RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
747
25.8.05 20:52

čau holky,
nějak mě zradil počítač, tak jsem se odmlčela, ale šikovná drahá polovička mě zachránila…
Baby, tak to moc moc gratuluju :o :o :o , dvojčátka to je asi fuška, ale hlavně když bude všechno ok a ve zdraví!!!
No rybičková pomazánka už mi dochází, ale chuť zůstává, asi zítra udělám další várku :-))) ještě zkus kyselý naložený cibulky, taky móóóóc výborný :wink: :wink:
Taky jsem příští tejden ještě doma, to jsem ráda, že nás je víc, co se flákáme a chudáci ostatní holky to musí stíhat z práce, ale určitě rádi :lol: :lol:

Zatím se mějte těhulky a ukažte se tady taky někdy :( :cry:
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
25.8.05 21:03

Baby, tie dvojicky ti zaaavidim, bol to nas sen, ale budem vdacna aj za jedno.
Jani chapem co to je pracovat na jednom mieste 7 rokov, riesila som to rok a pol do zadu a vtedy vyhrala praca.
Krasnu dobru noc rybicky :lol:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
25.8.05 21:14

Taky se pro dnešek loučim, únava mě zmáhá,
tak se holky hezky vyspinkejte a opatrně na bříška :lol:
pa a dobrou, Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 08:38

Dobré ránko tehulky.
Mne sa v tehotenstve začli viac snívať sny. Asi to bude tým, že musím chodiť aj v noci na wc potom je ten spánok taký trhaný … inak si to neviem vysvetliť.
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 09:43

Dobré ránko všem,

Baby: máš můj obdiv, že vydržíš nejít k doktorovi až do 16. září. Mně by trefil šlak, kdybych věděla, že můžu čekat dvojčata a nemohla k doktorovi…

Jinak rybí pomazánka mně zatím nijak nezlákala. Třeba to přijde. Rybičky mám moc ráda!

Já se od rána cítím fajn. Břicho nemám nafouknuté a ani necítím svoje obvyklé „premenstruační“ bolesti. Jako bych ani nebyla těhotná. Jen ráno si manžel všimnul, že mám nějaká jiná prsa - prý mám větší bradavky. No, to si teda nedovedu představit! Já zatím moc změnu nepozoruju, ale je fakt, že on to má v oku líp.

Zatím pa,

Bebe

• Citovat
  • Upravit
944
26.8.05 09:51

včera

Tak jsem tu zpět a mám skvělé zprávy!!! Dorazila jsem k doktorovi, už tam bylo prázdno, byla jsem prohlídnuta a pan doktor mě ujistil, že to není nic jiného, než kvasinky z nastydnutí. Má pravdu, po ránu mám plný nos a pořád kýchám, tohle počasí je prý na to dělané a imunita maminky je snížena, protože veškerá ochrana jde na mimi :D

Dostala jsem čípky, které si musím zavádět 10 dní vždycky před spaním. Mělo by to být ok, tohle prý mimi nijak nezasáhne, vůbec mu to nevadí.

Jinak jsme na něj koukali ultrazvukem, já zírala jak blázen, protože od minulého čtvrtka bylo jednou tak veliké 8O :! Hlavu má už jako meloun :lol: a mimo nožiček jsou vidět i ručičky :lol: Leželo na bříšku a mrskalo sebou jak na diskotéce a srdíčko mu bilo jako zvon :lol: :lol: :lol: Musím vám říct, že včera jsem z toho pohledu byla hotová úplně nejvíc za celou dobu, nechtělo se mi věřit, že tolik vyrostlo jen za 7 dní.. až jsem se z toho zapomněla zeptat, kolik už měří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 09:53

Bebe, tí naši manželia sú teraz nejakí všímavejší :lol: … ja som si na sebe sama nič nevšimla, to manžel ma celý nadšený upozornil, že mi rastie bruško a zväčšili sa prsia a bradavky.
Inak dnes mám už od rána príšerný hlad, zjedla som 2 banány a bojím sa dať si niečo iné aby mi zase nebolo zle.

belmi (6+6)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 10:00

Jééé, Václavko, to je super správa … musela si byť ale parádne pred tým vylakaná … jak ja už sa neviem dočkať tej mojej žubrienky :wink:
A ako si na tom s tt ?

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
26.8.05 10:11

tt

belmi: včera 7+6, takže dneska by se mělo bouchnout šampáňo, protože završujeme druhý měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 10:23

Gratulujééém Václavko :D
My sme si práskli šampáňo, keď sme sa dozvedeli, že čakáme… ale samo, že bolo nealko :wink:
 belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 10:25

Václavko,
to je nádhera!!!! Ty naše miminka už mají nožičky a ručičky???? (To moje teda ještě asi ne, dnes začínám 6 týden, ale i tak je to paráda!!!) Já chci taky, aby mělo moje miminko nožičky a ručičky. A chci, aby tu už bylo s náma…!!

Bebe

• Citovat
  • Upravit
906
26.8.05 11:13

Ahoj holciny, tak jsem konecne tady.
Dekuju ze jste na me myslely, hrozne me to potesilo :)
Co se tyce vcerejsiho UTZ, tak jeste dneska mam naladu pod psa. Muj dr. mel hrozne malo casu, takze mi udelal UTZ, zmeril mimi (17mm) rekl mi, ze rizika pretrvavaji (jako do konce 3 mesice) a ja sla domu. Tak na tohle jsem se trepala cele 3 tydny. Bulela jsem jak zelva. Mno aspon, ze je vsechno v poradku. Teda aspon doufam. Jsem z toho blbecka uplne rozhozena. Byle jsem u nej vseho vsudy 3 minuty. Strasne me zklamal. :evil: Asi si najdu jinyho doktora. Nechci takhle absolvovat cely tehotenstvi :cry:
Jinak datum porodu se nezmenilo, jsem 8+1
Rychle jsem procetla, co jste si psaly a tak napisu taky neco o sobe.
Na Vaclava (vaclavku :D ) mi bude 28, jsem 2,5 roku vdana, bydlim 30km od Brna. Rozhodli jsme se s manzelem, ze zacneme plodit v cervnu a bac ho - ani jsme si to moc neuzili a bylo splozeno. :D
Co se tyce sexu, tak na tohle jsem si nevzpomnela, co jsem uvidela //. Manzel je drahousek, takze si nestezuje a ceka az mi bude gut :)
A jak uz tady nektera z vas napsala: jsem na vas taky zavisla :D
Zaplat panbu, ze vas holky mam. Uplne se mi napravila nalada, kdyz jsem procetla dnesni diskuzi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 11:30

Tak pozerám, že sme tu dnes len tri. Že určite všetky tehulky dovolenkujú, keď vyšlo slniečko :wink:

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
26.8.05 11:46

Čaf Mandragoro,
som rada, že je všetko ok. Mimi pekne narástlo.
A ten lekár ? Možno mal iba blbý deň. U nás je taká náladová zase sestrička.
Viem čo hovoríš o tom trojtýždňovom čakaní na UTZ :(
Každopádne buď rada, že je miminko zdravučké a večer si aj vy doma spolu s Václavkou prásknite šampáňo na oslavu ďaľšieho mesiaca.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.05 12:01

Ahoj Mandragorko,
nesmutni. Hlavně, že je miminko OK! Když bude i druhá návštěva odfláknutá, tak doktora raději změň! Pro něho je tvoje těhotenství sice každodenní rutina, ale pro tebe je to TVOJE TĚHOTENSTVÍ a tím pádem velký sváteček!!!

Hlavu vzhůru, miminko by tě chtělo vidět veselou!

Bebe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí