Poradna duly
Jana Čurdová
Tak čo Bebe, prišli
??? Žeby sa Boubel chystala na tak parádne dlhú dovolenku ???
Kočky kde ste z toho UTZ ?
belmi
Ahoj Bebe a Belmi,
tak co přišly holky nebo ne, napis, take by me to zajimalo.
Na dovolenou se nechystam, ale je to kvůli situaci v praci. Vysvetlim pozdeji. Mejte se tu moc prima a hezky se kulaŤte. Tehulenky. Ja a mimi se budeme take snazit. Krasny mesic zári. Jo a BEBE krasné narozeniny a nádherný snímek. Já je budu mít chvilku po tobe jen mi je o nekolik let víc. Ale ted uz fakt ahoja.
Ahoj těhulinky!
Tak se hlásím po kontrole, zatím jsme v pořádku, srdíčko nám bije oběma
, mimísek nám roste, má 11mm a tvoří se placenta (včera jsem Tě Mandragorko zmátla těmi 2,2 cm viď, teď si zpětně nejsem jistá ale asi jsem to viděla na obrazovce a přisoudila jsem to velikosti miminka, ale teď jsem se pro jistotu zeptala
)
Zatím zůstávám i příští tejden na neschopence, klid mi prospívá, ale ještě to není ono. Nevím jestli s tím máte některá zkušenosti, ale mám v děloze hematom, který se musí ztratit, zatím je dobrá zpráva, že se zmenšuje, tak doufám, že bude co nevidět pryč a nebude mi obtěžovat mimíska
Jestli s tím máte některá zkušenosti, určitě napište, takhle je to pořád u mě nejistý a trochu se bojim, každá rada dobrá ![]()
No a taky se přidávám do představovacího kroužku ![]()
Jsem z Mladé Boleslavi, je mi 25 a jsem poprvé těhotná, HA jsem vy:,–(ila letos v lednu, pak jsme si chvíli dávali bacha, aby si tělíčko od prášků odpočinulo, pak přišla dovolená a už to bylo
![]()
Spíš jsem tak nějak počítala s tím, že to nějakou dobu bude trvat, ale jsem hrozně šťastná, že to už vyšlo a doufám, že u mě ten brouček vydrží ještě těch 7 měsíců
V práci to zatím někdo neví, teda jestli si to nedomyslí, protože nebejvám nemocná, ale to mi je teď jedno, hlavní je mimísek, aby se mělo dobře ![]()
Uf to jsem se rozepsala.....zatím končím a všechny vás zdravím!!!
Janina
Ještě zdravím boubelici, přeji také hezké září a brzy se sem vrať ![]()
A v práci to nepřeháněj, hlavně ať je miminko a ty v pořádku !
tak pa pa
Janina
Nepřišly. Říkám si, že třeba obě čtou spíš debaty o neplodnosti a o otěhotnění, ale sledovat maminy, které právě zjišťují svoje těhotenství, je asi taky dost atraktivní. Já jsem to dřív sledovávala.
Holky, nebojíte se toxoplazmózy? My se o tom před chvilkou bavily v práci. Naši mají asi měsíc malé koťátko a já jsem se s ním před 14 dny hrála. Trefil by mě šlak - nejmíň patnáct let jsem rukou o zvíře nezavadila a zrovna teď jo!!!! Bojim, bojim
![]()
Bebe
Bebe neboj neboj, vaši mají určitě koťátko doma a dali ho snad očkovat, nemá cenu na to myslet, natož se tím nervovat.
BuĎ v klídku a těš se na úterý
Hned jsem si myslela, že to dýl nevydržíš
Tak ať všechno dobře dopadne, ten malý zázrak na ultrazvuku je úžasný ![]()
Jo holky, asi jsme fakt nějaká podivná skupina, ještě se vracímk sexíku, nijak „bohužel“ nevybočuju, nechce se mi vůbec nic, chuť nikde, ale to se určitě časem spraví, no a ještě k tomu to teď máme zakázaný i od mé doktorky, takže není nárok
Drahá polovička to zatím nese statečně, hejčkám si ho ![]()
A hlaďte holky poctivě bříška a mluvte na ty naše první centimetry, prý je to v 1. měsících moc důležitý !!
Janina
Jé to je pekné, že vám obom bili srdiečka.
A v ktorom si presne týždni a dni ? Máš to rovnako spočítané podľa MS aj UTZ?
belmi
Bebe neboj s tou toxou, na porodnice.cz doktor píše, že ak by v tak skorom štádiu malo miminku niečo byť, tak by hneď odišlo, no a teba sa mimi drží ako kliešť, takže žiadna choroba nehrozí.
Jani a o tom hematome tam už tiež viackrát písali, vraj je to vcelku bežné a vstrebe sa to, len treba počúvať ich pokyny … takže túleniu stop aj keby si náhodou dostala sebeväčšiu chuť ![]()
To sa mi tu vypisuje keď sa mi šéf fláka už druhý deň neznámo kde, ale zajtra vraj príde, tak asi nebudem taká zdielna.
belmi
Ahoj belmi,
podle UTZ jsem 7tt+6, no ale podle MS mi to nějak nevychází… poslední byla 9.6., ovulace asi později než bývá obvykle, myslím, že jsem otěhotněla koncem června, maximálně začátek července, ale moc to nezkoumám a řídím se stářím mimíska na ultrazvuku, hlavně když poroste :lo
l:
Hned zítra dej vědět jak jsi dopadla na UTZ a co dělá ten malý drobeček, ty jsi s termínem podobně viď?????
Janina
A díky belmi za uklidnění, taky jsem četla že se to s tím hematomem stává, tak uvidíme ![]()
A užívej si ještě dneska volnějšího tempa dokud není šéfka, umím si představit, že pak to bude jiný a ty se nebudeš stíhat tady moc ukazovat, ale doufám, že to zvládneš a nenecháš nás tady ![]()
Jasné, že vás tu nenechám samé, mám už na vás závislosť.
Ja by som mala byť dnes 6+5, ale k mudr. idem až v stredu ![]()
Ty si na tom myslím rovnako ako Mandragora, tá by sa už tiež mala každú chvílu vrátiť z UTZ … ja sa musím ešte 6× vyspať, kým uvidím žubrienku … rátam to už ako dieťa večerníčky do vianoc ![]()
belmi
Ještě oprava belmi, myslela jsem, že jdeš už zítra na kontrolu, to jsem se ukoukla
Ale vypadá to na příští týden viď ?
Hmm tak to uvidíš ten malý zázrak v 8tt
, myslím, že je lepší jít takhle dýl když nemáš jinak potíže, ale i tak to hrozně letí ![]()
Taky jsem už myslela na Mandragorku, kde se nám toulá, ale určitě dorazí,
zatim pa a bud trpělivá, už jen 6 nocí
![]()
Jani to nevadí, že si sa ukoukla
veď je nás tu kopec … ale ak vydržíme tých deväť mesiacov, tak sa budeme poznať dokonale ![]()
belmi
Já popádím na gyndu hned dneska po práci, protože jsem teď zaznamenala výtok a mám pocit, že i špinění. Takže nečekám, nezkoumám a vpadnu tam, ať se děje cokoli. Snad to bude v pohodě, určitě jo…