail mi dorazil. Děkuji, taky jsem ti tam něco písla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.8.05 14:46

Tak já se pro dnešek pomalu sbalím a jdu domů. Jsem docela unavená.
Zítra, pokud to bude jen trošku možné, tak nakouknu. Mějte se hezky, preji hezky vecer, Míše radostné sdělování o mimískovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
30.8.05 14:47

Moc děkuju. já tu ještě musím tvrdnout 45 minut. to snad ani nevydržím.už se těším domu jaký to bude.tak pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10766
31.8.05 11:55

Holky, tady je nějak mrtvo. já bych zrovna dneska potřebaovala tak povídat a sbírat rady. Snad se tady některá z vás ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.05 15:32

Ahoj… Tak uz na me jdou takove ty tehu nalady. Brecim kvuli kazde blbosti…Ach jo…

A co vy??? Jak valcite?

Terik, Charlie a mimi

• Citovat
  • Upravit
802
31.8.05 15:35

Vyzera to tak, ze sa pridam k vam, tehulky moje, lebo ked dobre pocitam, aj mne vychadza termin na kveten, presnejsie asi na 2.5. Termin pocatia viem skoro stopercentne, kedze mimi sme tuzobne ocakavali…urobili sme si ho na dovolenke v Chorvatsku :lol: Dnes som bola aj u dr. a tiez som videla malu ciernu tecku :oops: Som taka stastna!!!Teraz uz len dufam, ze vsetko pojde tak ako ma a ze sa tu v kvetnu budeme vsetky vytesovat z mimiskov :D

Este ma zaujima…tiez som mala poslednu MS 25.7., ale vychadza mi podla ovulacie, ze som v 3. tt…a ked som dobre citala, niektore tehulky /napr. Pajja/ su podla toho uz v 5 tt. Nepocita sa tt od datumu pocatia??

Majte sa zatim krasne tehotne :) a Misi drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.05 16:40

Ahojte vsetky majove mamicky :D :D :D
Ja som sa chcela len popytat na par veci…mozem???

• Citovat
  • Upravit
10766
31.8.05 18:37

Di určitě se ptej, od toho jsme tady.

Jinak těhu se počítá od prvního dne poslední MS, takže budeš víc než 3tt, to by dr ani na ultrazvuku nic neviděl. Tam jeto vidět až od 5-6 tt. tajže budeš na to shruba jako Pajja+- nějaký ten den. Já jsem dnes 4tt+2 a na ultrazvuku takz nic vidět není. to ti ale dr nevysvětlil? to je divné. tak si to přepočti, ať nás pak nemistifikuješ( teď jsem to slovo asi špatně napsala, ale to snad nevadí) :D

Všem nám holky přeju ať jsou mimi zdravá a my to v pohodě zvládneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 07:52

Ahojky,
tak to zatím vypadá, že se k vám taky připojím - na testu se na mě smějou // :D . K doktorovi se sice chystám až v pondělí, ale myslím že je to jasný :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex