Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
kdo ještě čeká miminko v dubnu?Mě vychází termín kolem 20.4.
Ahoj dafi, u nas, Novych snazilek, je Nikka, ktera pred nedavnem oznamila // a myslim ze tp presne 20.4. Ja stale jeste cekam, pokud to vyjde, bude to vychazet 29.4. - 30.4.
anina
ahoj dafi,
i dubnove tehulky chodi do noveho denicku, ktery se jmenuje Unornatka a Breznatka 2006, tak tam muzes najit holky stejne dlouho tehotne jako ty. Mimochodem me vychazi termin presne o mesic driv… 20.3.2006 ![]()
Hodne stesti a obr gratulace
Marka
Ahoj dafi,
o mě už tady někdo psal, myslím Anina
, já čekám taky dubňátko a TP mám 24.4. Jsem i v deníčku únorčátek a březňátek, ale jestli chceš můžeme pokecat i tady, máme TP hodně podobně a určitě se k nám i někdo přidá. Už jsi byla u dr.?
holky,nějak nám vypadává internet.Nemohla jsem se sem vůbec dostat.
Nikko,ještě jsem u dr.nebyla,ale příští týden se chci objednat.
Já mám jít k dr. příští pátek, říkala, že už by tam mělo být něc o vidět. Jak se cítíš? mě bývá sem tam špatně, ale teď ne moc, docela pohoda. Zatím pa a doufám, že internet nebude zlobit.
Taky se hlásím, naše děťátko se má narodit 7. dubna.
Můžu se zeptat, jak jste na tom teď s váhou a „nafouklostí“? Bývá mi dost špatně a pořád mám nafouklé břicho. Téměř se nevejdu do svých normálních kalhot, i když váhu mám pořád stejnou. Podle doktora je vše v pořádku, snad ano. Trápí vás to některou také?
Já se taky hlásim,mám termín v dubnu,12.Nafouká jsem taky pěkně,kalhoty mě škrtí.Jestli jsem něco přibrala nevim,radši jsem se nevážila.
Ahoj Kelinka
Kelinka: uf, to jsem si oddychla
Myslela jsem si, jestli to není z nějakýho jídla, ale je to pořád, ať sním cokoli…
Ahoj holky,
jsem tu dnes prvně,termín mám také v dubnu kolem 20 tého, ještě jsem nebyla u doktorky jelikož při mém prvním těhot. mě uznala těhotnou až v 10 tt a po ultraz.vyš.Máme 7 letého kluka, který se na mimi moc těší. Já to nějak nemůžu zkousnout i když je to těhotenství plánované, zatím mi moc špatně není, ale mám pěknou rýmu s kašlem, snad bude vše v pořádku. Jak jste se srovnávali se skutečností, že jste těhotné? Zdraví Baby
Ahoj těhulky,
ja mám termín 6.dubna.
ve ctvrtek jdu k dr. a doufam, ze uz bude slyset srdicko.
cekam prvni mimi a moooc se tesim.
ale trochu se i bojim, aby bylo vse ok.
poboliva me v podbrisku jako pri menstruci :-/
doufam, ze je to zvetsujici se deloha.
jinak jsem (jako vy ostatni) desne nafouknuta (ne nafoukana
) a cekam, ze se kazdou chvili vznesu. ![]()
preju pekna rostouci briska
mandragora
Baby: když jsem se to dozvěděla, tak jsem se rozklepala a pak jsem to hned všude musela vyslepičit
zatím převažuje ta nafouklost a nevolnosti (nemám ranní, ale odpolední - ráno jsem naprosto v pohodě, kolem poledne mi začíná být špatně, jednou víc, jednou míň), takže že jsem těhotná si uvědomuju zatím spíš rozumově, ale snáším to super a moc se těším, až děťátko ucítím ![]()
mandragora: tak to máš TP jen o den méně než já (tedy to mimi) a tento čtvrtek jsem už srdíčko na ultrazvuku viděla, taky hlavičku a nožičky ![]()
bolení v podbřišku mívám také, teď už méně, víc bylo kolem 4. týdne, přesně jak píšeš, jako před menstruací, je to v pohodě, já i bejbino jsme v pohodě, tak nevím, proč bys neměla být ty ![]()
to Vaclavka:
ani nevis, jak jsi me uklidnila. My jsme to zatim skoro nikomu neřekli, abychom to nezakřikli. Ale nejradši bych to už vykřičela do celýho světa.
To je super, žes už slyšela srdíčko. gratuluju
čekáš první mimi?
mandragora: jj.. první
občas mě taky něco vyplaší, ale hned je to pryč, chce to nebát se a na všechno se ptát (i na blbosti) a já mám ještě zlatýho doktora, takovýho dědulu, který mi nezapomene říct, že jsem kouzelná a tedy nosím kouzelné dítě.. chodím odsud výborně naladěná ![]()
Ahoj Václavko, to jsi mě uklidnila, když jsem čekala honzíka tak jsem byla v ohromné eufirii, strašně se těšila a měla skoro vše nakoupeno, teď koukám jak vyvoraná myš
co vše budu potřebovat, jelikož jsem tvrdila, že rodit už nikdy nebudu a všech teď potřebných věcí se zbavila
. Letos na jaře nás s manželem přepadli romnožovací pudy i přes to že máme hypotéku jsme se rozhodli, že dvě děti jsou vždy lepší než jen jedno a tak se nám to povedlo. Že jsem těhotná jsem zjistila v práci,kde jsem si udělala test a také jsem to hned vyslepičila kde jsem mohla, obdivuji ty kteří to dokážou utajit ![]()