RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1021
25.8.05 11:39

Tak čo Bebe, prišli :D ??? Žeby sa Boubel chystala na tak parádne dlhú dovolenku ???
Kočky kde ste z toho UTZ ?

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.8.05 11:49

Ahoj Bebe a Belmi,
tak co přišly holky nebo ne, napis, take by me to zajimalo.
Na dovolenou se nechystam, ale je to kvůli situaci v praci. Vysvetlim pozdeji. Mejte se tu moc prima a hezky se kulaŤte. Tehulenky. Ja a mimi se budeme take snazit. Krasny mesic zári. Jo a BEBE krasné narozeniny a nádherný snímek. Já je budu mít chvilku po tobe jen mi je o nekolik let víc. Ale ted uz fakt ahoja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 11:52

Ahoj těhulinky!
Tak se hlásím po kontrole, zatím jsme v pořádku, srdíčko nám bije oběma :) , mimísek nám roste, má 11mm a tvoří se placenta (včera jsem Tě Mandragorko zmátla těmi 2,2 cm viď, teď si zpětně nejsem jistá ale asi jsem to viděla na obrazovce a přisoudila jsem to velikosti miminka, ale teď jsem se pro jistotu zeptala :) )
Zatím zůstávám i příští tejden na neschopence, klid mi prospívá, ale ještě to není ono. Nevím jestli s tím máte některá zkušenosti, ale mám v děloze hematom, který se musí ztratit, zatím je dobrá zpráva, že se zmenšuje, tak doufám, že bude co nevidět pryč a nebude mi obtěžovat mimíska :roll: Jestli s tím máte některá zkušenosti, určitě napište, takhle je to pořád u mě nejistý a trochu se bojim, každá rada dobrá :P

No a taky se přidávám do představovacího kroužku :wink:
Jsem z Mladé Boleslavi, je mi 25 a jsem poprvé těhotná, HA jsem vy:,–(ila letos v lednu, pak jsme si chvíli dávali bacha, aby si tělíčko od prášků odpočinulo, pak přišla dovolená a už to bylo :D :D :D :D :D
Spíš jsem tak nějak počítala s tím, že to nějakou dobu bude trvat, ale jsem hrozně šťastná, že to už vyšlo a doufám, že u mě ten brouček vydrží ještě těch 7 měsíců :D :D V práci to zatím někdo neví, teda jestli si to nedomyslí, protože nebejvám nemocná, ale to mi je teď jedno, hlavní je mimísek, aby se mělo dobře :wink:
Uf to jsem se rozepsala.....zatím končím a všechny vás zdravím!!!
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 11:58

Ještě zdravím boubelici, přeji také hezké září a brzy se sem vrať :(
A v práci to nepřeháněj, hlavně ať je miminko a ty v pořádku !
tak pa pa
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 12:14

Nepřišly. Říkám si, že třeba obě čtou spíš debaty o neplodnosti a o otěhotnění, ale sledovat maminy, které právě zjišťují svoje těhotenství, je asi taky dost atraktivní. Já jsem to dřív sledovávala.

Holky, nebojíte se toxoplazmózy? My se o tom před chvilkou bavily v práci. Naši mají asi měsíc malé koťátko a já jsem se s ním před 14 dny hrála. Trefil by mě šlak - nejmíň patnáct let jsem rukou o zvíře nezavadila a zrovna teď jo!!!! Bojim, bojim :cry: :cry: :cry:

Bebe

• Citovat
  • Upravit
747
25.8.05 12:25

Bebe neboj neboj, vaši mají určitě koťátko doma a dali ho snad očkovat, nemá cenu na to myslet, natož se tím nervovat.
BuĎ v klídku a těš se na úterý :) :D :lol: Hned jsem si myslela, že to dýl nevydržíš :) Tak ať všechno dobře dopadne, ten malý zázrak na ultrazvuku je úžasný 8O

Jo holky, asi jsme fakt nějaká podivná skupina, ještě se vracímk sexíku, nijak „bohužel“ nevybočuju, nechce se mi vůbec nic, chuť nikde, ale to se určitě časem spraví, no a ještě k tomu to teď máme zakázaný i od mé doktorky, takže není nárok :oops: :oops: Drahá polovička to zatím nese statečně, hejčkám si ho :lol:

A hlaďte holky poctivě bříška a mluvte na ty naše první centimetry, prý je to v 1. měsících moc důležitý !!

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 12:40

Jé to je pekné, že vám obom bili srdiečka.
A v ktorom si presne týždni a dni ? Máš to rovnako spočítané podľa MS aj UTZ?

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 12:48

Bebe neboj s tou toxou, na porodnice.cz doktor píše, že ak by v tak skorom štádiu malo miminku niečo byť, tak by hneď odišlo, no a teba sa mimi drží ako kliešť, takže žiadna choroba nehrozí.
Jani a o tom hematome tam už tiež viackrát písali, vraj je to vcelku bežné a vstrebe sa to, len treba počúvať ich pokyny … takže túleniu stop aj keby si náhodou dostala sebeväčšiu chuť :wink:

To sa mi tu vypisuje keď sa mi šéf fláka už druhý deň neznámo kde, ale zajtra vraj príde, tak asi nebudem taká zdielna.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 12:51

Ahoj belmi,
podle UTZ jsem 7tt+6, no ale podle MS mi to nějak nevychází… poslední byla 9.6., ovulace asi později než bývá obvykle, myslím, že jsem otěhotněla koncem června, maximálně začátek července, ale moc to nezkoumám a řídím se stářím mimíska na ultrazvuku, hlavně když poroste :lo :lol: l:
Hned zítra dej vědět jak jsi dopadla na UTZ a co dělá ten malý drobeček, ty jsi s termínem podobně viď?????

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 12:54

A díky belmi za uklidnění, taky jsem četla že se to s tím hematomem stává, tak uvidíme :oops:
A užívej si ještě dneska volnějšího tempa dokud není šéfka, umím si představit, že pak to bude jiný a ty se nebudeš stíhat tady moc ukazovat, ale doufám, že to zvládneš a nenecháš nás tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 13:08

Jasné, že vás tu nenechám samé, mám už na vás závislosť.
Ja by som mala byť dnes 6+5, ale k mudr. idem až v stredu :cry:
Ty si na tom myslím rovnako ako Mandragora, tá by sa už tiež mala každú chvílu vrátiť z UTZ … ja sa musím ešte 6× vyspať, kým uvidím žubrienku … rátam to už ako dieťa večerníčky do vianoc :D

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 13:08

Ještě oprava belmi, myslela jsem, že jdeš už zítra na kontrolu, to jsem se ukoukla :oops: Ale vypadá to na příští týden viď ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 13:16

Hmm tak to uvidíš ten malý zázrak v 8tt :lol: , myslím, že je lepší jít takhle dýl když nemáš jinak potíže, ale i tak to hrozně letí 8O
Taky jsem už myslela na Mandragorku, kde se nám toulá, ale určitě dorazí,

zatim pa a bud trpělivá, už jen 6 nocí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 13:17

Jani to nevadí, že si sa ukoukla :D veď je nás tu kopec … ale ak vydržíme tých deväť mesiacov, tak sa budeme poznať dokonale :lol:
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
25.8.05 13:27

chjo

Já popádím na gyndu hned dneska po práci, protože jsem teď zaznamenala výtok a mám pocit, že i špinění. Takže nečekám, nezkoumám a vpadnu tam, ať se děje cokoli. Snad to bude v pohodě, určitě jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí