RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
25.8.05 13:31

Václavko tak to budeme držet palečky, určitě se pak ozvi,
z vlastní zkušenosti mi pomohlo zvolnit tempo :)

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 13:56

Václavko, hneď sa zbal a utekaj !!!
Ihneď nás potom informuj.
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 14:17

Vaclavko,
taky drzim palecky!!!!

belmi: díky za uklidnění s tou toxoplazmózou. Kotě určitě není očkované. Už se ho ani nedotknu, ani okolo něho nepůjdu!!!

Bebe

• Citovat
  • Upravit
1021
25.8.05 15:34

Ten môj šéf dorazil. Asi si myslel, že spraví prepadovku a nikto tu nebude makať. Podľa seba súdim teba … ale prerátal sa … Ja budem taká šťastná, keď odtiaľto budúci rok vypadnem … ťuk-ťuk na všetky drevá aby som to nezakríkla … a za toto znechutenie môže jeden človek.
Mandragora sa nám ozve asi až zajtra … asi to sono šla hneď osláviť nejakým mimi-nákupom :wink:
Bebe, tej mačičke sa fakt radšej vyhni.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 15:58

asi taky v dubnu

ahoj holky,
podle mých výpočtů bych měla mít termín na přelomu dubna května. zatím jsem nebyla u dr ale vyšli mi 2 testy pozitivně:). od kolikátého týdne je možné poznat těh na UTZV abych nechodila k dr zbytečně brzo

• Citovat
  • Upravit
1021
25.8.05 16:08

Ahoj Pami, tak ťa vítame medzi nami. Mimi je vraj na UTZ vidieť od 5tt, ale z krvi ti to lekár môže potvrdiť už skôr. Určite sa už nevieš dočkať lekárskeho potvrdenia, že :wink:
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.05 16:11

ahoj Belmi
to máš pravdu, ale říkám si když jsem v pohodě, půjdu tam spíš později abych se pak mohla vytahovat s fotkou :D
co znamená když tupíšete že jste v 6tt+5 pochopím 6 týden, ale co je to +5???

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.8.05 16:15

musím běžet, ale určitě sem za vámi zajdu příští týden, abych se mrkla co je nového a pochlubila se s novými zážitky
mějte se hezky pa pa
 pami

• Citovat
  • Upravit
73
25.8.05 16:18

Ahoj Pami a ostatní už zabehlí,
sice jsem psala, že ted sem chodit nebudu, ale nedalo mi to abych vám to nevysvětlila. Jsem v praci totiž do 15. 9. ve zkušební době, tak se bojim pouzivat sl. počítač, aby mě hned nevyšoupli.
Vítam Pami mezi tehulinkama. Najdi si stranku www.miminko.com a tam je uplne super prehledny kalendar, kdy kam jit. Na ultrazvuku je videt nejdriv 6 tt, alespon tak mi to rikala sestra u doktora. Mam termin na 1.5.2006 takze asi jako ty.
Pro ostatni, když to bude možné, tak se připojim nekde jinde a ozvu se, nebojte se nezapomenu na vas. Jinak se tesim po 15.9. tehulinky :( :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 16:19

6+5tt znamená 6 týždňov a 5 dní, to znamená, že som v siedmom týždni.
Kočky dnes je tu nejak mrtvo. Šéf už išiel domov, tak som si povedala, že ja tu tiž nebudem čučať do večera.
Večer mrknem, čo je nové.
pa, pa
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 16:22

Boubelko, držím palce aby to s prácou bolo ok. Priebežne daj vedieť ako to s tebou a mimi vyzerá.
pa
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.8.05 18:42

Ahoj holky, mě je teda dneska hrozně ble, ble… :?
Jinak s tím sexíkem je to u nás taky úplně stejně jako u vás a manža už to špatně snaší. Zítra jdu k dr. tak uvidíme. Třeba když mě uklidní, tak i chuť přijde. Jenomže mě je skoro pořád špatně a jsem ráda, že žije. A to jsem si asi před dvěma dny říkala, že to není tak hrozný, že je mi docela fajn.

Janinko ( nevím, jestli jsem napsala správně ten nick) gratulu k srdíčku a závidím, že už to máš za sebou a v pořádku. Já jdu zítra a jsem hrozně nervozní. Ani nevím, v jakém jsem týdnu, ale asi nějak 6tt, myslím.

Pami - taky tě mezi námi vítám, docela se mi zdálo, že nás tady bude málo, ale už se to začíná rozjíždět.

Bebe - já při minulém těhu jsem měla pozitivní látky na toxopl., ale jenom mírně a vím, že mi dr. řekla, že je to normální, že to znamená, že jsem se s ní už někdy setkala a naši mají kočku taky a očkovaná určitě není.

Václavko - doufám, že to všechno dobře dopadne. Na začátku špiní hodně holek a většinou to dopadne dobře. Akorát bych řekla, že budeš muset ležet :( Určitě napiš, jak jsi dopadla.

Jo a taky bych se vám měla představit. Je mi 34 let, takže tady budu asi bezkonkurenčně nejstarší, ale čekám už své třetí mimi a jsem z Olomouce. Mám dvě dcery 11 a 8 let.

Zítra na mě holky myslete, čeká mě ráno moje první návštěva u dr.
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 18:53

ahoj holčiny,
tak kde jsme všechny :D :D :D
Nikko budu Ti držet palečky, taky jsem byla nervozní a teď už jsem zase nervozní z toho, co bude příští týden a jestli bude všechno ok až do příští kontroly - zase ve čtvrtek.., můj aktuální stav je 7tt+6
Takže zejtra očekáváme přesné informace :lol:

Vítám Pami mezi těhulkami !! Jsem ráda že jsi se připojila, doufám, že se budeme pořád jen rozrůstat, abysme v dubnu pořádně naplnily porodnice :D

Holky teď jsem měla opět rybičkovou pomazánku a vřele doporučuju :lol: Mňamy, čím kyselejší tím lepší… a to jsem bejvávala velkej milovník sladkýho :oops: :lol:

pa pa Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 19:01

Ahoj Belmi,
chtěla jsem jen vyslovit sympatie, že ráda vypadneš z práce :) To jsme na tom stejně. Není to proto, že by se mi nechtělo chodit do práce, ale už mě to tam ubíjí, jsem tam už 7 let, máme supr kolektiv, supr šéf, ale všechno jde k horšímu a já už se do všeho fakt nutim. Říkala jsem si, že buď otěhotním a nebo budu muset najít něco jinýho, ale to první se zadařilo - taky klepu uplně na všechno, abych to nezakřikla!! :!
Teď budu druhý týden na neschopence a už se strašně nudim, takže se možná budu do práce zatím i těšit :lol:

Táááák a teď si jdu pro další kousek s rybí pomazánkou, prostě neodolááááámmm :lol: :lol: :wink:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
25.8.05 19:57

Ahoj holky!
Byla jsem dnes na kontrole u obvod. lékařky a mám ové info o toxo. jak už jsem psala mám dvě úžasné kočičky a docela mě informace o toxo. vyděsili.
Paní doktorka mi říkala, že pokud je kočka chovaná doma a neloví myši, jinou zvířenu a nejí syrové maso je velká nepravděpodobnost, že by byla nakažená. Preventivní krevní testy na toxo. se u nás nedělají a neexistuje ani očkování pro zvířata.

Janinko-jsi můj člověk také se živím rybičkovou pomazánkou už druhý den je mi pěkně blbě a jsem ráda, že můžu být ještě do 2. září doma :( :( :(
Také jsem byla pěkný závislák na sladkém, teď mě to ani nenapadne.

Jsem v 5tt a je velice pravděpod. že to budou dvojčata, měla jsem dle p. doktor. "krásná dvě vajíčka! " Jestli se to potvrdí, tak mě trefí šlak 8O .
Na gynekol. jdu až 16. září ( poprvé ), doufám, že to vydržím.

Jinak ještě moc zdravím nové těhulky a vítám je mezi námi :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital